Referenssit

Asiakkaidemme suusta:

Olemme keränneet alle kootusti asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja Pakkaa.fi:n palveluista.

Aarni referenssi
Aarni referenssilogo

”Olemme tehneet yhteistyötä Pakkaa.fi kanssa jo yli neljä vuotta. Kaikki on aina toimituksista tuotteiden suunnitteluun sujunut mallikkaasti. Kustomina brändillemme suunnitellut lähetysboksit ovat toimineet hienosti ja saaneet arvoistansa huomiota.”


Pyry Alamäki
Aarni

coolhead referenssi
Coolhead referenssilogo

”We ordered our very first beer cases from Pakkaa.fi and it has been a fruitful collaboration. Their drive for quality while keeping costs down and putting the customer’s interest first combined well with our own approach to business.”


Cleber Goncalves
Cool Head Brew

”Meille on ensisijaisen tärkeää tarjota kotimaisessa luonnonkosmetiikan
verkkokaupassamme vastuullista, luonnon raaka-aineista valmistettua
kosmetiikkaa. Kotimaisen Pakkaa.fi :n päästökompensoidut pakkaukset
tukevat näitä arvoja.”

 

Kati Partanen
TwistBe Oy

Ergomedi referenssi
Ergomedi referenssilogo

”ErgoMedi Oy myy useissa maissa patentoitua tehoimunkärkeä suun terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Yritys tarvitsi uudistetut profiloidut tuotelaatikot, pakkauslaatikoihin teippiä logolla ja tarroja identifioimaan tuotteita. Yhteistyö Pakkaa.fi kanssa on sujunut mutkattomasti. Toiveita tuotelaatikoiden kestävyydestä ym. kuunneltiin aloitusvaiheessa, sähköposteihin on vastattu nopeasti ja tuotteiden laatu on ollut hyvä. Tuotteet toteutettiin täysin toiveidemme mukaisesti. ErgoMedi Oy suosittelee Pakkaa.fi yhteistyökumppaniksi!”


Marianne Granlund
ErgoMedi Oy

rfsu referenssi
rfsu referenssilogo

”Etsimme luotettavaa ja kustannustehokasta yhteistyökumppania, joka osaisi auttaa meitä kampanjaboxien suunnittelussa ja valmistuksessa. Halusimme teettää laadukkaat ja näyttävät hampurilaislaatikot hieman tiukalla aikataululla, ja saimme apua nopeasti ja erittäin ystävällisesti Pakkaa.fi:stä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, joka toimi mutkattomasti ja avoimesti koko prosessin ajan. Emme ole teettäneet vastaavia bokseja aiemmin, mutta Pakkaa.fi osasi auttaa meitä materiaalivalinnan ja toteutuksen kanssa erinomaisesti.”


Siiri Järvinen
Suomen RFSU

”Olemme portaittain siirtyneet tilaamaan yhä useampia pakkauksiamme
Pakkaa.fi:ltä. Keskiössä ollut yksittäisten tuotepakkausten sekä
lähetyspakkausten suunnittelu. Nämä ollaan saatu rakenteellisesti
toimiviksi sekä edustavan näköisiksi tukemaan yrityksemme sanomaa.
Pakkaussuunnittelu sekä tilausprosessien kehitys on toteutettu
aktiivisessa vuorovaikutuksessa meidän ja Pakkaan välillä jonka ansiosta
olemme päässeet erinomaiseen lopputulokseen ja selkeään
yhteistyömalliin.”

 

Johanna Åström
AQVA Finland Oy

Disturb referenssi
Disturb referenssilogo

”Käytämme Pakkaa.fi:n valmistamia postituspusseja sekä pahvilaatikoita verkkokauppamme lähetyksissä. Olemme tehneet yhteistyötä jo melkein 3 vuotta ja kaikki pakkausten suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen on sujunut sopimuksemme mukaan ja aikataulussa. Voimme suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa!”


Petri Skinnari
Disturb.fi

ptv labs referenssi
ptv labs referenssilogo

”Olemme tilanneet kaikki pakkauksemme Pakkaa.fi:ltä verkkokauppamme avaamisesta asti. Kaikilta haasteilta ei olla vältytty, mutta arvostamme miten vakavasti ja nopeasti niihin on puututtu. Jokaiseen ongelmaan on löytynyt ratkaisu ja tällä hetkellä yhteistyömme sujuu saumattomasti. Itse tuotteiden laatu on alusta asti ollut priimaa.”


