Postitus- ja lähetyspussit

Lähetys- ja postituspussit

Saavuta kustannussäästöjä ja ekologisuutta oikeilla pakkausvalinnoilla

Valmistamme esimerkiksi verkkokaupalle sopivat postituspussit ja -kuoret asiakkaan mitoilla, painatuksella ja tarvittavilla lisäominaisuuksilla.

Postituspussi antaa tärkeän ensivaikutelma tuotteestasi

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti ja pakkaus on monesti se ensimmäinen asia jonka asiakas fyysisesti näkee tilatessaan tuotteita. Monet tuotteet vaativat lähetykseen pahvilaatikon, mutta pienemmät tuotteet ja esimerkiksi vaatteet tai muut tekstiilit kannattaa monesti lähettää postituspussissa, kuplapussissa tai kartonkikuoressa.

Suosi lähetyspussia, lähetyslaatikon sijasta

Postituspussi vie 70% vähemmän varastotilaa kuin laatikko. Yksi pussi sopii monelle erikokoiselle lähetykselle ja korvaa siten useita pahvilaatikkokokoja. Pakkaaminen on helppoa ja nopeaa sillä pussien sulkemiseen ei tarvita teippiä ja se on heti käyttövalmis. Pussin saa tiivistettyä juuri oikean kokoiseksi ja tiivimmin pakatut lähetykset säästävät tilaa kuljetuksessa. Tällä aikaansaadaan kustannussäästöjä sekä ekologisempia rahteja.

Suunnitellaan brändinne mukaiset postituspussit yhdessä

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden asiantutijayritys. Meidän palveluihimme lukeutuvat pakkaussuunnittelu ja pakkausten tuotanto. Meiltä saat kaiken myyntiä edistävään pakkaamiseen ja varastointiin yrityksenne brandin mukaisesti kustomoituna.

Onko mielessänne brändi-ilmettänne korostavat lähetys- ja postituspussit? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä oheisen kaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Tarvitsetteko brändiänne korostavia lähetyspusseja? Ota yhteyttä.

YRITYSILMEENNE MUKAISET POSTITUSPUSSIT OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

ASIAKASKOKEMUKSIA

House of brandon postituspussi

House of Brandon pakkaustuotteet

”Keskitimme kaikki pakkauksemme Pakkaa.fi:lle jonka johdosta olemme säästäneet kokonaiskustannuksissa sekä saaneet asiantuntevaa konsultointia kaikkien pakkauksiemme osalta. Aina on löytynyt ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.”

Lauri Piisinen

House of Brandon

Haluatteko tekin kaiken lähetyspusseista pakkauslaatikoihin, yhdeltä osaavalta taholta vaivattomasti ja entistä edullisemmin?

Kyllä

Disturb.fi postituspussi ja pahvilaatikot

”Käytämme Pakkaa.fi:n valmistamia postituspusseja sekä pahvilaatikoita verkkokauppamme lähetyksissä. Olemme tehneet yhteistyötä jo melkein 3 vuotta ja kaikki pakkausten suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen on sujunut sopimuksemme mukaan ja aikataulussa. Voimme suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa!”

Petri Skinnari

Disturb.fi

Oikein suunnitellut lähetyspakkaukset erottuvat edukseen, lisäävät myyntiä ja nopeuttavat pakkaamista. Haluatko teidän yritykselle näyttävät ja mieleenpainuvat lähetyspussit ja -laatikot jatkossa aina ajallaan?

Kyllä
Disturb musta postituspussi

OHESSA LISÄÄ ESIMERKKEJÄ TUOTTAMISTAMME POSTITUS- JA LÄHETYSPUSSEISTA

Fiorella shop postituspussi
Novita lähetyspussi kierrätysmateriaali
Fiorella shop musta postituspussi
House of Brandon postituspussi PINKKI
moikka kompostoituva lähetyspussi pinkki
moikka kompostoituva lähetyspussi (musta)
House of Brandon valkoinen postituspussi
House of Brandon sininen postituspussi

POSTITUSPUSSIEN SUUNNITTELUPALVELU

Me tunnemme pakkaussuunnittelun ja yritysilmeen mukaisten lähetyspussien valmistuksen, te tunnette brändinne. Yhdessä onnistumme!

