mittatilaustuotteet pakkausvanteet

Painetut pakkausvanteet ja -nauhat sekä työkalut ja tarvikeet

Tarjoamme laajan valikoiman pakkausvanteita ja -nauhoja käsikäyttöön sekä automaattilinjastolle.

Kaikki myymämme pakkausnauhat ja -vanteet valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista ja valikoimamme vannetyökalut tulevat huippubrändeiltä, kuten Columbia, Makita ja ZAPAK.

Pakkaa.fi on kotimainen pakkausalan asiantuntijayritys, joka tuottaa ja suunnittelee painatettujen ja mittojen mukaan toteutettujen pakkausvanteiden lisäksi kaiken muun, mitä yrityksenne tarvitsee varastointiin, pakkaamiseen ja lähetyksille. Katso kaikki mittatilaustuoteemme.

Suunnittelupalvelu Kustomoitimahdollisuudet

Pakkausvanteiden Valikoimastamme löydät:

Muoviset pakkausvanteet

Muoviset pakkausvanteet eli pakkausnauhat, muovinauhat tai muovivanteet löydät valikoimastamme kahdesta eri materiaalista valmistettuina; PP-vanteet (polyesteri) tavallisten kuormien, nippujen ja lavojen sidontaan ja PET-vanteet (polypropyleeni) tiiviiden ja vaativimpien lähetysten niputtamiseen. Molemmat muovista valmistetut pakkausvanteet mahdollistavat erittäin tarkan digipainatuksen.

Lue lisää pakkausvanteista

Vannekoneet, vannekelavaunut ja vannelukot

Vannekoneet, vannekelavaunut sekä vannelukot, mitkä löydät valikoimastamme ovat oikeat työkalut myymillemme pakkausvanteille. Suosittelemme mielellämme sopivaa ratkaisua juuri teidän sidontatarpeisiinne.

Me myös huollamme vannekoneet. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lue lisää työkaluista ja tarvikkeista

Suunnitellanko yhdessä brändiänne korostavat pakkausratkaisut?

Onko mielessänne brändi-ilmettänne korostavat pakkausvanteet ja muut pakkaustarvikkeet? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä oheisen kaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Pyydä tarjous

Digipainatus pakkausvanteisiin tarjoaa rajattomat mahdollisuudet yrityksellenne erottua!

Me tunnemme pakkaussuunnittelun ja brändi-ilmeen mukaisen pakkausvanteiden suunnittelun ja valmistuksen, te tunnette brändinne parhaiten. Yhdessä onnistumme!

Niin kuin lähes kaiken pakkaamisen suunnittelu, myös pakkausvanteiden suunnittelu alkaa pakattavien tuotteiden määrittelyllä. Pakkausvanteiden kohdalla erityisen tärkeää on määritellä niiden tarvittava lujuus.

Materiaalivalinnat näyttelevät suurta osaa myös pakkausvanteiden kohdalla. Lähes kaikkien brändien arvoissa puhutaan ympäristöystävällisyydestä ja tämän tulee näkyä myös pakkausratkaisuissa. Ekologisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää, ja sitä voidaan korostaa myös pakkausvanteiden painatuksissa.

Logo, slogan, symbolit, varoitukset ja jopa tarkat kuvat ovat mahdollista painattaa pakkausvanteiden pinnalle nykyaikaisen digipainoteknologian ansiosta.

Suunnitellaanko täydelliset rahaa ja luontoa säästävät pakkausratkaisut yhdessä? Vai tarvitsetteko apua vain pakkausvanteiden osalta? Ota yhteyttä ja kartoitetaan tarpeenne!

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun
Painettu pakkausvanne

Oikean vanteen valinta?

Pakkausvanteen tärkein ominaisuus on täyttää sille asetettu käyttövaade. Liian heikko vanne ei kestä ja liian vahva vanne aiheuttaa yrityksellenne ylimääräisiä kustannuksia. Automaattilinjastossa tärkeintä on vanteen yhteensopivuus vannehtijalle joka varmistaa jatkuvan tuotannon ilman keskeytyksiä.

Myös vanteiden teknologia kehittyy jatkuvasti ja esimerkiksi PET-vanteiden vetomurtolujuudet ovat saavuttaneet niin korkean tason, että monissa tapauksissa teräsvanne on korvattavissa edullisemmalla ja helppokäyttöisemmällä PET-vanteella.

PP- ja PET-muovivanteet voidaan molemmat painattaa yrityksenne logolla tai ilmeellä.

Ota yhteyttä ja autamme mielellämme juuri teidän yrityksenne käyttöön sopivan vanteen ja vannekoneen sekä työkalujen valinnassa. Oikeilla välineillä vannehtiminen on helppoa, turvallista ja edullista.

