Pakkausteippi logolla / Mainosteippi

Luo onnistunut ensivaikutelma tuotteestasi yrityksen omalla teipillä

Pakkaus on nykyään usein ensimmäinen fyysinen kosketus tilattuun tuotteeseen ja siihen on hyvä kiinnittää riittävästi huomiota käyttämällä joko kustomoituja pakkauksia tai yritykselle kustomoitua mainosteippiä. Teippi omalla logolla erottuu edukseen ja viestittää paketin vastaanottajalle, että lähettäjä on panostanut pakkaamiseen ja ymmärtää sen tärkeyden.

Vaikka paketin olisikin tilannut itselleen, niin siitä saa silti sellaisen pienen jännityksen tunteen, kun paketteja availee. Tämä pieni jännityksen tunne ja sen luominen vastaanottajalle on tärkeä osa asiakaskokemusta. Kuten sanottua, se on usein myös ensimmäinen fyysinen tapahtuma paketin lähettäneen yrityksen ja vastaanottajan välillä. Sen vuoksi onkin ensiarvoisen tärkeää luoda positiivinen ensivaikutelma ja paras tapa tehdä se on yrityksen persoonalliset paketit ja teippaukset.

Pelkkä steriili ruskea laatikko ei herätä suuria tunteita, mutta upeasti brändätty tuotepakkaus tai pahvilaatikko onkin jo asia erikseen. Kun siihen vielä yhdistää ekologisen pakkausteipin omalla logolla, niin kokonaisuus hipoo täydellisyyttä.

Jos brändättyjen ja kustomoitujen tuotepakkausten käyttö ei ole mahdollista, silloin kannattaa valita edullisin vaihtoehto brändin korostamiseen, eli pakkausteippi yrityksen omalla logolla tai väreillä. Omalla logolla varustettu pakkausteippi muuttaa tylsän ruskean laatikon omasta suosikkikaupasta tilatuksi kauan odotetuksi paketiksi, jonka avaamista vastaanottaja ei malta odottaa!

Ota yhteyttä
Onnistunut ensivaikutelma yrityksen omalla teipillä
PVC-mainosteippi käytössä

Hyvä tapa erottua – kustomoitu mainosteippi

Kustomoitu mainosteippi on kätevä tapa tuoda omaa brändiään esiin. Se on hyvä tapa tehdä paketista helposti tunnistettava ja brändin ilmeen mukainen. Tyylikkäällä ja edustavalla teipillä herätät positiivista huomiota ja samalla myös varmistat, että lähetystä ei pääse kukaan peukaloimaan. Kustomoidulla mainosteipillä tai mainostarroilla sinetöit helposti kaikki lähetykset.

Ota yhteyttä

Painetun teipin ominaisuudet ja yleisimmät materiaalit

Painettu PP-teippi tavalliseen pakkaamiseen

 

 • Yleisin varastolla käytetty pakkausteippi
 • Polypropeenikalvo ja akryyliliima
 • Myrkytön kalvo ja liima
 • Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 28-32my + liima
 • Saatavana myös automaattikoneeseen 990m pituisena
Tilaa

Painettu S-PVC-teippi vaativaan pakkaamiseen

 

 • Monikäyttöisin teippilaatu myös vaativampiin olosuhteisiin
 • Polypropeenikalvo ja luonnonkumiliima
 • Myrkytön kalvo ja liima
 • Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 33my + liima
 • Saatavana myös automaattikoneeseen 990m pituisena
Tilaa

Painettu PVC-teippi erityisen vaativaan pakkaamiseen

 

 • Sopii erityisen vaativaan pakkaamiseen
 • PVC-kalvo ja luonnonkumiliima
 • Kestää vettä ja pakkasta
 •  Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 33my + liima
 • Saatavana myös automaattikoneeseen 990m pituisena
Tilaa

Painettu paperiteippi ekologiseen pakkaamiseen

 

 • Sopii kevyeen pakkaamiseen
 • Kraft-paperi ja luonnonkumiliima
 • Sopii pahvin- ja paperinkeräykseen
 •  Leveydet:
  • 25mm x 66m
  • 38mm x 66m
  • 50mm x 66m (yleisin)
 • Yleisin kalvon paksuus 90my + liima
Tilaa

Erilaiset teipit erilaisiin tarpeisiin – vaihtoehtoja kustomointiin

Tarjoamme erilaisia painettuja teippejä moniin eri käyttötarkoituksiin aina tavallisesta PP-laadusta vahvempaan PVC-laatuun. Saat meiltä myös ekologiset paperiteipit painettuna sekä elintarviketeollisuuteen soveltuvat pakkasenkestävät teipit.

Olemme tuottaneet jo yli 1000 erilaista kustomoitua pakkausteippiä erilaisilla painatuksilla ja erilaisiin käyttökohteisiin. Mikäli et ole varma mikä materiaali, teippilaatu tai painotekniikka on paras vaihtoehto tarpeisiisi, ota yhteyttä ja autamme sinua oikean teipin valinnassa.

