mittatilaustuotteet - kiristekalvot

KIRISTEKALVOT OMILLA MITOILLA JA VÄREILLÄ

Pakkaa.fi on pakkausratkaisuihin ja niiden suunnitteluun erikoistunut kotimainen asiantuntija.

Valmistamme ja toimitamme tilauksesta käsi- ja konekiristekalvoja. Tarjoamme tuotteet omilla mitoilla ja halutuissa väreissä.

Onko mielessänne tuotteidenne mukaisesti mitoitetut kiristekalvot? Ota yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

YRITYSILMEENNE MUKAISET mainosnauhat OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

Kiristekalvo

Kiristekalvo eli venyvä ja kestävä kalvo on omiaan sitomaan sekä suojaamaan tuotteitta luotettavasti kuljetuksen tai säilönnän ajan. Kiristekalvoja käytetään usein myös tuotteiden niputukseen. Kiristekalvolla voidaan suojata helposti ja nopeasti yksittäisiä laatikoita tai suuriakin lavoja. Kalvo ei jätä tuotteisiin jälkiä, liimatahroja tai naarmuta niitä.

Tuotamme kiristekalvot tarkoilla mitoilla ja useissa eri väreissä

Säästäminen pakkaukustannuksissa laadusta tinkimättä on jokaisen yrityksen tavoite. Omilla mitoilla teetetty kiristekalvo, joka sopii täydellisesti tuotteidenne pakkaamiseen säästää luontoa sekä tuo kustannusäästöjä.

Ei ylijäämä kalvoa = Ekologinen valinta

Ei ylipakkaamista = Kustannussäästö

Tyyliä pakkaamiseen voitte tuoda eri värivahtoehdoilla. Tuotamme kiristekalvoja muun muassa: valkoisina, mustina, keltaisina, sinisinä ja läpinäkyvinä.

Pyydä tarjous

Verkkokaupan tuotteet

Mittatilaustuotteiden lisäksi verkkokauppamme valikoimastä löydät käsi- ja konekiristekalvot useissa eri kokovaihtoehdoissa, sekä tarvittavat työkalut kiristekalvoille.

Käsikiristekalvo 450mm valkoinen

Käsikiristekalvo

Kiristekalvolla onnistuu suurien lavojen lisäksi myös yksittäisten laatikoiden tai pienten tuotteiden paketointi nopeasti ja vaivattomasti. Kiristekalvo ei jätä tuotteeseen liimatahroja tai muita käytön jälkiä. Leveydet: Alkaen 50mm

  • Paksuus: 12 – 35my
  • Mahdollisuus tehdä erivärisiä kalvoja (sininen, keltainen, musta valkoinen jne.)

Katso tuotesivut:

Konekiristekalvo

Konekiristekalvo

Konekiristekalvolla onnistuu lavojen käärintä nopeasti ja vaivattomasti. Konekiristekalvon paksuuden ja ominaisuuksien valintaan vaikuttaa käytettävä pakkauskone.

  • Leveydet: Alkaen 100mm
  • Paksuudet: 15 – 30my
  • Keskiöt: 38mm, 50mm tai 76mm (vakio)

Siirry konekiristyskalvon tuotesivulle >>

Nordic Stretch -kiristekalvo

Nordic Stretch -kiristyskalvo

33-kerroksinen joustokalvo ”Nordic Stretch” on täysin uuden sukupolven kalvo. Sen tuotantoon käytetään seitsemää puserrinta, jotka tuottavat kalvolle 33 kerrosta.

  • Kalvoa voidaan venyttää yli 400%
  • Kalvoa säästyy 50% verrattuna perinteiseen joustokalvoon
  • Säästää kustannuksia sekä on ekologinen vaihtoehto
Käärintäkahva 450mm käsikiristekalvolle

Tarvitsetteko mittatilauksena valmistettua kiristekalvoa? Ota yhteyttä.