Palvelumme

Pakkaa paremmin.

Edullisemmin, ekologisemmin, erottuvammin.

Pakkaus on meille intohimo haluamme korostaa sen merkitystä ja mahdollisuuksia asiakkaidemme liiketoiminnassa. Oikein suunniteltu pakkauskokonaisuus muuttuu kanssamme pakollisesta kulusta strategisesti kannattavaksi investoinniksi.

Olipa kyseessä pieni erä räätälöityjä pakkauksia tai suurempi, logistinen ratkaisu, sitoudumme tarjoamaan joustavia ja kattavia palveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Olemme Suomen monipuolisin ja modernein pakkausten ammattilainen. Tarjoamme innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja pakkaamiseen jo 10 vuoden kokemuksella.

Pyydä tarjous

Fokuksessa

 • Pakkaussuunnittelu ja räätälöidyt pakkaukset
 • Pakkausprosessin tehostaminen = TCA (Total cost analysis)
 • Yli 2000 pakkaustuotetta suoraan varastosta
 • Päästöjen elinkaarilaskelma sekä niiden kompensointi
 • Pakkauksen merkitys strategisena investointina

Meidän kanssa pakkaat paremmin.

Olemme palvelleet Suomen johtavia yrityksiä jo 10 vuoden ajan.

Asiakaslupaus

 • Yhdistämme luovuuden, innovaation ja teknologian tarjotaksemme modernin näkökulman pakkauksiin sekä niiden mahdollisuuksiin.
 • Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja laadunvalvontaan varmistaaksemme pakkaustemme korkean laadun ja toimivuuden.
 • Tarjoamme asiantuntevaa konsultointia, läpinäkyvyyttä ja strategista suunnittelua auttaaksemme sinua löytämään parhaat pakkausratkaisut yrityksesi tarpeisiin.
Pyydä tarjous

Palvelupolku

Palvelukokonaisuus

Tarjoamme kaiken pakkausprosessin tehostamiseen, pakkauksen rakennesuunnitteluun ja graafiseen ilmeeseen, laajaan varastotuotevalikoimaan, innovatiivisiin ratkaisuihin ja laajaan verkoston Euroopan johtaviin valmistajiin!

Pakkausprosessin tehostaminen (TCA)

 • Pakkausten materiaalit ja rakenne
 • Kuljetus
 • Varastonhallinta
 • Pakkauskoko ja tehokkuus

Pakkauksen rakennesuunnittelu ja graafinen ilme

 • Pakkaustyypin valinta
 • Rakennesuunnittelu
 • Graafinen suunnittelu
 • Pakkauskokonaisuuden suunnittelu

Laaja verkosto Euroopan johtaviin valmistajiin

Yhdistämme tehtaan ja asiakkaan, saumattomasti. Emme ole sidottuja tiettyyn konekantaan tai tuotetarjoomaan. Kanssamme saat käyttöösi Euroopan johtavat pakkausten valmistajat riskittömästi ja edullisesti.

Laaja varastotuotevalikoima

Tarjoamme yli 2000 pakkaustuotetta suoraan varastosta 1-3. päivän toimitusajalla.

Innovatiiviset ratkaisut

Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita pakkausten ympärille.

 • CO2-elinkaarilaskelma, kompensointi sekä siitä viestiminen.
 • Tarjoamme tieteeseen perustuvia keinoja vaikuttaa pakkauksella tuotteen luomaan arvokokemukseen sekä havaittavuutteen kaupan hyllyllä.

Katso alta kaikki palvelumme ja lue lisää:

Pakkaussuunnittelu

Pakkauksen suunnittelu on monikanavainen prosessi, jossa yksittäisen tuotepakkauksen on oltava houkutteleva ja myyvä itsessään sekä integroitava osaksi laajempaa kokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikkaketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändikokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Pakkausprosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkausprosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonaiskustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset. 

Yli- ja alipakkaaminen

Oikean pakkauksen valinta riippuu aina tuotteesta ja sen logostiikkaketjusta asiakkaalle tai kaupan hyllylle asti. Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikkaketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakastyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varastonhallinnan ja tehokkaan logistiikan varmistamiseksi.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Tähän tarjoamme tieteeseen perustuvaa tutkimusdataa.

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalanjälkilaskelma ja kompensointi käsittää pakkauksen koko elinkaaren kehdosta hautaan sisältäen materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. Tarjoamme yrityksellesi hiilineutraalit pakkaukset avaimet käteen -palveluna. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Yhdessä onnistumme!

Parhaisiin tuloksiin olemme päässeet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja vuorovaikutukseen ja haluamme kasvaa ja kehittyä asiakkaidemme mukana.

Olemme vilpittömän kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta ja haasteista. Ymmärtämällä tarpeenne, pystymme vastaamaan siihen ratkaisuilla jotka toimivat myös tulevaisuudessa.

Olemme läpinäkyviä ja meidän kanssa on helppo toimia kaikissa tilanteissa. Se on ainoa keino onnistua yhdessä.

Pyydä tarjous pakkausprosessin tehostamisesta