Asiakkaitamme

AALTO YLIOPISTO
AARNI
ARCELEVN
AUTODUDE
BILLE BEINO
COOLHEAD
DISTURB
EVILLE
GOLD & GREEN
HOUSE OF BRANDON
KANNISTON LEIPOMO
KÄRKKÄINEN
KYMPPI
LOCCITANE
LVI WABEK
M NUTRITION
POUTTU
RFSU
SLURP
SODEXO
SWAPPIE
TREGREN
VALLILAN PANIMO
VALOSTORE

Ja monia muita…

Asiakkaidemme suusta

Olemme keränneet alle kootusti asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja Pakkaa.fi:n palveluista.

AARNI

Aarni lähetyslaatikko omilla mitoilla ja logolla

Katso kuvagalleria

”Olemme tehneet yhteistyötä Pakkaa.fi kanssa jo yli neljä vuotta. Kaikki on aina toimituksista tuotteiden suunnitteluun sujunut mallikkaasti. Kustomina brändillemme suunnitellut lähetysboksit ovat toimineet hienosti ja saaneet arvoistansa huomiota.”

Pyry Alamäki

Aarni

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Mittatilauslaatikot

Naughty BRGR / RFSU

”Etsimme luotettavaa ja kustannustehokasta yhteistyökumppania, joka osaisi auttaa meitä kampanjaboxien suunnittelussa ja valmistuksessa. Halusimme teettää laadukkaat ja näyttävät hampurilaislaatikot hieman tiukalla aikataululla, ja saimme apua nopeasti ja erittäin ystävällisesti Pakkaa.fi:stä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, joka toimi mutkattomasti ja avoimesti koko prosessin ajan. Emme ole teettäneet vastaavia bokseja aiemmin, mutta Pakkaa.fi osasi auttaa meitä materiaalivalinnan ja toteutuksen kanssa erinomaisesti.”

Siiri Järvinen

Suomen RFSU

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Tuotepakkaukset

Naughty BRGR RFSU kampanjalaatikko hampurilaislaatikko

Katso kuvagalleria

Cool Head Brew

Cool Head Brew olutlava omalla logolla ja painatuksilla

Katso kuvagalleria

”We ordered our very first beer cases from Pakkaa.fi and it has been a fruitful collaboration. Their drive for quality while keeping costs down and putting the customer’s interest first combined well with our own approach to business”

Cleber Goncalves

Cool Head Brew

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Mittatilauslaatikot

House of Brandon

”Keskitimme kaikki pakkauksemme Pakkaa.fi:lle jonka johdosta olemme säästäneet kokonaiskustannuksissa sekä saaneet asiantuntevaa konsultointia kaikkien pakkauksiemme osalta. Aina on löytynyt ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.”

Lauri Piisinen

House of Brandon

Kategoriat: Mittatilaustuotteet / Mittatilauslaatikot / Muovipussit / Postituspussit

House of brandon postituspussi

Noda Oy

Noda saippuan tuotepakkaus

Katso kuvagalleria

”Teetimme tuotepakkaukset saippuoillemme Pakkaa.fi:n kanssa. Tuotepakkaukset toteutettiin erinomaisella ammattitaidolla ja yhteistyö sujui loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Pakkaa.fi:tä kenelle tahansa.”

Amira ja Eemeli

Noda Oy

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Tuotepakkaukset

ErgoMedi Oy

”ErgoMedi Oy myy useissa maissa patentoitua tehoimunkärkeä suun terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Yritys tarvitsi uudistetut profiloidut tuotelaatikot, pakkauslaatikoihin teippiä logolla ja tarroja identifioimaan tuotteita. Yhteistyö Pakkaa.fi kanssa on sujunut mutkattomasti. Toiveita tuotelaatikoiden kestävyydestä ym. kuunneltiin aloitusvaiheessa, sähköposteihin on vastattu nopeasti ja tuotteiden laatu on ollut hyvä. Tuotteet toteutettiin täysin toiveidemme mukaisesti. ErgoMedi Oy suosittelee Pakkaa.fi yhteistyökumppaniksi! ”

Marianne Granlund

ErgoMedi Oy

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Tuotepakkaukset

ErgoMedi tuotepakkauskokonaisuus

Katso kuvagalleria

Mastermark oy

Victorinox oy tuotepakkaus

Katso kuvagalleria

”Olemme tehneet yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa jo yli 5 vuotta. Monet erilaiset pakkausratkaisut ovat tuotteiden suunnittelusta toteutukseen toteutuneet sovitusti ja aikataulussa. Voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa”

Sami Salonen

Mastermark Oy

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Tuotepakkaukset

3ants Oy

”Teetimme tuote- ja lähetyspakkauksen Kalsarikannikalsareille Pakkaa.fi:n kanssa. Koko prosessi suunnittelusta toteutukseen sujui erinomaisesti. Miten kurkoilta pakkaukset vaikuttaakin! Siis todella hyvän tuntuinen ja sopii tarkoitukseen kuin hansikas käteen.”

Mika Laukkanen

3ants Oy

Kategoria: Mittatilaustuotteet / Tuotepakkaukset

Kalsarikännit referenssi

Katso kuvagalleria

Disturb.fi

Disturb referenssi

Katso kuvagalleria

”Käytämme Pakkaa.fi:n valmistamia postituspusseja sekä pahvilaatikoita verkkokauppamme lähetyksissä. Olemme tehneet yhteistyötä jo melkein 3 vuotta ja kaikki pakkausten suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen on sujunut sopimuksemme mukaan ja aikataulussa. Voimme suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa!”

Petri Skinnari

Disturb.fi

Kategoriat: Mittatilaustuotteet / Mittatilauslaatikot / Postituspussit