Showing all 17 results

Postituspakkaukset

Valikoimastamme postituspakkaukset löydät kaikki postitukseen ja lähetykseen tarvittavat pakkaukset. Kaikki postituspakkaukset on mitoitettu Postin standardien mukaisesti ja valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Kaikista postituspakkauksista saatavilla laaja valikoima eri kokoja suoraan varastosta. Valmistamme postituspakkauksia myös omilla mitoilla ja painatuksella.

Jos tarvitset apua oikean pakkauksen valinnassa tai jos haluat tarjouksen mittatilauspakkauksesta ota yhteyttä myynti@pakkaa.fi, soita +358 40 359 0108 tai PYYDÄ TARJOUS.

Alkaen: 0.56Alkaen: 0.69 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.38Alkaen: 1.71 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.68Alkaen: 2.08 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.95Alkaen: 2.42 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.55Alkaen: 1.92 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.19Alkaen: 1.48 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.25Alkaen: 0.31 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.82Alkaen: 2.26 sis. alv /kpl
Loppu varastosta
Alkaen: 0.25Alkaen: 0.31 sis. alv /kpl
Alkaen: 94.95Alkaen: 117.74 sis. alv /pkt
Alkaen: 0.32Alkaen: 0.40 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.18Alkaen: 0.22 sis. alv /kpl
Alkaen: 34.20Alkaen: 42.41 sis. alv /ltk
Alkaen: 0.40Alkaen: 0.50 sis. alv /kpl
0.10/kpl0.12 sis. alv
Alkaen: 0.72Alkaen: 0.89 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.14Alkaen: 0.17 sis. alv /kpl

Postituspakkausten valikoima

Pakkaa.fi verkkokaupan postituspakkausvalikoimasta löydät laadukkaat, mutta hinnaltaan edulliset postituslaatikot, -pussit, -kuoret sekä -putket. Tutustu alta tarkemmin valikoimamme tuotteisiin ja tuoteryhmiin.

Postituslaatikot

Valikoimamme pahvilaatikot, postituskotelot ja tuotepakkaukset soveltuvat erinomaisesti lähes kaiken tyyppisille postituksille. Laatu, ulkoasu ja ekologisuus ovat painavia syitä tilata tuotteet Pakkaa.fi:ltä. Minimoi yli- ja alipakkaaminen ja säästä rahaa sekä luontoa hyödyntämällä valikoimamme mittatilaus- tai varastotuotteita.

Postituksille sopivat laatikot:

Kustomoidut postituslaatikot

Tarvitsetteko yrityksellenne mittojen mukaan valmistettuja ja brändin mukaisella painatuksella tuotettuja pahvilaatikoita tai tuotepakkauksia. Tutustu referensseihin ja tilausprosessiin mittatilaussivuillamme. Pahvilaatikot mittojen mukaan ja yrityksen logolla Pahvilaatikot Tuotepakkaukset

Postituspussit ja -kuoret

Valikoimastamme löydät kompostoituvat ja kierrätysmuovista valmistetut postituspussit varastotuotteina. Myös erikoislähetyksille sopivat kuplapussit, lähetyslistapussit, turvapussit sekä paperiset postituspussit voit tilata suoraan verkkokaupasta. Kartonkikuoret ovat postituskuoria, jotka yhdistävät kirjekuoren ja pakkauskotelon edut ja sopivat ryhtisuojaa vaativille lähetyksille.

Postituksille sopivat pussit:

Kustomoidut postituspussit ja -kuoret

Lähetys- ja postituspussit voidaan tuottaa juuri tuotteillenne sopivan kokoisina ja omalla painatuksella. Tutustu tuottamiimme postituspusseihin sekä -kuoriin ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän brändiänne ja ostopäätöstä parantavat postituspussit tai -kuoret yhdessä. Postitus- ja lähetyspussit Postituspussit Postituskuoret

Postitusputket

Postitusputket ovat erinomaisia esimerkiksi julisteiden, piirustusten, kuvien, karttojen ja muiden pitkien ja kapeiden tuotteiden postitukseen. Putki suojaa tuotetta rypistymiseltä ja mahdollistaa myös tuotteen suojaamisen varastoinnin aikana.

Valikoimamme postitusputket: