Lähetyspussit ja -kuoret

Kustannussäästöjä ja ekologisuutta

Valmistamme esimerkiksi verkkokaupalle sopivat kuplapussit, postituspussit ja -kuoret asiakkaan mitoilla, painatuksella ja tarvittavilla lisäominaisuuksilla.


 

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti ja pakkaus on monesti se ensimmäinen asia jonka asiakas fyysisesti näkee tilatessaan tuotteita. Monet tuotteet vaativat lähetykseen pahvilaatikon, mutta pienemmät tuotteet ja esimerkiksi vaatteet tai muut tekstiilit kannattaa monesti lähettää postituspussissa, kuplapussissa tai kartonkikuoressa.

Postituspussi vie 70% vähemmän varastotilaa kuin laatikko. Yksi pussi sopii monelle erikokoiselle lähetykselle ja korvaa siten useita pahvilaatikkokokoja. Pakkaaminen on helppoa ja nopeaa sillä pussien sulkemiseen ei tarvita teippiä ja se on heti käyttövalmis. Pussin saa tiivistettyä juuri oikean kokoiseksi ja tiivimmin pakatut lähetykset säästävät tilaa kuljetuksessa. Tällä aikaansaadaan kustannussäästöjä sekä ekologisempia rahteja.

Mitä tarjoamme

1. Liimanauha

Erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta. Kun pussi on suljettu sitä on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä.

2. Ensiluokkainen materiaali

Ensiluokkainen läpinäkymätön ja monikerroksinen LDPE-muovikalvo joka kestää vaurioita ja kovempaakin kulutusta. Mahdollisuus tehdä myös läpinäkyvänä tai kierrätysmateriaaleista

Postituspussi, muovinen

Postituspussimme valmistetaan monikerroksisesta ja korkealaatuisesta LDPE muovikalvosta, joka suojaa lähetyksen mekaanisilta vaurioilta ja kosteudelta.

Co-Ex läpinäkymätön kalvo suojaa lähetyksen uteliailta silmiltä ja hot-melt liimanauhasuljenta sulkee pussin niin tiukasti, että se on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä. Kukaan logistiikkaketjun aikana ei pääse tutkimaan lähetyksen sisältöä huomaamatta.

Postituspussi on erittäin edullinen vaihtoehto esimerkiksi tekstiilien lähetykseen ja sopiikin hyvin esimerkiksi vaateverkkokaupoille.

Mahdollista tehdä omilla mitoilla ja paksuudella, painatuksella, kantokahvalla, tuplasuljennalla, perforoinnilla tai mikroperforoinnilla jne.

Mahdollisuudet kustomointiin

Kuplapussi

Kuplapussi

Kuplapussit ovat saatavilla omalla painatuksella ja mitoilla.

Siirry kuplapussit sivulle

Kuplapussi Extra Strong

Kuplapussi Extra Strong

Kuplapussi Extra Strong on ratkaisu niille jotka kaipaavat erityisen vahvaa suojausta lähetyksille. LDPE kuplakalvo yhdistettynä 140 g/m2 päällystettyyn kraft-paperiin antavat ensiluokkaisen suojan myös vaativille lähetyksille suojaten niitä vaurioilta ja kosteudelta. Pussit ovat marmorin värisiä ja täysin läpinäkymättömiä.

Saatavilla omilla mitoilla, tuplasuljennalla sekä 4-väripainettuna.

Siirry kuplapussit sivulle

1. Liimanauha

Kätevä sulkea Peel&Seal liimanauhasuljennan avulla

2. Vahva suljenta

Erittäin vahva HotMelt -liima pitää pussin varmasti kiinni

3. Ensiluokkainen materiaali

Ensiluokkainen, läpinäkyvä LDPE -kalvo suojaa mekaanista kulutusta sekä kosteutta vastaan.

4. Vahva saumaus

Pussissa on erittäin vahva saumaus joka pitää sen ehjänä vaativimmissakin lähetyksissä

Läpinäkyvä pussi

Läpinäkyvät pussimme on valmistettu ensiluokkaisesta, läpinäkyvästä LDPE -kalvosta joka suojaa hyvin mekaanista kulutusta sekä kosteutta vastaan. Erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta. Kun pussi on suljettu sitä on mahdotonta avata vahingoittamatta sitä.

Läpinäkyvät pussimme sopivat mainiosti esimerkiksi vaateverkkokauppiaille tuotteiden uudelleenmuovituksiin.

Mahdollista tehdä omilla mitoilla ja paksuudella, painatuksella, kantokahvalla, tuplasuljennalla, perforoinnilla tai mikroperforoinnilla jne.

Mahdollisuudet kustomointiin

1. Liimanauha

Erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta.

2. PE-vaahto

2,5mm paksu PE-vaahto suojaa herkimpiäkin esineitä.

3. Uudelleensuljenta

Mahdollistaa pussin uudelleensulkemisen

5. Kraft-paperi

Ensiluokkainen kraft-paperi joka pitää pussin jäykkänä ja ehjänä kuljetuksen aikana.

3. Materiaali

Laadukas 230gsm kartonki

4. Vahva saumaus

Pussissa on erittäin vahva saumaus

6. FSC-sertifiointi

BV-COC-115787 sertifointi takaa pussien ekologisuuden ja, että materiaali on peräisin ekologisesti kestävistä lähteistä.

Vaahtopussi

Vaahtopussit ovat vaihtoehto perinteisille kuplapusseille. Pussit on valmistettu kestävästä 140gsm FSC-sertifioidusta kraft-paperista sekä polyeteenivaahdosta suojaamaan sisältö. Vaahto suojaa erityisen herkkiä tuotteita esimerkiksi naarmuuntumiselta ja vahva paperi antaa lisäsuojaa. Vaahtopussit soveltuvat parhaiten elektroniikan, CD:iden DVD:iden tai kirjojen lähetykseen.

Mahdollisuudet kustomointiin

1. Helppokäyttöinen

Pussin koko takaosa on liimapintaa. Poistat vain suojapaperin ja pussin voi kiinnittää paketin tai lavan kylkeen.

2. Vahva PE-kalvo

Vahva ja läpinäkyvä PE-kalvo

3. Materiaali

Laadukas 230gsm kartonki

3. Peel&Seal liimanauha

Pussi on nopea ja kätevä käyttää Peel&Seal liimanauhasuljennan ansiosta.

4. Ekologinen ja kestävä liimapinta

Erittäin vahva HotMelt-liima on ekologinen, solvent-vapaa ja hajuton. Se kestää vähintään +40°C to -10°C lämpötiloja.

Lähetyslistapussi

Itsestäänkiinnittyvä lähetyslistapussi lähetteille, rahtikirjoille tai muille kuljetuksen mukana tuleville asiakirjoille. Lähetyslistapussi on valmistettu läpinäkyvästä PE-muovista jolloin asiakirjat ovat hyvin näkyvillä. Viivakoodit ja QR-koodit ovat hyvin luettavissa pussin läpi.

Pusseissa käytetty ekologinen HotMelt-liima takaa pysyvän kiinnityksen erilaisille pinnoille myös vaihtelevissa sääolosuhteissa kuten kosteassa ja kylmässä.

Pussit saatavilla standardimitoilla C4, C5, C6 ja LD sekä tarvittaessa mittatilauksena ja omalla painatuksella jopa 6:lla värillä.

Mahdollisuudet kustomointiin

1. Turvalukitus

Erittäin vahva Peel&Seal termokemikaalinen suljenta. Pussi on mahdoton avata huomaamattomasti.

2. Yksilöity numerointi

Yksilöity numerointi ja viivakoodi

3. Erittäin vahva saumaus

Erittäin vahva saumaus ja turvapainatus myös reunoissa

4. Monikerroksinen kalvo

Monikerroksinen erittäin kestävä LDPE-kalvo mustana, valkoisena tai kirkkaana.

Turvapussi

Turvapussi on tarkoitettu rahan, arvoesineiden, korujen tai tärkeiden dokumenttien kuljetukseen ja säilytykseen. Turvapusseissa on Peel&Seal termokemilaalinen sulkumekanismi, joka paljastaa kaikki avaamisyritykset. Lisäksi turvapusseissa on juokseva numerointi ja yksilöity viivakoodi. Sama viivakoodi löytyy myös irrotettavassa kuittiosassa. Turvapussin avulla voit olla varma, että lähetyksesi pysyy vahingoittumattomana ja koskemattomana koko kuljetuksen ajan, sillä siinä on kosteutta hylkivä ja suojaava monikerroksinen muovikalvo.

Pussit saatavilla omilla mitoilla, kustomoidulla painatuksella sekä erikielisillä teksteillä.

Mahdollisuudet kustomointiin

1. Liimanauha

Erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta.

2. Repäisynauha

Perforointi + repäisynauha kuoren helppoon aukaisuun

3. Materiaali

Laadukas 230g/m2 kartonki

Kartonkikuori

Kartonkikuori on tarkoitettu ryhtisuojaa vaativien tuotteiden postitukseen. Kartonkikuori yhdistää kirjekuoren muodon ja pakkauskotelon jäykkyyden. Siinä voit lähettää turvallisesti esimerkiksi lehtiöt, valokuvat, esitteet ja muut paperiset dokumentit, sekä paksumpia tuotteita kuten CD- ja DVD-levyt. Peel&Seal liimanauhasuljennan ansiosta kartonkikuori on nopea pakata ja sulkea. Perforoinnin ja repäisynauhan ansiosta kartonkikuori on helppo ja siisti avata.

Kartonkikuoret mahdollista tehdä 230-330g/m2 materiaalista, omilla mitoilla ja 4-väripainatuksella

Mahdollisuudet kustomointiin

1. Liimanauha

Erittäin vahva ja pysyvä Hot Melt -liima + Peel&Seal liimanauhasuljenta.

2. Repäisynauha

Perforointi + repäisynauha kuoren helppoon aukaisuun

3. Materiaali

Laadukas 330g/m2 kartonki

3. Sivunuuttaukset

Laajentuvat sivunuuttaukset pohjassa ja reunoilla mahdollistavat myös suurempien tuotteiden lähetyksen.

Kartonkikuori Extra Strong

Kartonkikuori Extra Strong on tarkoitettu erityistä ryhtisuojaa vaativien tuotteiden postitukseen. Kartonkikuori yhdistää kirjekuoren muodon ja pakkauskotelon jäykkyyden. Siinä voit lähettää turvallisesti esimerkiksi lehtiöt, valokuvat, esitteet ja muut paperiset dokumentit, sekä paksumpia tuotteita kuten CD- ja DVD-levyt. Peel&Seal liimanauhasuljennan ansiosta kartonkikuori on nopea pakata ja sulkea. Perforoinnin ja repäisynauhan ansiosta kartonkikuori on helppo ja siisti avata.

Kartonkikuoret mahdollista tehdä 230-330g/m2 materiaalista, omilla mitoilla ja 4-väripainatuksella

Mahdollisuudet kustomointiin