Lähetys- ja postituspussit

Brändin mukainen postituspussi

 • Tärkeä ensivaikutelma tuotteestasi
 • Korostaa brändisi tunnistettavuutta
 • Suojaa tuotettasi vaurioilta
 • Välittää yrityksen brändiviestin, arvot ja tarinan
 • Parantaa kokonaisvaltaista kuluttajakokemusta

Suunnitellaan brändinne mukaiset postituspussit yhdessä.

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden asiantuntijayritys. Meidän palveluihimme lukeutuvat pakkaussuunnittelu ja pakkausten tuotanto. Meiltä saat kaiken myyntiä edistävään pakkaamiseen ja varastointiin yrityksenne brändin mukaisesti kustomoituna.

Onko mielessänne brändi-ilmettänne korostavat lähetys- ja postituspussit? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä oheisen kaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Pyydä tarjous

Suosi lähetyspussia, lähetyslaatikon sijasta.

Postituspussi vie 70% vähemmän varastotilaa kuin laatikko. Yksi pussi sopii monelle erikokoiselle lähetykselle ja korvaa siten useita pahvilaatikkokokoja. Pakkaaminen on helppoa ja nopeaa sillä pussien sulkemiseen ei tarvita teippiä. Pussin saa tiivistettyä juuri oikean kokoiseksi ja tiivimmin pakatut lähetykset säästävät tilaa kuljetuksessa. Tällä aikaansaadaan kustannussäästöjä sekä ekologisempia rahteja.

Postituspussi Fiorella ensivaikutelma

Postituspussi antaa tärkeän ensivaikutelman tuotteestasi

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti ja pakkaus on monesti se ensimmäinen asia jonka asiakas fyysisesti näkee tilatessaan tuotteita. Monet tuotteet vaativat lähetykseen pahvilaatikon, mutta pienemmät tuotteet ja esimerkiksi vaatteet tai muut tekstiilit kannattaa monesti lähettää postituspussissa, kuplapussissa tai kartonkikuoressa. Tyylikäs pakkaus korostaa sisällön arvoa!

Onko mielessänne brändinne ja tuotteenne mukaisesti suunnitellut postituspussit? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Pyydä tarjous postituspusseista

Asiakasreferenssi:

Disturb.fi postituspussi ja pahvilaatikot

”Käytämme Pakkaa.fi:n valmistamia postituspusseja sekä pahvilaatikoita verkkokauppamme lähetyksissä. Olemme tehneet yhteistyötä jo yli 5-vuotta ja kaikki pakkausten suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen on sujunut sopimuksemme mukaan ja aikataulussa. Voimme suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa!”

Petri Skinnari / Disturb.fi

Oikein suunnitellut lähetyspakkaukset erottuvat edukseen, lisäävät myyntiä ja nopeuttavat pakkaamista. Haluatko teidän yritykselle näyttävät ja mieleenpainuvat lähetyspussit ja -laatikot jatkossa aina ajallaan?
Kyllä
Disturb postituspussi musta

Ohessa lisää esimerkkejä tekemistämme postitus- ja lähetyspusseista:

Fiorella shop postituspussi
Fiorella shop musta postituspussi
House of Brandon postituspussi PINKKI
moikka kompostoituva lähetyspussi pinkki
House of brandon postituspussi
House of Brandon sininen postituspussi

Saavuta kustannussäästöjä ja ekologisuutta oikeilla pakkausvalinnoilla!

Me tunnemme pakkaussuunnittelun ja yritysilmeen mukaisten lähetyspussien valmistuksen, te tunnette brändinne. Yhdessä onnistumme!

Valmistamme esimerkiksi verkkokaupalle sopivat postituspussit ja -kuoret asiakkaan mitoilla, painatuksella ja tarvittavilla lisäominaisuuksilla.

Postituspussin suunnittelu alkaa aina pakattavien tuotteiden määrittelyllä. Riippuen tuotteista lähetyspusseja voidaan valmistaa samalla ulkoasulla suoraan useassa koossa.

Pakattavien tuotteiden määrä, koko ja rakenne vaikuttavat olennaisesti oikean lähetyspussin tai -pakkauksen suunnitteluun, siksi suosittelemme olemaan yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin saamme valittua juuri sopivat pakkaustuotteet teidän tuotteiden postittamiseen, pakkaamiseen, esillepanoon tai varastointiin – tai vaikka kaikkiin niihin.

Suunnitellaan yhdessä käyttötarkoitukseenne täydellisesti toimivat, ympäristöä ja rahaa säästävät postituspussit.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

Kustomointimahdollisuudet

Postituspussin kustomointimahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. Alta näet eri mahdollisuuksia:

Omat mitat

Disturb Clothing postituspussi - Omat mitat

Pussi voidaan mitoittaa juuri sopivaksi tuotteelle tai tuotekokonaisuudelle. Useimmille verkkokaupoille riittää 2-3 erikokoista pussia.