Ota yhteyttä
Pakkausvanteet kustomointi

PAKKAUSVANTEET

PP-pakkausvanteet (polypropyleeninen muovivanne)

PP-pakkausvanteet ovat edullinen, nopea ja helppo valinta pakkausten sidontaan. PP-vanteet soveltuvat parhaiten kevyehköön pakkaamiseen. Valikoimastamme löydät laajalti kokovaihtoehtoja käsikäyttöön sekä automaattikoneisiin.

  • PP-pakkausvanne on mahdollista kustomoida yrityksenne brändin mukaiseksi
  • Lavan eristä teemme aina erillisen tarjouksen – Ota yhteyttä!
Pyydä tarjous Siirry tuotesivulle
PET-pakkausvanteet polyesteri muovivanne

PET-pakkausvanteet (polyesterinen muovivanne)

PET-pakkausvanteet voivat korvata useissa tapauksissa teräsvanteet, niiden erittäin suuren vetolujuutensa ansiosta. Muovivanteita on helpompi ja turvallisempi käyttää kuin teräsvanteita. Ne mukautuvat paremmin kuormaan, eivät ruostu ja voidaan helpommin kierrättää käytön jälkeen.

  • PET-pakkausvanteiden painattaminen yrityksen brändi-ilmeeseen sopivaksi on mahdollista
  • Lavan eristä teemme aina erillisen tarjouksen – Ota yhteyttä!
Pyydä tarjous Siirry tuotesivulle
Pakkausvanteet teräs

Teräspakkausvanteet

Ristiinpuolatut teräsvanteet soveltuvat parhaiten erittäin raskaiden kuormien sidontaan ja lavojen kiristämiseen sekä niputtamiseen. Pintakäsittelyinä on maalattu musta ja sinkitty. Sinkittyä pakkausvannetta suosittelemme erityisesti ulkokäyttöön ja muihin haastaviin olosuhteisiin. Huomaa laaja kokovalikoimamme ja älä epäröi olla yhteydessä, jos mitään kysyttävää ilmenee.

Pyydä tarjous Siirry tuotesivulle

TYÖKALUT, VANNELUKOT JA KULMASUOJAT

Pakkausvannekone akkukäyttöinen

Akkukäyttöiset pakkausvannekoneet

Kun sidottavaa on paljon, on akkukäyttöinen vannekone oikea valinta pakkausvanteiden kiristykseen kiinnitykseen ja katkontaan. Olemme valinneet valikoimaamme vain huippulaadukkaita vannekoneita maailman tunnetuimmilta brändeiltä, kuten Columbia, ZAPAK ja Makita. Muista tarkastaa koneille sopivat vanteiden laadut ja leveydet tai ota yhteyttä ja suosittelemme parasta vaihtoehtoa.

Kysy lisää Katso tuotteet
Pakkausvannekone käsikäyttöinen

Käsikäyttöiset pakkausvannekoneet

Käsikäyttöiset vannekoneet ovat hieman työläämpi, mutta myös edullisempi valinta. Myöskään niistä ei koskaan lopu akku, ja ne toimivat hyvin myös varalla, jolloin pakkaaminen ei koskaan pääse pysäyttämään yritystoimintaa. Laadukkailla käsikäyttöisillä koneilla vanteen saa kireälle myös pienemmillä käsivoimilla.

Kysy lisää Katso tuotteet
Kelavaunu pakkausvanteille

Kelavaunut pakkausvanteille

Vannekelavaunun ansiosta pakkausvanteiden käsitetty helpottuu huomattavasti. Vanteiden helpompi säilytys, liikuttelu ja aukikelaaminen tekevät sidonnasta nopeampaa ja helpompaa. Kaikissa valikoimamme pakkausvannevaunuissa on myös säilytyslokero vannelukoille, vannekoneille ja muille tarvikkeille.

Kysy lisää Katso tuotteet Lataa esite
Vannelukot pakkausvanteille

Vannelukot

Valikoimastamme löydät sopivat vannelukot kaikille valikoimastamme löytyville pakkausvanteille. Vannelukot soveltuvat vannekoneisiin sekä käsikäyttöön. Valitse sopivin vaihtoehto; muovivannelukko, solki 13mm muovivanteelle, metallinen solmulukko tai teräsvannelukko. Autamme mielellämme sopivien vannelukkojen valinnassa.

Kysy lisää Katso tuotteet
Kulmasuojat

Kulmasuojat

Kulmasuojat suojaavat tuotteita tehokkaasti kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Kulmasuojia käytetään usein sidontavanteiden kanssa. Me tuotamme sinun käyttötarpeeseesi sopivat kulmasuojat mittatilauksena, ja myös verkkokauppamme valikoimasta löydät useita eri kulmasuojamalleja nopeasti toimitettavina varastotuotteina.

Kysy lisää Katso tuotteet

Tarvitsetteko tietoa pakkausvanteista tai tarjouksen? Ota yhteyttä.