tuotepakkaukset

TUOTEPAKKAUKSET

Pakkaa.fi on kotimainen pakkausalan asiantuntijayritys, joka tuottaa ja suunnittelee tuotepakkauksien lisäksi kaiken muun varastointiin, lähetyksiin ja pakkaamiseen, brändi-ilmeenne mukaisesti. Meiltä saat kaiken yhden katon alta, kuten tuotepakkauksille sopivat lähetyslaatikot omalla designilla sekä mainosteipit pakkauksien sulkemiseen.

Tuotepakkaus on tärkein ensivaikutelma tuotteestasi

Tuotepakkauksen huoliteltu ulkoasu lisää tutkitusti myyntiä. Myyntipakkauksen luoma ensivaikutelma antaa mielikuvan tuotteen laadusta ja brändistä, mikä vaikuttaa positiivisesti myös ostopäätökseen. Suunnittelupalvelumme auttaa ulkoasun kustomoinnissa sekä haastavampienkin muotoiltujen sisäosien suunnittelussa.

Valmistamme sinulle ainutlaatuisen tuotepakkauksen, joka korostaa tuotteesi arvoa

Valmistamme tuotepakkaukset kokonaisuutena huolellisesti alusta loppuun. Tämä tarkoittaa sitä, että saat kauttamme itse pakkauksen lisäksi myös sen sisälle mahdollisesti tulevat sisäosat, esitteet ja tarrat.

Kun kokonaisuus keskitetään yhdelle tuottajalle, aikaansaadaan kustannussäästöjä sekä voidaan varmistua siitä, että jokainen pakkauksen osa on yhdenmukainen toisensa kanssa.

Onko mielessänne brändinne ja tuotteenne mukaisesti suunnitellut tuotepakkaukset? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

YRITYSILMEENNE MUKAISET TUOTEPAKKAUKSET OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

ASIAKASKOKEMUKSIA

Noda saippuan tuotepakkaus

Noda Oy – Saippuapakkaukset

”Teetimme tuotepakkaukset saippuoillemme Pakkaa.fi:n kanssa. Tuotepakkaukset toteutettiin erinomaisella ammattitaidolla ja yhteistyö sujui loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Pakkaa.fi:tä kenelle tahansa.”

Amira ja Eemeli

Noda Oy

Tuotteesta riippumatta tuotepakkaus luo ja vahvistaa laatumielikuvaa tuotteesta ja brändistä. Suunnitellaanko teillekin myyntiä edistävät tuotepakkaukset omalla logollanne ja tuotteen täsmällisillä mitoilla?

Kyllä

Naughty BRGR / RFSU – Kampanjapakkaukset

”Etsimme luotettavaa ja kustannustehokasta yhteistyökumppania, joka osaisi auttaa meitä kampanjaboxien suunnittelussa ja valmistuksessa. Halusimme teettää laadukkaat ja näyttävät hampurilaislaatikot hieman tiukalla aikataululla, ja saimme apua nopeasti ja erittäin ystävällisesti Pakkaa.fi:stä. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, joka toimi mutkattomasti ja avoimesti koko prosessin ajan. Emme ole teettäneet vastaavia bokseja aiemmin, mutta Pakkaa.fi osasi auttaa meitä materiaalivalinnan ja toteutuksen kanssa erinomaisesti.”

Siiri Järvinen

Suomen RFSU

Oikein suunniteltu tuotteen pakkaus erottuu ja lisää myyntiä. Haluatko teidän yritykselle näyttävät ja mieleenpainuvat tuotepakkaukset?

Kyllä
Naughty BRGR RFSU kampanjalaatikko hampurilaislaatikko
ErgoMedi tuotepakkauskokonaisuus

ErgoMedi – Tuotepakkauskokonaisuus

”ErgoMedi Oy myy useissa maissa patentoitua tehoimunkärkeä suun terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Yritys tarvitsi uudistetut profiloidut tuotelaatikot, pakkauslaatikoihin teippiä logolla ja tarroja identifioimaan tuotteita. Yhteistyö Pakkaa.fi kanssa on sujunut mutkattomasti. Toiveita tuotelaatikoiden kestävyydestä ym. kuunneltiin aloitusvaiheessa, sähköposteihin on vastattu nopeasti ja tuotteiden laatu on ollut hyvä. Tuotteet toteutettiin täysin toiveidemme mukaisesti. ErgoMedi Oy suosittelee Pakkaa.fi yhteistyökumppaniksi! ”

Marianne Granlund

ErgoMedi Oy

ErgoMedin tuotepakkauskokonaisuus koostuu brändin mukaisesta pakkauksesta, pakkausteipistä ja tarroista. Toteutetaanko teillekin yhdessä täydellinen pakkauskokonaisuus?

