Pahvilaatikot mittojen mukaan ja yrityksen logolla

MITTATILAUSLAATIKOT

Pahvilaatikko omilla mitoilla ja pakkaus omalla logolla

Pakkaa.fi on kotimainen pakkausalan asiantuntijayritys. Olemme suunnitelleet ja tuottaneet lukuisia erilaisia mittatilauspakkauksia tuhansille kaiken kokoisille yrityksille. Kauttamme järjestyvät tavalliset varasto- ja lähetyslaatikot, pakkauslaatikot omalla logolla ja pahvilaatikot mittojen mukaan. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat kaikenlaiset tuotepakkaukset kuten perinteiset pahvilaatikot, postituskotelot, läppälaatikot, elintarvikelaatikot, pizzalaatikot, olutlavat ja lahjalaatikot. Vankka kokemuksemme eri pakkauksista takaa sen, että pystymme tarjoamaan juuri sinun käyttöösi sopivan ratkaisun.

Onko mielessäsi pahvilaatikko omilla mitoilla tai pakkaus omalla logolla? Ota yhteyttä oheisen kaavakkeen kautta. Voit ottaa yhteyttä myös soittamalla (+358 40 359 0108), lähettämällä sähköpostia (myynti@pakkaa.fi) tai chat-palvelumme kautta.

Tarvitsetteko omia pakkauksia tai laatikoita? Ota yhteyttä.

[gravityform id=”7″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

YRITYKSENNE MITTATILAUSLAATIKOT OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

ASIAKASKOKEMUKSIA

Aarni lähetyslaatikko omilla mitoilla ja logolla

Aarni – lähetyslaatikko

”Olemme tehneet yhteistyötä Pakkaa.fi kanssa jo yli neljä vuotta. Kaikki on aina toimituksista tuotteiden suunnitteluun sujunut mallikkaasti. Kustomina brändillemme suunnitellut lähetysboksit ovat toimineet hienosti ja saaneet arvoistansa huomiota.”

Pyry Alamäki

Aarni

Laadukas pakkaus luo ja vahvistaa laatumielikuvaa brändistä ja tuotteesta. Suunnitellaanko teillekin brändinne mukaiset pahvilaatikot tuotteidenne mittojen mukaan ja omalla logolla?

Kyllä

Naughty BRGR / RFSU – kampanjalaatikko / hampurilaislaatikko

”Etsimme luotettavaa ja kustannustehokasta yhteistyökumppania, joka osaisi auttaa meitä kampanjaboxien suunnittelussa ja valmistuksessa. Halusimme teettää laadukkaat ja näyttävät hampurilaislaatikot hieman tiukalla aikataululla, ja saimme apua nopeasti ja erittäin ystävällisesti Pakkaa.fi:stä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, joka toimi mutkattomasti ja avoimesti koko prosessin ajan. Emme ole teettäneet vastaavia bokseja aiemmin, mutta Pakkaa.fi osasi auttaa meitä materiaalivalinnan ja toteutuksen kanssa erinomaisesti.”

Siiri Järvinen

Suomen RFSU

Haluatko teidänkin yrityksellenne näyttäviä ja laadukkaita pakkauksia?

Kyllä
Naughty BRGR RFSU kampanjalaatikko hampurilaislaatikko
Cool Head Brew olutlava omalla logolla ja painatuksilla

Cool Head Brew – olutlava

”We ordered our very first beer cases from Pakkaa.fi and it has been a fruitful collaboration. Their drive for quality while keeping costs down and putting the customer’s interest first combined well with our own approach to business”

Cleber Goncalves

Cool Head Brew

Pakkaus on tuotteen puku, joka luo ja vahvistaa laatumielikuvaa brändistä ja tuotteesta. Räätälöidäänkö teidänkin brändillenne menekkiä lisäävät pakkaukset?

Kyllä

Ohessa lisää tuottamiamme pakkauksia

Disturb brändin pahvilaatikko
House of Brandon pakkaus- ja lähetyslaatikot
Näckros Gården elintarvikelaatikko sienilaatikko
Slurp coffee lahja- ja lähetyslaatikko
Turvatikas kustomoidut pahvilaatikot
Haytech suljettava pahvilaatikko omilla mitoilla
Puhtoshop pahvilaatikot
Elvari postituskotelo painatuksella ja omilla mitoilla

Pakataan tuottavammin tieteellisen tiedon avulla

Tavatessamme uuden henkilön kiinnitämme hänessä ensin huomiota ulkoisiin tekijöihin kuten pukeutumiseen. Havaitun perusteella muodostamme – suurelta osin tiedostamattamme – heuristisia pikapäätelmiä myös henkilön sisäisistä ominaisuuksista. Toimimme samoin tuotteiden suhteen; projisoimme ulkokuoren eli tuotepakkauksen synnyttämät tuntemukset ja mielikuvat myös brändiin ja pakkauksen sisällä olevaan tuotteeseen.

