Teipit

Laaja valikoima teippejä moneen eri käyttökohteeseen. Teipit pakkaamiseen, suojaamiseen, sulkemiseen, kiinnittämiseen, eristämiseen, merkitsemiseen ja sidontaan. On tärkeää valita oikea teippi oikeaan kohteeseen. Näin työ on helpompaa, nopeampaa ja ekologisempaa.

Tarjoamme teippiä myös omalla painatuksella.

Jos tarvitset apua oikean teipin valinnassa tai jos haluat tarjouksen Painetusta Teipistä ota yhteyttä myynti@pakkaa.fi, soita +358 40 359 0108 tai PYYDÄ TARJOUS.


Teipit omalla painatuksella

Pakkaa.fi on pakkaustuotteiden asiantuntijayritys, joka suunnittelee yrityksille optimoituja pakkauskokonaisuuksia. Valikoimastamme löydät myös pakkausteipit ja niiden suunnittelupalvelun.

Yrityksen omalla logolla tai tekstillä tyylitelty teippi luo positiivisen mielikuvan vastaanottajalle jo ennen pakkauksen avaamista. Samalla teippi on lähes ilmainen mainos, joka näkyy juuri siellä missä pakettinne kulkevat.

Paperiteippi eli paperinen mainosteippi käytössä

Näin tilaat mainosteippiä teidän yrityksellenne:

1. Lue tilausohjeet 2. Katso referenssit 3. Ota yhteyttä

Valitse sopivat teipit eri käyttötarkoituksiin:


Pakkausteippi

Pakkausteippien valikoimasta löydät tuotteet, peruspakkausten suljennasta erittäin vaativien pakkausten suljentaan.

Lasikuituteippi

Erittäin vahva lasikuituteippi soveltuu niputtamiseen, kiinnittämiseen ja todella vaativaan pakkaamiseen.

Kaksipuolinenteippi

Kaksipuoliset teipit soveltuvat esimerkiksi näyttelymateriaalin ja mainosten kiinnittämiseen sekä teollisuuden kiinnitystarpeisiin.

Suojausteippi

Erikoisteipit suojaamisen. Valikoimasta löydät muun muassa sinettiteippiä, sähköteippiä, suojamuovit teipillä ja värilliset suojausteipit.

Maalarinteippi

Maalarinteipit sopivat monipuolisesti suojaamiseen ja ovat nimensäkin mukaisesti omiaan etenkin maalaustöiden aikana.

Merkkausteippi

Merkkausteipit sopivat rajojen ja alueiden merkitsemiseen. Huomiota herättävällä teipillä merkitset vaaralliset ja huomioitavat kohteet helposti tai ilmoitat esimerkiksi vaadituista turvaväleistä.

Huomionauha

Huomionauha toimii kohteissa mihin merkkausteippi ei sovellu puuttuvan kiinnityspinnan takia. Rajaa alueita, estä kulku tai ohjaa esimerkiksi jono sopivaan paikkaa huomionauhojen avulla.

Rakennusteippi

Rakentamiseen soveltuvat erikoisteipit höyrysulkemiseen, hiekkapuhallukseen, ilmastoinneille, korroosionestoon, alumiinille ja vulkanointiin.

Varusteteippi

Varusteteippi soveltuu erityisesti urheiluvarusteiden kiinnittämiseen. Tunnetaan myös nimillä syndi- tai urheiluteippi.

Sidontateippi

Sido puu, metalli, muovi ja lasituotteet tiukasti yhteen erittäin vahvalla sidontateipillä. Soveltuu hyvin myös kuormalavojen ja lastin sidontaan.

Teippikone

Teippikone helpottaa ja nopeuttaa pakkausten suljentaa. Katso pisaramalliset, kahvalliset ja pöytämalliset teippikoneet.