Pakkausteippi logolla / mainosteippi

Erilaisiin tarpeisiin valmistetut pakkaus- ja mainosteippimme tarjoavat lukuisia kustomointimahdollisuuksia! Brändisi omalla painatuksella varustetut teipit on saatavilla erilaisilla laaduilla ekologisesta paperiteipistä vaativampaankin pakkaamiseen.

Olipa kyseessä ensimmäisten pakkausteippien tilaaminen tai nykyisten ratkaisujen päivittäminen, tarjoamme aina luotettavaa ja räätälöityä palvelua.

Pakkaa paremmin.

Pakkaa.fi on Suomen monipuolisin ja modernein pakkausten ammattilainen. Tarjoamme innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja pakkaamiseen jo 10 vuoden kokemuksella.

Pakkausteippi logolla / mainosteippi
Sini logo
Billebeino logo
Coolhead logo
RFSU logo
Pouttu logo
Swappie logo
Jungle juice logo
Kärkkäinen logo
Dick Johnson logo
Eltel logo
Autodude logo
Bauhaus logo

Laadukas painettu teippi tarttuu niin pakkaukseen kuin kuluttajien mieliin.

Kustomoitu mainosteippi on kätevä tapa tuoda omaa brändiään esiin. Se on hyvä tapa tehdä paketista helposti tunnistettava ja brändin ilmeen mukainen. Tyylikkäällä ja edustavalla teipillä herätät positiivista huomiota ja samalla myös varmistat, että lähetystä ei pääse kukaan peukaloimaan. Kustomoidulla mainosteipillä tai mainostarroilla sinetöit helposti kaikki lähetykset.

Painetun teipin ominaisuudet ja yleisimmät materiaalit:

pakkaa.fi mainosteipit pp

Painettu PP-teippi tavalliseen pakkaamiseen

 • Yleisin varastolla käytetty pakkausteippi
 • Polypropeenikalvo ja akryyliliima
 • Myrkytön kalvo ja liima
 • Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 28-32my + liima
 • Saatavana myös automaattikoneeseen 990m pituisena
pakkaa.fi mainosteipit pvc

Painettu PVC-teippi vaativaan pakkaamiseen

 • Sopii erityisen vaativaan pakkaamiseen
 • PVC-kalvo ja luonnonkumiliima
 • Kestää vettä ja pakkasta
 •  Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 33my + liima
 • Saatavana myös automaattikoneeseen 990m pituisena
Pakkaa.fi ruskea paperiteippi painatuksella

Painettu paperiteippi ekologiseen pakkaamiseen

 • Sopii kevyeen pakkaamiseen
 • Kraft-paperi ja luonnonkumiliima
 • Sopii pahvin- ja paperinkeräykseen
 •  Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 90my + liima
pakkaa.fi mainosteipit paperiteippi logolla

Painettu paperiteippi vaativaan pakkaamiseen

 • Sopii vaativaan pakkaamiseen
 • Lasikuituvahvistettu kraft-paperi ja luonnonkumiliima
 • Sopii pahvin- ja paperinkeräykseen
 •  Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 90my + liima

Erilaiset teipit erilaisiin tarpeisiin

Vaihtoehtoja kustomointiin

Tarjoamme erilaisia painettuja teippejä moniin eri käyttötarkoituksiin aina tavallisesta PP-laadusta vahvempaan PVC-laatuun. Saat meiltä myös ekologiset paperiteipit painettuna sekä elintarviketeollisuuteen soveltuvat pakkasenkestävät teipit.

Olemme tuottaneet jo yli 1000 erilaista kustomoitua pakkausteippiä erilaisilla painatuksilla ja erilaisiin käyttökohteisiin. Mikäli et ole varma mikä materiaali, teippilaatu tai painotekniikka on paras vaihtoehto tarpeisiisi, ota yhteyttä ja autamme sinua oikean teipin valinnassa.

Teippi voidaan painaa joko tavallisesti päällepainatuksena tai suuremmissa erissä erittäin laadukkaalla sandwich-tekniikalla teipin kalvon ja liiman väliin. Painatus on mahdollista pienissä erissä 1-3 värillä ja suuremmissa erissä jopa valokuvapainatuksena. Vaativampiin olosuhteisiin saatavilla myös värien UV-suojaus ja extraliima. Mainosteippirullat painatetaan useimmiten 150mm raakarullalle, josta leikataan 3kpl 50mm rullia tai 6kpl 25mm rullia.

Pakkausteippi logolla on erinomainen keino brändin esille tuomiseen, ja teipit omalla tekstillä sopivat hyvin merkitsemiseen.

Ota yhteyttä
pakkaa.fi teippi musta
Iloinen ja yllättynyt pakkauksen avaaja

Positiivinen ensivaikutelma

Positiivinen ensivaikutelma on tärkeä osa asiakaskokemusta ja yrityksen brändin vahvistusta.

Vaikka paketin olisikin tilannut itselleen, niin siitä saa silti sellaisen pienen jännityksen tunteen, kun paketteja availee. Tämä pieni jännityksen tunne ja sen luominen vastaanottajalle on tärkeä osa asiakaskokemusta. Kuten sanottua, se on usein myös ensimmäinen fyysinen tapahtuma paketin lähettäneen yrityksen ja vastaanottajan välillä. Sen vuoksi onkin ensiarvoisen tärkeää luoda positiivinen ensivaikutelma ja paras tapa tehdä se on yrityksen persoonalliset paketit ja teippaukset.