Postituspussin suunnittelu alkaa luonnollisesti pakattavien tuotteiden määrittelyllä. Riippuen tuotteista lähetyspusseja voidaan tuottaa samalla ulkoasulla suoraan useassa koossa.

Pakattavien tuotteiden määrä, koko ja rakenne vaikuttavat olennaisesti oikean lähetyspussin tai -pakkauksen suunnitteluun, siksi suosittelemme olemaan yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin saamme valittua juuri sopivat pakkaustuotteet teidän tuotteiden postittamiseen, pakkaamiseen, esillepanoon tai varastointiin – tai vaikka kaikkiin niihin.

Suunnitellaan yhdessä käyttötarkoitukseenne täydellisesti toimivat, ympäristöä ja rahaa säästävät postituspussit.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

KUSTOMOINTIMAHDOLLISUUDET

Postituspussin kustomointimahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. Optimaalisen luontoa ja rahaa säästävän, mutta brändistänne unohtumattoman ensivaikutelman jättävän lähetyspussin suunnittelu ei ole yksinkertaista, mutta ei hätää, autamme mielellämme alkumetreiltä valmiiseen tuotteeseen saakka.

Postituspussin tuplasuljenta Disturb musta

Tuplasuljenta

Postituspussi yksinkertainen suljenta

Yksinkertainen suljenta

Postitus- ja lähetyspussien valmistusmateriaalit

Postituspusseissa materiaalivalinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, kun suunnittelette pussia tuotteenne lähetykseen. Ennen valinta on pitänyt tehdä paperin ja muovin välillä, mutta nykyään vaihtoehtoja on runsaasti.

Paperinen pussi on muuten hyvä valinta, mutta se on kallis, ei kestä kosteutta ja on hauraampi, kuin muovinen pussi. Muovinen pussi voittaa siis teknisiltä ominaisuuksiltaan paperisen ja on myös edullisempi.

Valmistusmateriaalina paperi voittaa ekologisuudessa neitseellisen muovin (normaalin muovin), mutta nykyaikaiset lähetys- ja postituspussien valmistusmateriaaleina hyödynnettävät muovit ovat vieläkin ekologisempia valintoja:

  • Kompostoituva muovi on valmistettu maissin ja sokeriruo’on sekoitteesta
  • Kierrätysmuovi on valmistettu roskasta sekä tehtaan makkelista (ylijäämästä)

Muovin tuotanto itsessään on nykyään ekologista ja nyt kun materiaalina voidaan käyttää kierrätettyä, muuten jätteeseen päätyvää muovia, on ympäristökuormitus minimaalinen verrattuna neitseellisiin raaka-aineisiin. Teknisiltä ominaisuuksiltaan kierrätysmuovi on perinteisen muovin tasoista ja se suojaa lähetyksen mekaaniselta kulumiselta, lialta ja kosteudelta.

Kun kierrätysmuovi kierrätetään muovinkeräyksessä, menee se edelleen uusiokäyttöön ympäristöä kuormittamatta. Jos lähetyspussisi kuitenkin päätyy asiakkaan toimesta sekajätteeseen, menee se samaan paikkaan kuin minne se olisi päätynyt ennen uudelleensyntymistä teidän postituspussiksi, mutta nyt se ehti toimittamaan pakkauksen virkaa tässä välissä.

Pyydä lisätietoja

TUOTETYYPIT

Fiorella shop postituspussi

Postituspussit (kierrätysmuoviset)

Postituspussimme valmistetaan monikerroksisesta ja korkealaatuisesta LDPE-muovikalvosta, joka suojaa lähetyksen mekaanisilta vaurioilta ja kosteudelta.

Co-Ex läpinäkymätön kalvo suojaa lähetyksen uteliailta silmiltä ja hot-melt liimanauhasuljenta sulkee pussin niin tiukasti, että se on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä. Tämä tarkoittaa, että kukaan logistiikkaketjun aikana ei pääse tutkimaan lähetyksen sisältöä huomaamatta.