Materiaali

Materiaalin laatu, paksuus ja vahvuus valitaan kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman ekologista, mutta silti kestävää materiaalia.

Painatus

Disturb Clothing postituspussi - Painatus

Painatus on yksi tärkeimmistä pussin ulkonäköön vaikuttavista tekijöistä. Pussiin voidaan painaa logoja sekä sloganeita tai esimerkiksi tieto kierrätysmateriaalin käytöstä pussin materiaalissa.

Kantokahva

Disturb Clothing postituspussi - Kantokahva

Kantokahva on tärkeä ominaisuus varsinkin isommissa pusseissa. Kantokahvan avulla pussi on myös kävelevä mainos kun asiakkaasi kantaa sitä mukanaan.

Suljenta

Disturb Clothing postituspussi - Suljenta

Lähes kaikissa lähetyspusseissa on hot-melt liimanauhasuljenta. Sen avulla pussi on helppo ja nopea sulkea pakatessa ja pysyy varmasti kiinni koko toimitusketjun ajan.

Tuplasuljenta

Tuplasuljennalla mahdollistat asiakkaallesi helpommat ja ekologisemmat palautukset. Pussi on helppo sulkea uudelleen ja palautus voidaan näin tehdä samassa pussissa.

Lisäksi voit päättä myös näistä ominaisuuksista:

 • Pakkaus- ja sulkumenetelmät
 • Perforointi tai mikroperforointi helpottamaan pussien avaamista
 • Erillinen läpinäkyvä lokero/pussi esim. lähetyslistalle
 • Ilma-aukot
 • Avaus- ja sulkumenetelmät
 • Pohjavekki helpottamaan suurempien tuotteiden pakkaamista
 • Sivu- tai pohjasaumaukset
 • Viivakoodit ja juoksevat numeroinnit

Onko vielä muita toiveita?

Kysy mahdollisuuksista

Postitus- ja lähetyspussien valmistusmateriaalit:

Postituspusseissa materiaalivalinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, kun suunnittelette pussia tuotteenne lähetykseen. Ennen valinta on pitänyt tehdä paperin ja muovin välillä, mutta nykyään vaihtoehtoja on runsaasti.

Paperinen pussi on muuten hyvä valinta, mutta se on kallis, ei kestä kosteutta ja on hauraampi, kuin muovinen pussi. Muovinen pussi voittaa siis teknisiltä ominaisuuksiltaan paperisen ja on myös edullisempi.

Valmistusmateriaalina paperi voittaa ekologisuudessa neitseellisen muovin (normaalin muovin), mutta nykyaikaiset lähetys- ja postituspussien valmistusmateriaaleina hyödynnettävät muovit ovat vieläkin ekologisempia valintoja:

 • Kompostoituva muovi on valmistettu maissin ja sokeriruo’on sekoitteesta
 • Kierrätysmuovi on valmistettu roskasta sekä tehtaan makkelista (ylijäämästä)

Muovin tuotanto itsessään on nykyään ekologista ja nyt kun materiaalina voidaan käyttää kierrätettyä, muuten jätteeseen päätyvää muovia, on ympäristökuormitus minimaalinen verrattuna neitseellisiin raaka-aineisiin. Teknisiltä ominaisuuksiltaan kierrätysmuovi on perinteisen muovin tasoista ja se suojaa lähetyksen mekaaniselta kulumiselta, lialta ja kosteudelta.

Kun kierrätysmuovi kierrätetään muovinkeräyksessä, menee se edelleen uusiokäyttöön ympäristöä kuormittamatta. Jos lähetyspussisi kuitenkin päätyy asiakkaan toimesta sekajätteeseen, menee se samaan paikkaan kuin minne se olisi päätynyt ennen uudelleensyntymistä teidän postituspussiksi, mutta nyt se ehti toimittamaan pakkauksen virkaa tässä välissä.

Pyydä lisätietoja materiaaleista

Valmistamme monia erilaisia pusseja

Fiorella Shop Postituspussi valkoinen

Postituspussit (kierrätysmuoviset)

Postituspussimme valmistetaan monikerroksisesta ja korkealaatuisesta LDPE-muovikalvosta, joka suojaa lähetyksen mekaanisilta vaurioilta ja kosteudelta.

Co-Ex läpinäkymätön kalvo suojaa lähetyksen uteliailta silmiltä ja hot-melt liimanauhasuljenta sulkee pussin niin tiukasti, että se on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä. Tämä tarkoittaa, että kukaan toimitusketjun aikana ei pääse tutkimaan lähetyksen sisältöä huomaamatta.

