Mittatilaustuotteet ja pakkaussuunittelu

PAKKAUS­SUUNNITTELU JA MITTATILAUS­TUOTTEET

Pakkauksen ulkoasu rakentaa brändiä, luo unohtumattoman ensivaikutelman tuotteestasi ja lisää myyntiä. Pakkaussuunnittelu ja mittatilauksena valmistetut tuotteet varmistavat täydellisen lopputuloksen. Kerro meille ideasi, me toteutamme sen.

Ota yhteyttä

PAKKAUS­SUUNNITTELU

Pakkaussunnittelu on monikanavainen prosessi. Yksittäisen tuotepakkauksen pitää sellaisenaan olla mielenkiintoinen ja myyvä, mutta toimia myös osana pakkauskokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on oma roolinsa logistiikkaketjussa ja näiden yksiköiden pitää monikanavaisesti keskustella keskenään luoden asiakkaalle tunnistettavan ja ainutlaatuisen brändikokemuksen.

Pakkaukselle sopivan materiaalin, rakenteen ja painotekniikan valitseminen on kokeneille suunnittelijoillemme arkipäivää. Pakkauksen mieleenpainuvan ulkoasun ja painatuksen suunnittelemme aina asiakkaan ideoiden ja toiveiden mukaisesti. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Lue lisää pakkaussuunnittelusta
pakkaussuunnittelupalvelu
Suomalaista palvelua avainlippu merkki pakkaussuunnittelu

MITTATILAUS­TUOTTEET

Verkkokappamme valikoimassa olevien yli 1500 varastotuotteen lisäksi pystymme valmistamaan lähes kaikki tuotteet asiakkaan omilla mitoilla ja brändi-ilmeen mukaisella painatuksella. Meiltä löydät kaiken yrityksesi pakkaus- ja postitustarpeisiin.

Mittatilaustuotteiden valikoimamme kattaa kaiken postituspusseista pahvilaatikoihin ja tuotepakkauksista painettuun teippiin. Tutustu erilaisten mittatilaustuotteiden valikoimaan ja tilausprosessiin alta.

YRITYSILMEENNE MUKAISET PAKKAUSTUOTTEET OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

Asiakkaitamme

POUTTU
AARNI
KYMPPI
HOUSE OF BRANDON
BILLE BEINO
DISTURB
RFSU
AUTODUDE
GOLD & GREEN
KÄRKKÄINEN
SLURP
COOLHEAD

Katso referenssit…

LUE LISÄÄ MITTATILAUS­TUOTTEISTA

mittatilaustuotteet - pahvilaatikot 500

Pahvilaatikot

Pakkaa.fi suunnittelee ja tuottaa pahvilaatikoita kaiken kokoisille yrityksille omilla mitoilla ja painatuksella. Lue lisää suunnittelupalvelusta, kustomointimahdollisuuksista, painotekniikoista, pakkaustyypeistä ja -rakenteista sekä hyödynnettävistä materiaaleista. Huomaa myös referenssit ja 3D-malli.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - tuotepakkaukset 500

Tuotepakkaukset

Tuotepakkaus luo tärkeän ensivaikutelman tuotteestasi ja vaikuttaa olennaisesti ostopäätökseen ja erottuvuuteen. Oikein suunniteltu tuotepakkaus tuo paremman ulkoasun ja toiminnallisuuden lisäksi myös kustannussäästöjä. Tutustu tarkemmin referensseihin, suunnitteluun, kustomointiin, painatusmahdollisuuksiin, pakkausrakenteisiin ja valmistusmateriaaleihin.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - elintarvikepakkaukset 500

Elintarvikelaatikot ja -pakkaukset

Elintarvikkeiden pakkamiseen on olemassa omat säädökset, materiaalien ja tuotetietojen osalta. Tämän lisäksi on erittäin tärkeää, että tuote saadaan hyllyyn helposti erottuvassa ja mieleenopainuvassa pakkauksessa. Sopivalla pakkauksella saavutetaan myös kustannusäästöjä kuljetuksessa. Katso referenssit ja lue lisää elintarvikelaatikoista.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - postituspussit 500

