mittatilaustuotteet postitusputket

Postitusputket omilla mitoilla ja painatuksilla

Pakkaa.fi tarjoaa jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivat premiumtason pakkausratkaisut asiantuntijan osaamisella. Verkkokaupastamme löytyvien yli 1500 erilaisen pakkaustuotteen ohella voimme myös räätälöidä pakkaustarvikkeitamme mittatilauksena ja painatuksella, jos haluat brändisi ja tuotteesi todella erottuvan massan seasta.

Räätälöidyt postitusputket turvalliseen ja tyylikkääseen pakkaamiseen

Pahviputki sopii parhaiten esim. julisteiden, piirustusten, kuvien, karttojen tai muiden pitkien ja kapeiden tuotteiden lähettämiseen ja säilyttämiseen. Mittatilauksena valmistettu kartonkiputki voidaan valmistaa kaikenkokoisina ja -muotoisina, erilaisilla viimeistelyillä sekä materiaaleilla tarpeidesi mukaan.

Haluaisitko tuotepakkauksesi iskevän silmään yhtä hyvin, kuin pakkaamasi tuote? Ota yhteyttä tiimiimme ja toteuteta näköisesi postitusputkimalli suunnittelupalvelumme kanssa. Tavoitat meidän joko yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numerosta +358 40 359 0108 tai sähköpostilla myynti@pakkaa.fi.

Taittopäinen postitusputki

Yrityksenne brändimielikuvaa korostavat postitusputket ovat enää neljän vaiheen päässä:

Tutustu suunnittelupalveluun

POSTITUSPUTKET YRITYKSEN/BRÄNDIN OMALLA PAINATUKSELLA

Yrityksen ja tuotteen ilmettä kantava postitusputki antaa laadukkaan ja arvokkaamman mielikuvan asiakkaalle. Tällaisen imagon kannattavuutta ei suo vähätellä, sillä se painuu asiakkaan lisäksi myös ympäröivien ihmisten mieliin ja tuotepakkaus on ensimmäisiä asioita, johon kiinnitämme huomiota ostopäätöksiä tehdessämme.

Suunnittelupalvelumme avulla voimme toteuttaa kanssasi täydellisen pakkauksen. Te sanotte, mitä tarvitsette ja Pakkaa.fi toteuttaa.

Postitusputkien edut

Pahviputki tarjoaa pakkauksena useita etuja:

  • Uudelleenkäytettävyys – putkissa käytetty vahva kartonkimateriaali tekee niistä kestäviä ja uudelleenkäytettäviä.
  • Monikäyttöisyys – Pahviputkea voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin, kuten julisteiden, diplomien, karttojen tai kalentereiden säilytykseen ja toimittamiseen.
  • Suojaus – Lieriöputken päässä oleva muovitulppa varmistaa, että tuote pysyy suojattuna ulkoisilta vaikutuksilta ja kovaltakin käsittelyltä.
  • Ekologisuus – Pahviset postitusputket ovat 100 % kierrätettäviä ja ne voidaan peittää kierrätetyllä tai FSC®-sertifioidulla paperilla.
  • Kustomoitavuus – Voit valita useista muotoilu- ja viimeistelyvaihtoehdoista, kuten kuumaleimauksen tai kohokuvioinnin, jotta postitusputket erottuvat muista. Neliön- ja kolmionmalliset kartonkiputket voidaan säilyttää litteänä, jolloin ne säästävät huomattavasti tilaa varastossa.
  • Brändinäkyvyys – Tarvitsetko laadukkaan pakkaustuotteen ohella näkyvyyttä itsellesi? Postitusputkiin voidaan myös teetättää painatukset haluamallesi logolle.

Postitusputkien mallit

Postitusputket ovat saatavilla joko lieriönmallisena (tulpalla tai taittopäällä suljettava) sekä taiteltavana neliön- tai kolmionmallisena. Neliön muotoinen malli on ihanteellinen särkyvien tuotteiden pakkaamiseen ja voidaan pinota varastoosi tilaa tehokkaasti säästäen.

Postitusputkien tulostaminen

Voimme painaa yrityksesi nimen ja logon kartonkiputkiin offsetpainatuksella, joka mahdollistaa PANTONE®-värit tai täysväri/valokuvatulostuksen. Voit myös lisätä erikoisviimeistelyjä, kuten kuumaleimatulostuksen, SPOT-UV-tulostuksen tai kohokuviointia/kuviointia, jotka lisäävät pakkauksen eleganssia entuudestaan.

Postitusputkien materiaali

Käytämme postitusputkissamme ruskeaa tai valkoista pahvia, joka voidaan päällystää painetulla paperilla ja viimeistellä kiiltävällä tai mattapintaisella laminoinnilla.

Lieriömäisten postitusputkien standardi tulppakansi on valmistettu LDPE-muovista, mutta voimme toimittaa tuotteet myös pahvikansilla.

Ekologiset postitusputket

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja ottaneet tarvittavan askeleen sitä kohti. 1.9.2021 alkaen tuomme maahan FSC®-sertifioituja paperipusseja ja -laatikoita EUTR-lainsäädännön mukaisesti. Pakkauksena pahviset postitusputkemme ovat kestäviä ja niiden kierrätyskelpoisuus tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan.

Toimitusaika

Tilaustuotannossa pystymme valmistamaan postitusputkia 500 kappaleesta alkaen 10–12 viikon toimitusajalla. Jos tarvitset tätä pienemmän määrän tai nopeamman toimituksen, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan mahdollisuuksista!

Tilaa valmiit postitusputket suoraan verkkokaupastamme

Jos tarvitset julisteputkia nopeasti tai pienen määrän, meillä on useita kokoja ja laatuja saatavilla suoraan varastosta. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tilaa räätälöidyt postitusputket omilla mitoilla sekä painatuksella jo tänään!

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

Sopiva koko

Brändin mukainen painatus

Ekologiset materiaalit

Pyydä lisätietoja
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

TARVITSETTEKO YRITYKSELLENNE POSTITUSPUTKIA OMALLA PAINATUKSELLA JA MITOILLA? OTA YHTEYTTÄ.