Pakkaukseen panostaminen lisääkin tutkitusti myyntiä, asiakastyytyväisyyttä sekä asiakaskokemusta. Pakkaus on tuotteen puku, jolla voimme tehdä lähtemättömän ensivaikutelman.

Lataa ILMAINEN tieteelliseen tietoon perustuva PDF-raportti pakkausten vaikutuksesta kuluttajakäyttäytymiseen. Lähetämme linkin sähköpostiinne.

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

SUUNNITTELUPALVELU

Suunnitellaan yhdessä myyntiänne edistävät pakkaukset ja laatikot.

Laatikon suunnittelu alkaa pakattavan tuotteen ja pakkauslaatikon käyttötarkoituksen määrittelystä. Tuotteen lisäksi materiaalivalintoihin, rakennesuunnitteluun ja painatustekniikkaan vaikuttaa se, suunnitellaanko pakkaus varastointia, kuljetusta tai esillepanoa – tai näitä kaikkia – varten. Brändinne mukaiset pahvilaatikot sekä muut pakkaukset omilla mitoilla ja myyvällä painatuksella onnistuvat parhaiten aloittamalla suunnittelu asijantuntijamme kanssa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Yhdessä suunnitteleminen mahdollistaa tuotantokelpoisen ja käyttötarkoitukseltaan optimaalisen, rahaa ja ympäristöä säästävän pakkauksen tuottamisen.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

3d-malli

Varmistuaksemme suunnitelemamme pakkauksen toimivuudesta, voimme valmistaa laatikosta prototyypin ja 3D-mallin. Pakkaukset pystytään valmistaamaan millimetrin tarkkuudella mittojen mukaan. Alla voit visualisoida pahvilaatikon mittoja.

KUSTOMOINTIMAHDOLLISUUDET

Oikean kokoiset laatikot ja pakkaukset säästävät rahaa valmistus-, pakkaus- ja logistiikkakustannuksissa. Visuaalisesti viimeistellyt tyylikkäät tuotepakkaukset lisäävät tuotteen myyntiä ja parantavat brändimielikuvaa. Laatikko painatuksella on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Alta löydät kustomointimahdollisuudet ja hyödyntämämme painotekniikat.

Omat mitat

Brändin mukainen painatus

Parhaat materiaalit

PAINOTEKNIIKAT

Laatikot voidaan painaa monella eri painotekniikalla riippuen, että millainen ulkoasu niihin halutaan. Alta voit lukea lisää eri paino- ja pinnoitustekniikoista ja niiden tuomista mahdollisuuksista laatikon ulkoasuun. Klikkaa pudotusvalikkoa lukeaksesi lisää.

OP yrittäjän aloituspakkaus Silkkipaino

Silkkipaino

Silkkipainossa painopinta voi olla epätasainen, joka mahdollistaa painamisen monenlaisille materiaaleille kuten paperille, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille, muoville ja kankaalle. Muista painomenetelmistä poiketen, silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä ja kestäviä väripintoja. Taidegrafiikassa menetelmästä käytetään nimitystä serigrafia.

+ sopii pienille erille

+ laadukas

– kallis suuremmissa erissä

Gold & Green nyhtökaura pahvilaatikot floxopaino

Fleksopaino

Fleksopainatuksen edut korostuvat pitkissä painatussarjoissa siinä käytettävien fotopolymeerilaattojen kestävyyden ansiosta. Laattojen ansiosta pitkätkin painatusajot voidaan toteuttaa samoilla levyillä. Digitalisoitumisen ja kehittyneen reprotekniikan myötä fleksopainatus on saavuttanut pakkauspainatuksissa kilpailukykyisen laatutason suhteessa muihin käytössä oleviin painatusmenetelmiin.