Postituspussi on erittäin edullinen vaihtoehto esimerkiksi tekstiilien lähetykseen ja sopiikin hyvin esimerkiksi vaateverkkokaupoille.

Muoviset postituspussit on mahdollista teettää omilla mitoilla ja paksuudella, painatuksella, kantokahvalla, tuplasuljennalla, perforoinnilla tai mikroperforoinnilla jne.

Erittäin vahvat LDPE-kierrätysmuovista valmistetut postituspussit ilman kustomointia voit tilata suoraan verkkokauppamme kautta. Katso kokovaihtoehdot ja tarkemmat tuotetiedot kierrätysmuovisten postituspussien tuotesivulta.

Postituspussien hintaan vaikuttavat muun muassa painatus ja halutut lisäominaisuudet. Pyydä tarjous ja saatte selkeän erittelyn hinnoista, juuri teidän lähetyksille suunnitelluista postituspusseista.

Pyydä tarjous
moikka kompostoituva lähetyspussi pinkki

Moikka!™ kompostoituvat postipussit

Moikka!™ postituspussit on valmistettu kompostoituvasta maissia ja sokeriruokoa sisältävästä materiaalista. Pussit maatuvat 90 päivässä biojätteeseen lajiteltuina. 100% kompostoituvasta materiaalista huolimatta pussit ovat vedenpitäviä ja muutoinkin kestäviä. Moikka! -postipussit ovat verkkokauppatuote, joita ei voi kustomoida. Pakkaa ympäristöystävällisemmin Moikka! -pusseihin!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja tee tilaus Moikka!™ -postipussien tuotesivulla.

Tutustu tuotteisiin
Rahtipussit paperiset postituspussit

Paperiset postituspussit / Rahtipussit

Paperiset postituspussit tunnetaan ammattipiireissä nimellä rahtipussit. Rahtipussit on valmistettu kestävästä ja ekologisesta voimapaperista. Tehokasta suojaa tuotteille tarjoava paperinen postituspussi soveltuu monipuoliseen pakkaamiseen ja yksi nopeimmista tavoista pakata esimerkiksi verkkokaupan tilaukset.

Paperiset postituspussit löydät valkoisina ja ruskeina sekä yksin- ja kaksinkertaisella paperilla suoraan verkkokaupastamme – Katso rahtipussit verkkokaupassa.

Tuote on myös mahdollista valmistaa tuotteillenne sopivilla mitoilla ja brändinne mukaisella painatuksella. Pyydä tarjous ja apua suunnitteluun ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä

Läpinäkyvät pussit

Läpinäkyvät pussimme on valmistettu ensiluokkaisesta, läpinäkyvästä LDPE -kalvosta, joka suojaa hyvin mekaanista kulutusta sekä kosteutta vastaan. Pusseissa on erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta. Kun pussi on suljettu, sitä on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä.

Läpinäkyvät pussimme sopivat mainiosti esimerkiksi vaateverkkokauppiaille tuotteiden uudelleenmuovituksiin.

Läpinäkyvien pussien teettäminen on muovisten lähetyspussien tapaan mahdollista tehdä omilla mitoilla ja paksuudella, painatuksella, kantokahvalla, tuplasuljennalla, perforoinnilla tai mikroperforoinnilla jne.

Kirkas muoviset pussit ilman painatusta voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Pussit ovat elintarvikekelpoisia. Tutustu kokovaihtoehtoihin ja ominaisuuksiin tuotesivulla.

Lisätietoja yrityksenne brändin mukaisiksi kustomoiduista pusseista saatte hintatietoineen, ottamalla meihin yhteyttä.

Pyydä tarjous
minigrip-pussit

Minigrip-pussit eli salpapussit

Minigrip-pussit eivät itsessään sovellu postilähetyksille, mutta etenkin irtotavarat on helppo keräillä pussiin ennen postituspussiin pakkaamista. Salpapussit sopivat myös varastojen ja muiden toimipisteiden sisäiseen käyttöön. Meiltä saat tilattua minigrip-pussit omilla mitoilla max. 700x700mm kokoon saakka, myös omalla painatuksella.