Postituspussi on erittäin edullinen vaihtoehto esimerkiksi tekstiilien lähetykseen ja sopiikin hyvin esimerkiksi vaateverkkokaupoille.

Muoviset postituspussit on mahdollista teettää omilla mitoilla ja paksuudella, painatuksella, kantokahvalla, tuplasuljennalla, perforoinnilla tai mikroperforoinnilla jne.

Erittäin vahvat LDPE-kierrätysmuovista valmistetut postituspussit ilman kustomointia voit tilata suoraan verkkokauppamme kautta. Katso kokovaihtoehdot ja tarkemmat tuotetiedot kierrätysmuovisten postituspussien tuotesivulta.

Pyydä tarjous brändätyistä postituspusseista

Postituspussien hintaan vaikuttavat muun muassa painatus ja halutut lisäominaisuudet. Pyydä tarjous ja saatte selkeän erittelyn hinnoista, juuri teidän lähetyksille suunnitelluista postituspusseista.

Kysy mahdollisuuksista
Rahtipussit paperiset postituspussit

Paperiset postituspussit / rahtipussit

Paperiset postituspussit tunnetaan ammattipiireissä nimellä rahtipussit. Rahtipussit on valmistettu kestävästä ja ekologisesta voimapaperista. Tehokasta suojaa tuotteille tarjoava paperinen postituspussi soveltuu monipuoliseen pakkaamiseen ja yksi nopeimmista tavoista pakata esimerkiksi verkkokaupan tilaukset.

Tuote on myös mahdollista valmistaa tuotteillenne sopivilla mitoilla ja brändinne mukaisella painatuksella. Pyydä tarjous ja apua suunnitteluun ottamalla yhteyttä. Katso verkkokaupan tuotesivu.

Pyydä tarjous
Kuplapussit

Kuplapussit

Valikoimastamme löytyvät myös monipuolisesti kustomoitavat kuplapussit ja Extra Strong -kuplapussit. Kuplamuovilla vuorattu kirjekuori on kevyt, kestävä ja kustannustehokas lähetyskuori, joka suojaa lähetystä tehokkaasti naarmuilta, kolhuilta ja kosteudelta. Tutustu tuotteisiin tarkemmin kuplapussit -sivullamme.

Lue lisää
salpapussit (minigrip-pussi)

Minigrip-pussit eli salpapussit

Minigrip-pussit eivät itsessään sovellu postilähetyksille, mutta etenkin irtotavarat on helppo keräillä pussiin ennen postituspussiin pakkaamista. Salpapussit sopivat myös varastojen ja muiden toimipisteiden sisäiseen käyttöön. Meiltä saat tilattua minigrip-pussit omilla mitoilla max. 700x700mm kokoon saakka, myös omalla painatuksella.

Tutustu valikoimamme Minigrip-pusseihin tarkemmin tuotesivulla. Räätälöityjen tilausten kohdalla, ota yhteyttä suunnittelupalveluumme.

Ota yhteyttä

Lähetyslistapussit

Itsestään kiinnittyvä lähetyslistapussi lähetteille, rahtikirjoille tai muille kuljetuksen mukana tuleville asiakirjoille. Lähetyslistapussi on valmistettu läpinäkyvästä PE-muovista jolloin asiakirjat ovat hyvin näkyvillä. Viivakoodit ja QR-koodit ovat hyvin luettavissa pussin läpi.

Pusseissa käytetty ekologinen HotMelt-liima takaa pysyvän kiinnityksen erilaisille pinnoille myös vaihtelevissa sääolosuhteissa kuten kosteassa ja kylmässä.

Pussit saatavilla standardimitoilla C4, C5, C6 ja LD sekä tarvittaessa mittatilauksena ja omalla painatuksella jopa 6:lla värillä.

Lue lisää
Vaahtopussit

Vaahtopussit

Vaahtopussit ovat vaihtoehto perinteisille kuplapusseille. Pussit on valmistettu kestävästä 140gsm FSC-sertifioidusta kraft-paperista sekä polyeteenivaahdosta, joka suojaa tehokkaasti sisältöä. Pehmustetun kirjekuoren vaahto suojaa erityisen herkkiä tuotteita esimerkiksi naarmuuntumiselta ja vahva paperi antaa lisäsuojaa.Vaahtopussit soveltuvat parhaiten elektroniikan, CD:iden DVD:iden tai kirjojen lähetykseen. Katso myös verkkokaupan pehmustetut kirjekuoret eli vaahtopussit sivu.

Oletko kiinnostunut brändi-ilmeenne mukaisista vaahtopusseista?