Kyllä

Kalsarikännikalsarit lähetys- ja tuotepakkaus

”Teetimme tuote- ja lähetyspakkauksen Kalsarikannikalsareille Pakkaa.fi:n kanssa. Koko prosessi suunnittelusta toteutukseen sujui erinomaisesti. Miten kurkoilta pakkaukset vaikuttaakin! Siis todella hyvän tuntuinen ja sopii tarkoitukseen kuin hansikas käteen.”

Mika Laukkanen

3ants Oy

Tyylikäs pakkaus lisää myyntiä ja helpottaa toimituksia. Suunittellaanko teidänkin tuotteellenne erottuva ja mieleenpainuva sekä postituksia helpottava tuotepakkaus?

Kyllä
Kalsarikännit referenssi

Ohessa lisää esimerkkejä tuottamistamme tuotepakkauksista

Peili vision laatikko vaahtosisäosalla
Pouttu kananuggettien tuotepakkaus
Koura tuotepakkaus
Slurp coffee kannellinen tuotepakkaus
Partawa tuotepakkaukset
hansa tuotepakkaus ja pakkauksen sisältö
Ergofinger myyntipakkaus
Voihan Vuohi elintarvikepakkaus
Koura sleeve tuotepakkaus
Partawa pahviset tuotepakkaukset
Peilivision tuotepakkaus ja lähetyslaatikko
Pico tuotepakkaus ja sisusta

Pakataan tuotteenne tuottavammin tieteeseen perustuvan tiedon avulla

Tavatessamme uuden henkilön kiinnitämme hänessä ensin huomiota ulkoisiin tekijöihin kuten pukeutumiseen. Havaitun perusteella muodostamme – suurelta osin tiedostamattamme – heuristisia pikapäätelmiä myös henkilön sisäisistä ominaisuuksista.

Toimimme samoin tuotteiden suhteen; projisoimme ulkokuoren eli tuotepakkauksen synnyttämät tuntemukset ja mielikuvat myös brändiin ja pakkauksen sisällä olevaan tuotteeseen.

Tuotepakkaukseen panostaminen lisääkin tutkitusti myyntiä, asiakastyytyväisyyttä sekä asiakaskokemusta. Myyntipakkaus on tuotteen puku, jolla voimme tehdä lähtemättömän ensivaikutelman.

Lataa ILMAINEN tieteelliseen tietoon perustuva PDF-raportti pakkausten vaikutuksesta kuluttajakäyttäytymiseen.

Tuotepakkausten suunnittelupalvelu

Te tunnette brändinne, me tunnemme pakkaamisen ja pakkausten suunnittelun.

Myyntipakkauksen suunnittelu alkaa pakattavan tuotteen ja pakkauksen käyttötarkoituksen määrittelyllä. Itse tuotteen lisäksi rakennesuunnitteluun, materiaalivalintoihin, painatustekniikkaan ja pakkauksen sisäosien suunnitteluun vaikuttaa se suunnitellaanko pakkaus esillepanoa, varastointia tai kuljetusta – tai kaikkia näitä varten.

Brändinne mukaisten ja myyntiä edistävien tuotepakkauksien suunnittelu kannattaa aloittaa asiantuntijamme kanssa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Suunnitellaan yhdessä käyttötarkoitukseenne optimaaliset sekä rahaa ja ympäristöä säästävät tuotepakkaukset.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

KUSTOMOINTIMAHDOLLISUUDET

Oikean kokoiset laatikot ja pakkaukset säästävät rahaa valmistus-, pakkaus- ja logistiikkakustannuksissa. Visuaalisesti viimeistellyt tyylikkäät tuotepakkaukset lisäävät tuotteen myyntiä ja parantavat brändimielikuvaa. Laatikko painatuksella on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Alta löydät kustomointimahdollisuudet ja hyödyntämämme painotekniikat.