+ edullisin tekniikka suurissa erissä

+ nopea tuotanto

– tietyt rajoitteet ulkoasun suunnittelussa

– pienissä erissä painokustannus suhteellisen suuri 

Pouttu Kanapuikot tuotepakkaus Offset-painatuksella

Offset-paino

Offset-paino on laadukas painomenetelmä, jolla saadaan tarkkaa neliväriulkoasua moneen erilaiseen pakkaukseen. Offsetpainotekniikka on laakapainomenetelmä, jossa painava ja ei-painava pinta ovat samalla tasolla. Tekniikkaa käytetään ensisijaisesti tuotepakkauksiin ja monipuolisempaa visuaalisempaa ulkoasua vaativampiin pakkauksiin. Offset-painoa suositellaan erityisesti, kun pakkaus valmistetaan omilla mitoilla, pakkaukseen painatetaan pienikokoista tekstiä ja tarkkoja yksityiskohtia.

+ erittäin laadukas ja monipuolinen painomenetelmä

+ toimii ilman painolaattaa

– sarjatuotannossa kalliimpi kuin fleksopaino

– tietyt rajoitteet laatikon koossa

Pintakäsittely

Painatuksen lisäksi laatikon ulkoasun ja tuntuman viimeistelevällä pintakäsittelyllä voidaan vahvistaa laatukokemusta ja todennäköistää kuluttajan ostopäätöstä.

Mahdollisia pintakäsittelyjä ovat esimerkiksi:

 • kiilto- / mattalakkaus
 • Offset-lakkaus
 • UV-lakkaus
 • foliointi
 • kohopainatus
Ota yhteyttä

Laatikoiden rakenteet ja tyypit

Laatikoiden rakenteet voidaan jakaa yleisesti FEFCO- tai ECMA- standardien mukaisesti. Pakkauksen suunnittelu on hyvä aloittaa tietystä standardista, jota voidaan tarvittaessa muokata käyttökohteen mukaisesti. Klikkaa pudotusvalikkoa lukeaksesi lisää.

Esimerkkejä eri laatikoista

Läppälaatikko

Läppälaatikko on Pakkaa.fi:n myydyin teipillä suljettava laatikko. Se on edullinen ja monikäyttöinen pakkaus, joka sopii monelle eri teollisuudenalalle. Läppälaatikkoa on saatavilla omilla mitoilla, eri vahvuisilla materiaaleilla ja omalla painatuksella. Kyseisiä laatikoita voidaan valmistaa mittatilauksena ilman erillistä stanssikulua. Läpällinen pahvilaatikko omalla logolla on yrityksellenne kannattava sijoitus, joka lisää todistetusti myyntiä ja parantaa brändimielikuvaa.

Gold & Green läppälaatikko läpällinen pahvilaatikko

Postituskotelo

Postituskotelo (FEFCO 0427) on toiseksi myydyin mittatilauslaatikkomme. Pakkauksen rakenne on erittäin monikäyttöinen. Siitä voidaan valmistaa pieniä postiluukusta mahtuvia koteloita tai suurempia, esimerkiksi kantokahvallisia pakkauksia tuotteen mittojen mukaan. Haluamienne mittojen lisäksi kotelot on mahdollista painattaa yrityksenne brändi-ilmeen mukaisiksi.

Elvari postituskotelo painatuksella ja omilla mitoilla

Elintarvikelaatikko

Elintarviketeollisuuteen sopivissa laatikoissa käytämme elintarvikekäyttöön sertifioitua raakapahvia. Tästä materiaalista valmistamme esimerkiksi leipomolaatikoita, pizzalaatikoita tai vaikka sienilaatikoita.

Pouttu Kanapuikot tuotepakkaus Offset-painatuksella

Pizzalaatikko

Pizzalaatikot valmistamme elintarvikekäyttöön sertifioidusta aaltopahvista. Perinteisten S-, M- ja L-kokojen lisäksi pizzalaatikot on mahdollista valmistaa asiakkaan omilla mitoilla ja rakenteella. Laatikkoon voidaan esimerkiksi tehdä lisänuuttauksia ja perforointi, jolla sen saa helposti pienempään kokoon jääkaappiin säilöttäväksi.

Blocco pizzalaatikko

Olutlava

Olutlava on päältä avoin yleensä 24 tölkille tehty laatikko, joka voidaan sulkea ilman teippiä. Kuvan Cool Head Brew -olutlaatikon painatimme flexopainatuksena kahdella värillä. Kauttamme järjestyvät myös liimattavat olutkeissit automaattilinjastolle.

