Painetut pakkausvanteet- ja nauhat, sekä työkalut ja tarvikkeet

Tarjoamme laajan valikoiman pakkausvanteita ja -nauhoja käsikäyttöön sekä automaatti­linjastolle.

Pakkaa.fi on Suomen monipuolisin ja modernein pakkausten ammattilainen. Tarjoamme innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja pakkaamiseen jo 10 vuoden kokemuksella.

Pakkaus on meille intohimo ja haluamme korostaa sen merkitystä ja mahdollisuuksia asiakkaidemme liiketoiminnassa. Oikein suunniteltu pakkauskokonaisuus muuttuu kanssamme pakollisesta kulusta strategisesti kannattavaksi investoinniksi.

Pakkausuunnittelun ja yrityksesi tarpeiden mukaan kustomoitujen mittatilauspakkausten lisäksi tarjoamme verkkokaupastamme yli 2000 erilaista pakkaustuotetta.

Pakkausnauhat -ja vanteet

Kaikki myymämme pakkausnauhat ja -vanteet valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista ja valikoimamme vannetyökalut tulevat huippubrändeiltä, kuten Columbia, Makita ja ZAPAK.

Onko toiveissanne brändinne ja tuotteenne mukaisesti suunnitellut pakkausvanteet tai pakkausnauhat? Ota yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Digipainatus pakkausvanteisiin tarjoaa rajattomat mahdollisuudet yrityksellenne erottua!

Me tunnemme pakkaussuunnittelun ja brändi-ilmeen mukaisen pakkausvanteiden suunnittelun ja valmistuksen, te tunnette brändinne parhaiten. Yhdessä onnistumme!

Niin kuin lähes kaiken pakkaamisen suunnittelu, myös pakkausvanteiden suunnittelu alkaa pakattavien tuotteiden määrittelyllä. Pakkausvanteiden kohdalla erityisen tärkeää on määritellä niiden tarvittava lujuus.

Materiaalivalinnat näyttelevät suurta osaa myös pakkausvanteiden kohdalla. Lähes kaikkien brändien arvoissa puhutaan ympäristöystävällisyydestä ja tämän tulee näkyä myös pakkausratkaisuissa. Ekologisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää, ja sitä voidaan korostaa myös pakkausvanteiden painatuksissa.

Logo, slogan, symbolit, varoitukset ja jopa tarkat kuvat ovat mahdollista painattaa pakkausvanteiden pinnalle nykyaikaisen digipainoteknologian ansiosta.

Suunnitellaanko täydelliset rahaa ja luontoa säästävät pakkausratkaisut yhdessä? Vai tarvitsetteko apua vain pakkausvanteiden osalta? Ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeenne!

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

Oikean vanteen valinta

Pakkausvanteen tärkein ominaisuus on täyttää sille asetettu käyttövaade. Liian heikko vanne ei kestä ja liian vahva vanne aiheuttaa yrityksellenne ylimääräisiä kustannuksia. Automaattilinjastossa tärkeintä on vanteen yhteensopivuus vannehtijalle joka varmistaa jatkuvan tuotannon ilman keskeytyksiä.

Myös vanteiden teknologia kehittyy jatkuvasti ja esimerkiksi PET-vanteiden vetomurtolujuudet ovat saavuttaneet niin korkean tason, että monissa tapauksissa teräsvanne on korvattavissa edullisemmalla ja helppokäyttöisemmällä PET-vanteella.

PP- ja PET-muovivanteet voidaan molemmat painattaa yrityksenne logolla tai ilmeellä.

Ota yhteyttä ja autamme mielellämme juuri teidän yrityksenne käyttöön sopivan vanteen ja vannekoneen sekä työkalujen valinnassa. Oikeilla välineillä vannehtiminen on helppoa, turvallista ja edullista.

Ota yhteyttä

Pakkausvanteet:

PP-pakkausvanteet (polypropyleeninen muovivanne)

PP-pakkausvanteet ovat edullinen, nopea ja helppo valinta pakkausten sidontaan. PP-vanteet soveltuvat parhaiten kevyehköön pakkaamiseen. Valikoimastamme löydät laajalti kokovaihtoehtoja käsikäyttöön sekä automaattikoneisiin.

  • PP-pakkausvanne on mahdollista kustomoida yrityksenne brändin mukaiseksi
  • Lavan eristä teemme aina erillisen tarjouksen – Ota yhteyttä!
Pyydä tarjous Siirry tuotesivulle
PET-pakkausvanteet polyesteri muovivanne

PET-pakkaus­vanteet (polyesterinen muovivanne)

PET-pakkausvanteet voivat korvata useissa tapauksissa teräsvanteet, niiden erittäin suuren vetolujuutensa ansiosta. Muovivanteita on helpompi ja turvallisempi käyttää kuin teräsvanteita. Ne mukautuvat paremmin kuormaan, eivät ruostu ja voidaan helpommin kierrättää käytön jälkeen.