Teippi voidaan painaa joko tavallisesti päällepainatuksena tai suuremmissa erissä erittäin laadukkaalla sandwich-tekniikalla teipin kalvon ja liiman väliin. Painatus on mahdollista pienissä erissä 1-3 värillä ja suuremmissa erissä jopa valokuvapainatuksena. Vaativampiin olosuhteisiin saatavilla myös värien UV-suojaus ja extraliima. Mainosteippirullat painatetaan useimmiten 150mm raakarullalle, josta leikataan 3kpl 50mm rullia tai 6kpl 25mm rullia.

Pakkausteippi logolla on erinomainen keino brändin esille tuomiseen, ja teipit omalla tekstillä sopivat hyvin merkitsemiseen.

Ota yhteyttä
Paperiteippi eli paperinen mainosteippi käytössä

Tarpeeseen sopiva teippi

Brändin mukainen painatus

Parhaat materiaalit

Ohjeet tilaamiseen

Uusi asiakas

1. Teipin valinta

Valitse oikea teippilaatu käyttökohteen mukaan. Autamme sinua mielellämme oikean teipin valinnassa!

2. Aineiston toimitus

Lähetä meille valmis aineisto tai teksti/logo jonka haluat teippiin painettavan.

3. Vedos

Vahvistamme tilauksesi ja lähetämme sinulle vedoksen teipin lopullisesta ulkoasusta hyväksyttäväksi.

4. Tilauksen hyväksyminen

Tarkista vedos ja kerro meille, jos ulkoasuun pitää tehdä muutoksia. Kun ulkoasu on kunnossa, voit hyväksyä sen ja aloitamme teipin painamisen.

5. Tuotteiden toimitus

Neljän viikon kuluessa toimitamme valmiit teipit perille toimipaikkaasi ja tilaustenne pakkaaminen uudella yrityksenne brändiä mukailevalla pakkausteipillä voi alkaa!

Tee tilaus

Palaava asiakas

Vaihtoehto 1: Suora tilaus

Voit helposti tilata lisää mainosteippiä joko verkkokaupassamme tai sähköpostilla myynti@pakkaa.fi.

Vaihtoehto 2: Edellisen tilauksen uusiminen

Jos et muista mitä teippiä tai minkä määrän olet viimeksi tilannut, ota yhteyttä ja autamme mielellämme uusimaan tilauksenne.

Vaihtoehto 3: Muutokset designiin

Jos haluat muutoksia mainosteipin ulkoasuun, ota meihin yhteyttä ja kerro halutuista muutoksista.

Jos ulkoasuun ei tarvitse tehdä muutoksia, voimme käyttää painossa teille jo tehtyä painolaattaa, jolloin säästätte kustannuksissa.

Tee tilaus
Mainosteipin tuotanto

ESIMERKKEJÄ TUOTTAMISTAMME MAINOSTEIPEISTÄ

Mainosteippi referenssit 1
Mainosteippi referenssit 2
Mainosteippi referenssit 3
Mainosteippi referenssit 4
Mainosteippi referenssit 5
Mainosteippi referenssit 6
Mainosteippi referenssit 7
Mainosteippi referenssit 8

Mainosteippien suunnittelupalvelu

Olemme teippien asiantuntija

Autamme mielellämme pakkausteipin suunnittelussa ja oikeiden materiaalien valinnassa. Olemme suunnitelleet ja tuottanee mainosteippiä yli 500 yritykselle. Prosessi on helppo ja lopputulos aina meidän asiakastamme ja loppuasiakasta miellyttävä. Brändää pakkauksesi helpoiten painetun teipin avulla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat pakkausratkaisut!

Tilaa yritykselle laadukkaat mainosteipit Pakkaa.fi:ltä

Pakkaa.fi on kotimainen pakkausalan asiantuntijayritys, joka tuottaa ja suunnittelee mainosteipin lisäksi kaiken muun varastointiin, lähetyksiin ja pakkaamiseen yritysten brändi-ilmeen mukaisesti. Meiltä saat kaikki pakkaamiseen liittyvät palvelut yhden katon alta, aina tuotepakkauksista niille sopiviin lähetyslaatikkoihin omalla designilla sekä tietysti pakkausteipit painatuksella pakkauksien sulkemiseen.

Onko mielessänne brändinne ja tuotteenne mukaisesti suunnitellut pakkausteipit ja mainosteipit? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä tilauskaavakkeella, soittamalla numeroon +358 40 359 0108 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Ota yhteyttä
Mainosteippi referenssit 9

YRITYSILMEENNE MUKAISET PAKKAUS- JA MAINOSTEIPIT OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Pyydä lisätietoja
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

Tarvitsetteko yrityksenne logolla, väreillä tai teksteillä painettua pakkausteippiä? Ota yhteyttä.