Tarjoamme räätälöidyt pakkaukset ammattitaidolla

Vaikka tarjoamme yli 1500 eri nimikettä suoraan varastosta, aina mitat tai materiaali eivät ole käyttötarkoitukseen sopivat.

Teemme mitoilla uskomattoman laajan valikoiman tuotteita mitoilla ja pystymme vastaamaan sekä suurten, että pienten yritysten tarpeisiin.

Mittatilauksena toimitamme esimerkiksi varastolaatikoita, postitus- ja lähetyslaatikoita, tuotepakkauksia sekä muita pahvituotteita, teippejä, tarroja, säkkejä, pusseja ja vanteita. Saat lähes kaikki tuotteemme halutessasi omilla mitoilla ja painatuksella. Erinomaisen osaamisemme sekä vankan kokemuksemme ansiosta pystymme konsultoimaan sinua parhaiden, kustannustehokkaimpien ja ekologisimpien pakkausratkaisujen valinnassa.

Autamme pakkauksen suunnittelussa

Pakkauksen materiaalin, rakenteen ja painotekniikan tulee tukea pakkauksen käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Konsultoimme asiakkaitamme pakkauksen suunnittelussa ja autamme valitsemaan parhaat materiaalit ja ratkaisut. Teemme pakkauksesta 3D-kuvat ja vedokset sekä autamme tarvittaessa lavauksen suunnittelussa ja teemme siihen tarvittavat lavauskuvat.
 
Oli kyse sitten pakkauksen käytettävyydestä, kestävyydestä tai painatustekniikasta, autamme mielellämme. Jatkuva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa varmistaa sen, että pakkaus on täysin halutunlainen ennen sarjatuotannon käynnistämistä.
Pyydä tarjous

lue lisää eri mittatilaustuotteista