  • PET-pakkausvanteiden painattaminen yrityksen brändi-ilmeeseen sopivaksi on mahdollista
  • Lavan eristä teemme aina erillisen tarjouksen – Ota yhteyttä!
Pyydä tarjous Siirry tuotesivulle
Pakkausvanteet teräs

Teräspakkaus­vanteet

Ristiinpuolatut teräsvanteet soveltuvat parhaiten erittäin raskaiden kuormien sidontaan ja lavojen kiristämiseen sekä niputtamiseen. Pintakäsittelyinä on maalattu musta ja sinkitty. Sinkittyä pakkausvannetta suosittelemme erityisesti ulkokäyttöön ja muihin haastaviin olosuhteisiin. Huomaa laaja kokovalikoimamme ja älä epäröi olla yhteydessä, jos mitään kysyttävää ilmenee.

Pyydä tarjous Siirry tuotesivulle

Työkalut, vannelukot ja kulmasuojat:

Pakkausvannekone akkukäyttöinen

Akkukäyttöiset pakkausvanne­koneet

Kun sidottavaa on paljon, on akkukäyttöinen vannekone oikea valinta pakkausvanteiden kiristykseen kiinnitykseen ja katkontaan. Olemme valinneet valikoimaamme vain huippulaadukkaita vannekoneita maailman tunnetuimmilta brändeiltä, kuten Columbia, ZAPAK ja Makita. Muista tarkastaa koneille sopivat vanteiden laadut ja leveydet tai ota yhteyttä ja suosittelemme parasta vaihtoehtoa.

Kysy lisää Katso tuotteet
Pakkausvannekone käsikäyttöinen

Käsikäyttöiset pakkausvanne­koneet

Käsikäyttöiset vannekoneet ovat hieman työläämpi, mutta myös edullisempi valinta. Myöskään niistä ei koskaan lopu akku, ja ne toimivat hyvin myös varalla, jolloin pakkaaminen ei koskaan pääse pysäyttämään yritystoimintaa. Laadukkailla käsikäyttöisillä koneilla vanteen saa kireälle myös pienemmillä käsivoimilla.

Kysy lisää Katso tuotteet
Kelavaunu pakkausvanteille

Kelavaunut pakkausvanteille

Vannekelavaunun ansiosta pakkausvanteiden käsitetty helpottuu huomattavasti. Vanteiden helpompi säilytys, liikuttelu ja aukikelaaminen tekevät sidonnasta nopeampaa ja helpompaa. Kaikissa valikoimamme pakkausvannevaunuissa on myös säilytyslokero vannelukoille, vannekoneille ja muille tarvikkeille.

Kysy lisää Katso tuotteet Lataa esite
Vannelukot pakkausvanteille

Vannelukot

Valikoimastamme löydät sopivat vannelukot kaikille valikoimastamme löytyville pakkausvanteille. Vannelukot soveltuvat vannekoneisiin sekä käsikäyttöön. Valitse sopivin vaihtoehto; muovivannelukkosolki 13mm muovivanteellemetallinen solmulukko tai teräsvannelukko. Autamme mielellämme sopivien vannelukkojen valinnassa.

Kysy lisää Katso tuotteet
Kulmasuojat

Kulmasuojat

Kulmasuojat suojaavat tuotteita tehokkaasti kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Kulmasuojia käytetään usein sidontavanteiden kanssa. Me tuotamme sinun käyttötarpeeseesi sopivat kulmasuojat mittatilauksena, ja myös verkkokauppamme valikoimasta löydät useita eri kulmasuojamalleja nopeasti toimitettavina varastotuotteina.

Kysy lisää Katso tuotteet

Katso alta kaikki palvelumme:

Pakkaus­suunnittelu

Pakkauksen suunnittelu on monikanavainen prosessi, jossa yksittäisen tuotepakkauksen on oltava houkutteleva ja myyvä itsessään sekä integroitava osaksi laajempaa kokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikkaketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändikokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Pakkaus­prosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkausprosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonaiskustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Oikean pakkauksen valinta riippuu aina tuotteesta ja sen logostiikkaketjusta asiakkaalle tai kaupan hyllylle asti. Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikkaketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakastyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varastonhallinnan ja tehokkaan logistiikan varmistamiseksi.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Tähän tarjoamme tieteeseen perustuvaa tutkimusdataa.

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalanjälkilaskelma ja kompensointi käsittää pakkauksen koko elinkaaren kehdosta hautaan sisältäen materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Tarvitsetteko brändinne mukaisia pakkausvanteita? Ota yhteyttä.