Tutustu valikoimamme Minigrip-pusseihin tarkemmin tuotesivulla. Räätälöityjen tilausten kohdalla, ota yhteyttä suunnittelupalveluumme.

Ota yhteyttä
Vaahtopussit

Vaahtopussit

Vaahtopussit ovat vaihtoehto perinteisille kuplapusseille. Pussit on valmistettu kestävästä 140gsm FSC-sertifioidusta kraft-paperista sekä polyeteenivaahdosta, joka suojaa tehokkaasti sisältöä. Pehmustetun kirjekuoren vaahto suojaa erityisen herkkiä tuotteita esimerkiksi naarmuuntumiselta ja vahva paperi antaa lisäsuojaa.

Vaahtopussit soveltuvat parhaiten elektroniikan, CD:iden DVD:iden tai kirjojen lähetykseen. Katso myös verkkokaupan pehmustetut kirjekuoret eli vaahtopussit sivu.

Onko teillä jo suunnitelma valmiina vai tarvitsetteko myös suunnittelupalveumme apua? Kummassakin tapauksessa yhteydenotto on ensimmäinen askel.

Ota yhteyttä

Lähetyslistapussit

Itsestään kiinnittyvä lähetyslistapussi lähetteille, rahtikirjoille tai muille kuljetuksen mukana tuleville asiakirjoille. Lähetyslistapussi on valmistettu läpinäkyvästä PE-muovista jolloin asiakirjat ovat hyvin näkyvillä. Viivakoodit ja QR-koodit ovat hyvin luettavissa pussin läpi.

Pusseissa käytetty ekologinen HotMelt-liima takaa pysyvän kiinnityksen erilaisille pinnoille myös vaihtelevissa sääolosuhteissa kuten kosteassa ja kylmässä.

Pussit saatavilla standardimitoilla C4, C5, C6 ja LD sekä tarvittaessa mittatilauksena ja omalla painatuksella jopa 6:lla värillä.

Lähetyslistapusseja on saatavilla myös suoraan verkkokaupasta ilman kustomointia. Tutustu tuotevaihtoehtoihin Lähetyslistapussit -tuotesivulla.

Kustomoitujen lähetyslistapussien osalta pyytäkää tarjous.

Pyydä tarjous
Turvapussit

Turvapussit

Turvapussi on tarkoitettu rahan, arvoesineiden, korujen tai tärkeiden dokumenttien kuljetukseen ja säilytykseen. Turvapusseissa on Peel&Seal termokemiallinen sulkumekanismi, joka paljastaa kaikki avaamisyritykset. Lisäksi turvapusseissa on juokseva numerointi ja yksilöity viivakoodi. Sama viivakoodi löytyy myös irrotettavassa kuittiosassa. Turvapussin avulla voit olla varma, että lähetyksesi pysyy vahingoittumattomana ja koskemattomana koko kuljetuksen ajan, sillä siinä on kosteutta hylkivä ja suojaava monikerroksinen muovikalvo.

Turvapussit ovat saatavilla omilla mitoilla, kustomoidulla painatuksella sekä erikielisillä teksteillä tilaustuotteina. Pyytäkää tarjous ja toteutamme, juuri teille sopivat turvapussit.

Tutustu tuotteisiin
Kuplapussit

Kuplapussit

Valikoimastamme löytyvät myös monipuolisesti kustomoitavat kuplapussit ja Extra Strong -kuplapussit. Kuplamuovilla vuorattu kirjekuori on kevyt, kestävä ja kustannustehokas lähetyskuori, joka suojaa lähetystä tehokkaasti naarmuilta, kolhuilta ja kosteudelta. Tutustu tuotteisiin tarkemmin kuplapussit -sivullamme.

Tutustu tuotteisiin
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

Tarvitsetteko tuotteille täydellisesti sopivia tuotepakkauksia? Ota yhteyttä.