Cool Head Brew pahvinen olutlava

Lahjalaatikko

Lahjalaatikko tai kovapahvilaatikko on niin sanottu luksuslaatikko, joka on tehty kovasta aaltopahvista ja päällystetty painetulla offset-paperilla sekä viimeistelty lakalla. Lahjalaatikon ulkoasuun tarjoamme lukuisia eri vaihtoehtoja aina 4-väripainatuksesta foliointeihin ja kiilto- tai mattalakkauksiin. Myös painatukset lahjalaatikon sisäpuolelle onnistuvat.

Slurp coffee lahjalaatikko
Pyydä lisätietoja

Laatikoiden valmistusmateriaalit

Laatikon ja pakkauksen suunnittelussa oikean valmistusmateriaalin valinta on yksi olennaisimmista tekijöistä. Materiaalit eroavat ominaisuuksiltaan, joten niissä tulee ottaa huomioon laatikon tai pakkauksen käyttötarkoitus ja edellytykset. Materiaaleja löytyy ohuesta paperista (sleevit/vyötteet) taivekartonkiin (hajuvesilaatikko/tuotepakkaus) monikerroksiseen aaltopahviin (isot pakkauslaatikot/lavakontit). Oikealla materiaalivalinnalla varmistetaan, että pakkaus suojaa sisältöä niin logistisilta rasituksilta kuin budjettia ja luontoa kuormittavalta ylipakkaamiselta. Oikea materiaali säästää rahaa, vaivaa ja ympäristöä. Klikkaa pudotusvalikkoa lukeaksesi lisää.

Kartonki / Paperi

Kartonki ja paperi sopivat moniin käyttökohteisiin. Paperien neliömassat vaihtelevat välillä 6–300 g/m². Kartongin neliömassat ovat välillä 125–600 g/m². Kartonki on usein myös monikerroksista toisin kuin paperi. Kerroksissa voidaan käyttää erilaisia raaka-ainetyyppejä haluttujen ominaisuuksien saavuttamiseksi. Tyypillisesti tavoitteena on valmistaa kartonkipakkauksia, joilla on hyvä jäykkyys sekä hyvä painettavuus-, pinnoitus-, sekä visuaaliset ominaisuudet näyttävien tuotepakkausten aikaansaamiseksi.

Yleisimmät käyttökohteet:

 • Kuluttajapakkaukset, sleevit, vyötteet, laatikoiden sisäosat, elintarvikepakkaukset
 • Kartonki ja paperi ovat molemmat täysin kierrätettäviä ja ekologisia materiaaleja
Pyydä tarjous

Aaltopahvi

Aaltopahvi on muodostettu kahdesta lainerista eli pintapaperista/-kartongista sekä niiden välissä olevasta aallosta, fluting. Pintakartongilla on hyvät lujuusominaisuudet, ja se tukee keskellä olevaa flutingia jotta se ei pääse vääntymään. Aaltopahvia voidaan valmistaa yksi- kaksi- tai jopa kolmikerroksisena jolloin saavutetaan vaadittavat lujuusominaisuudet käyttökohteen tarpeiden mukaan. Tuotteiden kuljetuspakkauksiin eli pahvilaatikoihin käytettävät pahvit ovat lähes poikkeuksetta aaltopahveja. Aaltopahvilaatikot ovat kustannustehokkaita, kierrätettäviä ja uudelleenkäytettäviä. Aaltopahvilaatikot soveltuvat painatettavaksi yrityksen logolla ja brändin mukaisella kuosilla, ja tietysti ne voidaan valmistaa tarkasti vaadittujen mittojen mukaisesti.

Aaltopahvi voidaan yleisesti jakaa eri profiileihin eli paksuuksiin:

 • F – 0,9 – 1,2mm
 • E – 1,2 – 2,0mm
 • B – 2,5 – 3,0mm
 • C – 3,5 – 4,0mm
 • BE – 3,0 – 4,5mm
 • BC – 6,0 – 7,5mm

Yleiset käyttökohteet: Kuljetuspakkaukset, pakkauslaatikot, postituspakkaukset, elintarvikepakkaukset, pizzalaatikot, olutlaatikot, lavakontit, suuret teollisuuslaatikot, aaltopahvirullat, aaltopahviarkit

Pyydä tarjous
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

Tarvitsetteko omia pakkauksia tai laatikoita? Ota yhteyttä.