Postituspussit

Saavuta kustannussäästöjä ja ekologisuutta oikeilla postistusratkaisuilla. Tee lähetyksen vastaanottamisesta unohtumaton kokemus asiakkaallesi brändi-ilmeeseen sopivalla postituspussilla. Tutustu materiaaleihin, tuotetyyppeihin, kustomointimahdollisuuksiin, referensseihin ja suunnitteluprosessiin.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - teipit 500

Mainosteippi

Yrityksen oma pakkausteippi erottuu edukseen ja viestittää paketin vastaanottajalle lähettäjän panostaneen pakkaamiseen ja ymmärtävän sen tärkeyden. Viimeistele pakkaukset tyylikkästi, mutta edullisesti. Lue painetun teipin tilausprosessista, suunnittelusta, eri teippityyppien ominaisuuksista ja katso referenssit.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - postituskuoret 500

Postituskuoret

Paperi- ja kartonkikuoret ovat ekologinen valinta esimerkiksi verkkokaupan lähetyksille, josta siitä hyötyvät kaikki. Paranna brändistä välittyvää mielikuvaa ympäristöystävällisillä postituskuorilla. Tutustu tuotevalikoimaan, suunnitteluun ja kustomointimahdollisuuksiin.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - kangaskassit 500

Kangaskassit

Yrityksen logolla painatetut kangaskassit ovat ekologinen valinta kuluttajalle sekä myyjälle. Samalla tyylikäs brändi-ilmeen mukainen kangaskassi on kävelevä mainos, jota asiakas käyttää päivästä toiseen. Lue lisää sopivan kangaskassin valinnasta, kustomointimahdollisuuksista, suunnittelupalvelusta ja painotekniikoista.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - paperikassit 500

Paperikassit

Yrityksen brändi-ilmeen mukaiset paperikassit ovat ympäristöystävällinen ja tyylikäs vaihtoehto korvaamaan perinteiset muovipussit. Viemme jo valmiiksi ekologiset paperikassit uudelle tasolle optimoimalla koko tuotantoketjun ympäristöystävälliseksi. Katso referenssit, kustomointimahdollisuudet, painotekniikat ja lue miten valitset sopivat paperikassit teidän yrityksellenne.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - mainosnauhat

Mainosnauhat

Yritysilmeen mukaisesti painatetut mainos- ja varoitusnauhat ovat edullinen mainosväline, jolla on myös tarkoitus. Nauhat soveltuvat erilaisten alueiden rajaamiseen esimerkiksi messuilla ja yleisö- tai urheilutapahtumissa.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - postitusputket 500

Postitusputket

Postitusputket soveltuvat erityisen hyvin kevyen, mutta helposti rikkoutuvan, repeävän tai rypistyvän tavaran lähettämiseen (esim. julisteet ja kuvat). Postitusputkia on saatavilla pyöreinä, kolmion ja neliön mallisina. Kaikki tuotteet ovat tilattavissa tuotteellesi sopivilla mitoilla.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - kiristekalvot 500

Kiristekalvot

Säästä pakkauskustannuksissa ja materiaaleissa pakkaamalla juuri sopivan kokoisella kiristekalvolla. Valmistamme ja toimitamme mittatilauksena käsi- ja konekiristekalvoja asiakkaan omilla mitoilla useissa eri väreissä.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - pakkauspaperit - 500

Pakkauspaperi

Luo laadukas ensivaikutelma tuotteistasi pakkaamalla ne tyylikkääseen pakkauspaperiin. Pakkauspaperi on kätevä ja kustannustehokas tapa suojata tuotetta lähetyksen aikana ja antaa asiakkaalle mieleen painuva vaikutelma tuotteen laadusta jo silloin, kun lähetyspakkausta avataan.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - tarrat ja etiketit 500