Pyydä tarjous
Turvapussit

Turvapussit

Turvapussi on tarkoitettu rahan, arvoesineiden, korujen tai tärkeiden dokumenttien kuljetukseen ja säilytykseen. Turvapusseissa on Peel&Seal termokemiallinen sulkumekanismi, joka paljastaa kaikki avaamisyritykset. Lisäksi turvapusseissa on juokseva numerointi ja yksilöity viivakoodi. Sama viivakoodi löytyy myös irrotettavassa kuittiosassa. Turvapussin avulla voit olla varma, että lähetyksesi pysyy vahingoittumattomana ja koskemattomana koko kuljetuksen ajan, sillä siinä on kosteutta hylkivä ja suojaava monikerroksinen muovikalvo. Katso tuotesivu.

Turvapussit ovat saatavilla omilla mitoilla, kustomoidulla painatuksella sekä erikielisillä teksteillä tilaustuotteina. Pyytäkää tarjous ja toteutamme, juuri teille sopivat turvapussit.

Pyydä tarjous
Doypack-pussit

Doypack-pussit

Doypack-pussit ovat pakkamisen uusin trendi. Ne sopivat täydellisesti tuotepakkauksiksi todella monen tyyppisille tuotteille. Pyydä tarjous Doypack-pussien suunnittelusta ja tuottamisesta yrityksellenne. Älä tingi brändin ilmeestä, vaan suunnitellaan teille yhdessä tuoteitanne ja brändiä korostavat pakkaukset.

Kiinnostuitko yrityksellenne kustomoiduista Doypack-pusseista?

Pyydä tarjous

Läpinäkyvät pussit

Läpinäkyvät pussimme on valmistettu ensiluokkaisesta, läpinäkyvästä LDPE -kalvosta, joka suojaa hyvin mekaanista kulutusta sekä kosteutta vastaan. Pusseissa on erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta. Kun pussi on suljettu, sitä on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä.

Läpinäkyvät pussimme sopivat mainiosti esimerkiksi vaateverkkokauppiaille tuotteiden uudelleenmuovituksiin.

Läpinäkyvien pussien teettäminen on muovisten lähetyspussien tapaan mahdollista tehdä omilla mitoilla ja paksuudella, painatuksella, kantokahvalla, tuplasuljennalla, perforoinnilla tai mikroperforoinnilla jne.

Kirkas muoviset pussit ilman painatusta voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Pussit ovat elintarvikekelpoisia. Tutustu kokovaihtoehtoihin ja ominaisuuksiin tuotesivulla.

Lisätietoja yrityksenne brändin mukaisiksi kustomoiduista pusseista saatte hintatietoineen, ottamalla meihin yhteyttä.

Lue lisää
Paperipussit

Paperipussit

Ruskeasta/valkoisesta paperista valmistettu pussi, taivepohjapussi, keksipussi, elintarvikepussi on monikäyttöinen pussi, joka soveltuu elintarvikekelpoisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi Take-away-tuotteiden pakkaamiseen.

Pakkaamisen kotimainen asiantuntijayritys Pakkaa.fi tuottaa ja suunnittelee pakkaustuotteita yrityksille heidän brändi-ilmeensä mukaisesti. Mieleenpainuvat ja brändiä korostavat mittatilauksena saatavilla olevat paperipussit ja suunnitelupalvelun löydät täältä.

Pyydä tarjous
Kartonkikuori

Kartonkikuoret

Kartonkikuori on tarkoitettu ryhtisuojaa vaativien tuotteiden postitukseen. Kartonkikuori yhdistää kirjekuoren muodon ja pakkauskotelon jäykkyyden. Siinä voit lähettää turvallisesti esimerkiksi lehtiöt, valokuvat, esitteet ja muut paperiset dokumentit sekä paksumpia tuotteita, kuten CD- ja DVD-levyt. Peel&Seal liimanauhasuljennan ansiosta kartonkikuori on nopea pakata ja sulkea.

Suunnitellemme ja tuotamme kartokuoret brändi-ilmeenne mukaisesti.

Kysy lisää

HeVi rullapussi

Kirkas hedelmä- ja vihannespussi rullassa, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi take-away-tuotteille.

Lue lisää
moikka kompostoituva lähetyspussi pinkki

Moikka!™ kompostoituvat postituspussit

Moikka!™ postituspussit on valmistettu kompostoituvasta maissia ja sokeriruokoa sisältävästä materiaalista. Pussit maatuvat 90 päivässä biojätteeseen lajiteltuina. 100% kompostoituvasta materiaalista huolimatta pussit ovat vedenpitäviä ja muutoinkin kestäviä. Moikka! -postipussit ovat verkkokauppatuote, joita ei voi kustomoida. Pakkaa ympäristöystävällisemmin Moikka! -pusseihin!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja tee tilaus Moikka!™ -postipussien tuotesivulla.

Lue lisää

Tarvitsetteko tuotteillenne täydellisesti sopivia postituspusseja? Ota yhteyttä.