Showing all 9 results

Pakkauslaatikot

Pakkauslaatikko tai pahvilaatikko on pakkaamisen perusta. Valikoimamme pakkauslaatikot ja pahvilaatikot ovat Suomessa valmistettuja, kestäviä ja täysin kierrätettäviä. Tarjoamme suoraan varastosta erittäin suuren valikoiman pahvilaatikoita eri rakenteilla ja mitoilla.

Valmistamme pakkauslaatikoita myös omilla mitoilla ja painatuksella.

Jos tarvitset apua oikean pakkauksen valinnassa tai jos haluat tarjouksen mittatilauspakkauksesta ota yhteyttä myynti@pakkaa.fi, soita +358 40 359 0108 tai PYYDÄ TARJOUS.

Alkaen: 1.55Alkaen: 1.92 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.31Alkaen: 0.38 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.19Alkaen: 1.48 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.25Alkaen: 0.31 sis. alv /kpl
Alkaen: 1.89Alkaen: 2.34 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.60Alkaen: 0.74 sis. alv /kpl
Alkaen: 0.17Alkaen: 0.21 sis. alv /kpl
0.10/kpl0.12 sis. alv
Alkaen: 1.84Alkaen: 2.28 sis. alv /kpl

Pakkaa.fi tuottaa ja suunnittelee pakkauslaatikot yrityksille kustomoituina

Pahvilaatikot mittojen mukaan ja yrityksen logolla

Lue lisää Pyydä tarjous

Valikoimamme pahvi- ja pakkauslaatikot

Pakkaa.fi verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaat pahvilaatikot kaiken tyyppisille lähetyksille. Varastotuotteet toimitetaan nopealla kuljetuksella (1-3. päivässä) suoraan kotiisi tai varastolle.

Pahvilaatikot

Valikoimastamme löydät 28 erikokoista perinteistä pahvilaatikkoa. Teipillä suljettavat pakkauslaatikot ovat erittäin kestäviä ja täysin kierrätettävissä. Pakkaa.fi:n pahvilaatikot on valmistettu Suomessa. Katso valikoimamme pahvilaatikot.

Tarvitsetko pahvilaatikoita omilla mitoilla tai painatuksella? Siirry mittatilauslaatikoiden sivulle ja tutustu kustomointimahdollisuuksiin.


Postituskotelot

Postituskotelo on pienien tavaroiden toimitukseen erinomaisesti sopiva pakkausvaihtoehto, joka helppo ja nopea sulkea ilman teippiä. Tukevan rakenteen ansiosta kotelo suojaa lähetyksen sisällön erittäin tehokkaasti. Alle 30mm paksuiset postituskotelot voidaan lähettää kirjepostina. Tutustu postituskoteloiden valikoimaan.

Postituskotelo voi toimia myös brändättynä tuotepakkauksena. Tutustu omilla mitoilla ja painatuksilla valmistettaviin tuotepakkauksiin.


SmartPost laatikot

SmartPost pakkauslaatikot löydät valikoimastamme S, M, L ja XL kokoisina. Lue lisää Postin pakettiautomaattiin sopivista SmartPost laatikoista.


Pakkauslaatikot pikapohjalla

Pikalaatikko eli pahvinen pakkauslaatikko omaa automaattisesti lukkiutuvan pikapohjan, jonka ansiosta laatikon kasaaminen on erittäin nopeaa. Laatikon kannessa on Peel&Seal -liimanauhasuljenta, minkä ansiosta laatikon kasaaminen ja suljenta onnistuu ilman teippiä. Tutustu varastotuotteisiin sekä omien mittojen mukaan ja omalla painatuksella saatavilla oleviin pikalaatikoihin. Huomaa myös kokoontaitettavat pahvilaatikot pikapohjalla.


Pizzalaatikot

Pizzalaatikoita valmistamme vain mittatilaustuotteina. Tuote ei ole suoraan saatavilla verkkokaupastamme. Pizzalaatikot voidaan valmistaa asiakkaan omilla mitoilla ja painatuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää.


Lavapohjat, -kannet ja kontit

Varastotuotteidemme valikoimastamme löydät lavapohjat ja -kannet 1/2 EUR- EUR ja FIN-lavoille. Kotimaisesta pahvista valmistetut lavapohjat ja kannet ovat kestäviä ja näin antavat tuotteillesi tehokkaan suojan. Lavapohjat ovat saatavilla myös mittatilaustyönä omalla painatuksella ja omilla mitoilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää mittatilaustuotteista.