Omat mitat ja rakenne

Brändin mukainen painatus

Parhaat materiaalit

Pakkausmerkinnät, tarrat, esitteet ja lisäosat

Tarrat, pakkausmerkinnät ja esitteet ovat oleellinen osa useita tuotteita. Niiden tuotanto onnistuu tuotepakkauksen kuosin mukaisena, samalla tuotepakkausten tuotannon yhteydessä.

Pakkausmerkinnät ovat joissain pakkauksissa jopa läkisääteisiä. Usein esimerkiksi elintarvikepakkauksista tulee tulla ilmi tuotteen ravintosisältö. Myös muita ohjeistuksia tai tuoteesittelyitä pystytään painattamaan suoraan tuotepakkaukseen.

Tarrat ovat oleellinen lisä tuotepakkaukseen. Tarralla voidaan esimerkiksi sinetöidä avaamaton tuotepakkaus. Tarra on myös yllätys, mikä voidaan lisätäpakkauksen sisään.

Esitteet ja käyttöohjeet ovat useille tuotteille pakollisia. Tuotepakkausta tilattaessa voidaan tuottaa myös esitteet ja käyttöohjeet, mutta jos ne ovat jo valmiina, on niiden koko tärkeää tietää jo pakkaussuunnittelun aikana.

Lisäosat voivat olla esimerkiksi vaahdosta valmistetut sisäosat, jotka auttavat tuotetta pysymään kiinteästi paikallaan tai magneettiläppä, jolla pakkaus voidaan sulkea.

PAINOTEKNIIKAT

Tuotepakkaukset painetaan yleisimmin 4-värisenä offsetillä. Tuotepakkauksissa laajalti mahdollisuuksia pintakäsittelyihin.

Voihan Vuohi elintarvikepakkaus

Offset-paino

Laadukkaan painojäljen jättävä offset-paino on suosituin painotekniikka tuotepakkauksille. Useimmiten käytetään neliväri-offsettia. Painotekniikka mahdollistaa vaativat visuaaliset yksityiskohdat. Offset-painatusta suositellaan etenkin silloin, kun tuotepakkaukset valmistetaan omilla mitoilla.

Koura tuotepakkauksen sleevi

Pintakäsittely

Painatettua tuotepakkausta voidaan vielä parantaa ulkoasun ja tuntuman osalta pintakäsittelyn avulla. Tuotepakkauksissa on erittäin monipuoliset mahdollisuudet pintakäsittelyn suhteen. Pinta on mahdollista käsitellä esimerkiksi matta, kiilto, scratch free (naarmuuntumaton), foliointi ja erilaisilla laminointi pinnoilla.

Ota yhteyttä

Tuotepakkausten rakenteet ja tyypit

Tuotepakkaus on tuotteen vaate ja suunnitellaan aina tuotteen ympärille. Rakenteita on tarjolla lähes yhtä paljon kuin tuotteitakin. Rakennesuunnittelu alkaa tuotteesta ja logistiikkaketjusta. Tavoitteena on luoda tuotteelle myyvä, näyttävä ja helpot toimitukset mahdollistava vaate. Järkevä ja kiinnostava rakennesuunnittelu mahdollistaa toimivan pakkauksen joka suojaa tuotetta, mutta samalla lisää sen näyttävyyttä ja ostamisen todennäköisyyttä. Pakkauksen rakenteeseen ja ulkoasuun panostaminen on yksi parhaimpia keinoja saada tuote erottumaan kaupan hyllyllä.

Pyydä lisätietoja

Tuotepakkausten valmistusmateriaalit

Yleisesti erilaiset kartongit tai kovapahvit eli strongboardit toimivat hyvin tuotepakkauksen valmistusmateriaalina. Molempia materiaaleja on saatavana eri paksuisina ja eri laatuisina, kierrätetyistä kuiduista neitseellisiin kraft-laatuihin.

Pyydä lisätietoja
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

Tarvitsetteko tuotteille täydellisesti sopivia tuotepakkauksia? Ota yhteyttä.