Jessica Lönnqvist
PTV Labs

Dick Johnson referenssi
Dick Johnson referenssilogo

”Pakkaa.fi toimittaa meille kaikki varaston pakkausmateriaalit, painettuja lähetyslaatikoita sekä muutamaa eri tuotepakkausta. Kovapahvilaatikot sleevellä ja custom sisäosilla ovat palvelleet loistavasti käyttötarkoituksessaan!”


Leevi Kangas
Dick Johnson

elektro valo referenssi
elektro valo referenssilogo

”Olemme olleet asiakkaita pitkään, mutta vasta hiljattain laajentaneet yhteistyötä koskemaan yhä useampia pahvipakkauksia. Erilaisten valaisinpakkausten suunnittelu sekä valmistus on sujunut hienosti ja olemme olleet tyytyväisiä. Pakkausten elinkaarilaskelma ja päästökompensointi sekä siitä viestiminen loppuasiakkaalle tukee yrityksemme arvoja.”


Markus Varjus
Elektro Valo

Hydra specma referenssi
Hydra specma referenssilogo

”Meidän kaikki varaston pakkaukset tulee Pakkaa.fi:ltä hyllytyspalveluna. Osa tuotteista myös logopainettuna. Jatkuva vuorovaikutus on varmistanut aikataulujen pitävyyden sekä Pakkaa.fi on pystynyt nopeasti reagoimaan erilaisiin tarpeisiimme.”


Piia Vehmas
Hydra Specma Oy

”Pakkaa.fi otti hyvin huomioon startupin tarpeet Gameproofer älysirun
tuotepakkauksen suunnittelussa. Prosessissa huomioitiin
kasvutavoitteemme, jotta pakkaus sekä sen tuotantoprosessi on helposti
skaalattavissa myös suurempiin tilauseriin.”

 

Toni Toijanaho
GameProofer Oy

Puttes pizza referenssi
Puttes pizza referenssilogo

”Pakkaa.fi välivarastoi ja toimittaa kaikki pizzalaatikkomme ravintolakohtaisesti. Välivarastoinnin avulla olemme saaneet laskettua laatikoiden yksikköhintaa ja reagoimaan nopeasti mahdollisiin kysynnän muutoksiin.”


Anssi Justander
Putte’s Bar and Pizza

Kalsarikännit referenssi
Bants referenssilogo

”Teetimme tuote- ja lähetyspakkauksen Kalsarikannikalsareille Pakkaa.fi:n kanssa. Koko prosessi suunnittelusta toteutukseen sujui erinomaisesti. Miten kurkoilta pakkaukset vaikuttaakin! Siis todella hyvän tuntuinen ja sopii tarkoitukseen kuin hansikas käteen.”


Mika Laukkanen
3ants Oy

younameit referenssi

”Yhteistyö Pakkaa.fi:n kanssa on sujunut aina äärimmäisen sujuvasti. Saimme täydellisesti suunnitellut tuotepakkaukset, jotka ovat sekä brändimme mukaisesti valmiita lahjapakkauksia, mutta silti tuotteita suojaavia. Tänä vuonna olemme myös onnistuneet pienentämään kustannuksia ja tästä suuri kiitos Pakkaalle, joka tarjosi meille kustannustehokkaampia ratkaisuja. Suosittelemme lämpimästi!”


Nina Laasonen
You Name It

noda referenssi
noda referenssilogo

”Teetimme tuotepakkaukset saippuoillemme Pakkaa.fi:n kanssa. Tuotepakkaukset toteutettiin erinomaisella ammattitaidolla ja yhteistyö sujui loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Pakkaa.fi:tä kenelle tahansa.”


Amira ja Eemeli
Noda Oy

POUTTU
AARNI
KYMPPI
HOUSE OF BRANDON
BILLE BEINO
DISTURB
RFSU
AUTODUDE
GOLD & GREEN
KÄRKKÄINEN
SLURP
COOLHEAD

Katso kaikki palvelumme:

Pakkaussuunnittelu

Pakkauksen suunnittelu on monikanavainen prosessi, jossa yksittäisen tuotepakkauksen on oltava houkutteleva ja myyvä itsessään sekä integroitava osaksi laajempaa kokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikkaketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändikokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Pakkausprosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkausprosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonaiskustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Oikean pakkauksen valinta riippuu aina tuotteesta ja sen logostiikkaketjusta asiakkaalle tai kaupan hyllylle asti. Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikkaketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakastyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varastonhallinnan ja tehokkaan logistiikan varmistamiseksi.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Tähän tarjoamme tieteeseen perustuvaa tutkimusdataa.

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalanjälkilaskelma ja kompensointi käsittää pakkauksen koko elinkaaren kehdosta hautaan sisältäen materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Pyydä tarjous pakkaus­suunnittelusta