Pelkkä steriili ruskea laatikko ei herätä suuria tunteita, mutta upeasti brändätty tuotepakkaus tai pahvilaatikko onkin jo asia erikseen. Kun siihen vielä yhdistää ekologisen pakkausteipin omalla logolla, niin kokonaisuus hipoo täydellisyyttä.

Jos brändättyjen ja kustomoitujen tuotepakkausten käyttö ei ole mahdollista, silloin kannattaa valita edullisin vaihtoehto brändin korostamiseen, eli pakkausteippi yrityksen omalla logolla tai väreillä. Omalla logolla varustettu pakkausteippi muuttaa tylsän ruskean laatikon omasta suosikkikaupasta tilatuksi kauan odotetuksi paketiksi, jonka avaamista vastaanottaja ei malta odottaa!

Ota yhteyttä

Ohjeet tilaamiseen:

Uusi asiakas

uusi asiakas painettu teippi

1. Teipin valinta

Valitse oikea teippilaatu käyttökohteen mukaan. Autamme sinua mielellämme oikean teipin valinnassa!

2. Aineiston toimitus

Lähetä meille valmis aineisto tai teksti/logo jonka haluat teippiin painettavan.

3. Vedos

Vahvistamme tilauksesi ja lähetämme sinulle vedoksen teipin lopullisesta ulkoasusta hyväksyttäväksi.

4. Tilauksen hyväksyminen

Tarkista vedos ja kerro meille, jos ulkoasuun pitää tehdä muutoksia. Kun ulkoasu on kunnossa, voit hyväksyä sen ja aloitamme teipin painamisen.

5. Tuotteiden toimitus

Neljän viikon kuluessa toimitamme valmiit teipit perille toimipaikkaasi ja tilaustenne pakkaaminen uudella yrityksenne brändiä mukailevalla pakkausteipillä voi alkaa!

Palaava asiakas

palaava asiakas painettu teippi

Vaihtoehto 1: Suora tilaus

Voit helposti tilata lisää mainosteippiä joko verkkokaupassamme tai sähköpostilla myynti@pakkaa.fi.

Vaihtoehto 2: Edellisen tilauksen uusiminen

Jos et muista mitä teippiä tai minkä määrän olet viimeksi tilannut, ota yhteyttä ja autamme mielellämme uusimaan tilauksenne.

Vaihtoehto 3: Muutokset designiin

Jos haluat muutoksia mainosteipin ulkoasuun, ota meihin yhteyttä ja kerro halutuista muutoksista.

Jos ulkoasuun ei tarvitse tehdä muutoksia, voimme käyttää painossa teille jo tehtyä painolaattaa, jolloin säästätte kustannuksissa.

Olemme valmistaneet asiakkaillemme tähän mennessä jo yli tuhat erilaista teippiä!

Tässä esimerkkejä:

Mainosteippien suunnittelupalvelu

Autamme mielellämme pakkausteipin suunnittelussa ja oikeiden materiaalien valinnassa. Olemme suunnitelleet ja tuottanee mainosteippiä yli 500 yritykselle. Prosessi on helppo ja lopputulos aina meidän asiakastamme ja loppuasiakasta miellyttävä. Brändää pakkauksesi helpoiten painetun teipin avulla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat pakkausratkaisut!

Tilaa yritykselle laadukkaat mainosteipit Pakkaa.fi:ltä

Pakkaa.fi on kotimainen pakkausalan asiantuntijayritys, joka tuottaa ja suunnittelee mainosteipin lisäksi kaiken muun varastointiin, lähetyksiin ja pakkaamiseen yritysten brändi-ilmeen mukaisesti. Meiltä saat kaikki pakkaamiseen liittyvät palvelut yhden katon alta, aina tuotepakkauksista niille sopiviin lähetyslaatikkoihin omalla designilla sekä tietysti pakkausteipit painatuksella pakkauksien sulkemiseen.

Onko mielessänne brändinne ja tuotteenne mukaisesti suunnitellut pakkausteipit ja mainosteipit? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä tilauskaavakkeella, soittamalla numeroon +358 40 359 0108 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Tarvitsetteko yrityksenne logolla, väreillä tai teksteillä painettua pakkausteippiä? Ota yhteyttä.Tutustu palveluihimme

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus­­suunnittelu

Me teemme pakkaussuunnittelusta helppoa! Pakkaukselle sopivan materiaalin, rakenteen ja painotekniikan valitseminen on kokeneille suunnittelijoillemme arkipäivää. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikka­ketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändi­kokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkaus­koko­naisuudeksi.

Pakkausprosessin tehostaminen

Pakkaus­­prosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkaus­prosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonais­kustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Yli- ja ali­pakkaaminen

Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikka­ketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakas­tyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varaston­hallinnan ja tehokkaan logistiikan saavuttamiseksi. Kanssamme varmistat, että pakkausten materiaali- ja rakenne­valinnat ovat parhaat mahdolliset kuhunkin pakkaus­tarpeeseen. Pakkauksen tulee suojata tuotetta ollen samalla mahdollisimman ekologinen ja kustannus­tehokas.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Lopullinen ostopäätös on monien tiedostamattomien valintojen summa. Tähän tarjoamme tutkimusdataa jota voidaan hyödyntää pakkauksen ulkoasussa ja todennäköistämään juuri teidän tuotteen valinta kaupan hyllyltä.

Pakkausten CO2-kompensointi

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalan­jälkilaskelma ja kompensointi sisältää materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksenne kestävän kehityksen tavoitteita.