Tarrat ja etiketit

Mainostarrat, etiketit, lattiatarrat, 3D-tarrat, magneettitarrat, 2-puoliset tarrat ja heijastintarrat soveltuvat moneen käyttöön. Esimerkiksi pienet tuote-erät on usein helpointa brändätä tarroilla. Tuotamme tarrat nopeasti yrityksen omilla mitoilla ja painatuksella.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - pakkausvanteet 500

Pakkausvanteet

Lähetysten sidontaankin voi panostaa samalla yritysilmettä kohentaen. Pakkausvanteisiin voidaan painattaa esimerkiksi valokuvia, logoja, tekstejä tai EAN-koodeja. Pystymme painattamaan kevyempään käyttöön soveltuvat PP-vanteet sekä korkean vetolujuuden omaavat PET-pakkausvanteet.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - teollisuuden säkit 500

Teollisuuden säkit ja muovit

Lavahuput, rengaspussit, jätesäkit, elintarvikepussit ja muut teollisuuden muovit pystymme tuottamaan, juuri sinun tuotteillesi sopivilla mitoilla ja painatuksilla. Konsultoimme asiakkaita käyttötarkoitukseen sopivan tuotteen valinnassa.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - kulmasuojat 500

Kulmasuojat

Laadukkaat kulmasuojat suojaavat tuotteita tehokkaasti kolhuilta ja kulumiselta, kuljetuksen ja varastoimisen aikana. Valmistamme L-, V-, R-, I-, W- ja U-profiilin kulmasuojat asiakkaan käyttökohteen mukaisesti.

Lue lisää
mittatilaustuotteet - kanisterit 500

Ämpärit, kanisterit ja pullot

Pullot, kanisterit ja ämpärit toimivat useille tuotteille tuotepakkauksina. Löydät sopivat ratkaisut niin elintarviketeollisuuden tarpeisiin, kuin vaarallisten aineiden pakkaamiseenkin. Tuotamme pakkauksiin myös sopivat etiketit.

Lue lisää
mittatilaustuotteet käärintäkalvot paalimuovit

Käärintäkalvot (paalimuovit)

Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat paalimuovit eli käärintäkalvot paalien käärintään. Silozet® käärintäkalvot ovat ekologisia, kestäviä, UV-suojattuja ja erittäin joustavia. Pyydä tarpeisiisi räätälöity tarjous!

Lue lisää

PAKKAUS­SUUNNITTELU

Pakkaussuunnittelu on yhteistyötä ammattilaisen ja asiakkaan kanssa.

Pakkaukselle sopivan materiaalin, rakenteen ja painotekniikan valitseminen on kokeneille suunnittelijoillemme arkipäivää. Pakkauksen mieleenpainuvan ulkoasun ja painatuksen suunnittelemme aina asiakkaan ideoiden ja toiveiden mukaisesti.

Tarvittavien eri pakkausten minimointi ja materiaalien optimointi on tänä päivänä suunnittelun keskiössä, jotta kokonaisuudesta saadaan mahdollisimman ekologinen ja edullinen, mutta silti toimiva ja tuotteen arvoa korostava. Innovatiivisella pakkassuunnittelulla voidaan minimoida erilaiset tarvittavat pakkaukset ja saavuttaa ekologisuutta sekä kustannussäästöjä.

Te tunnette tuotteenne ja brändinne parhaiten, me pakkaussuunnittelun. Yhdessä onnistumme!

Ota yhteyttä
pakkaussuunnittelupalvelu
Suomalaista palvelua avainlippu merkki pakkaussuunnittelu

Suunnitteluprosessin kolme vaihetta

Koko ja rakenne - pakataan tuottoa tiiviisti ja kestävästi, juuri sopivilla mitoilla ja rakenteella teetettyyn laatikkoon.

1. Prototyyppi ja suunnittelu

Sinulla on tuote ja idea, me toteutamme sen. Kerro meille tuotteestasi ja ideastasi, me jalostamme sen toimivaksi pakkaukseksi tai pakkauskokonaisuudeksi. Suunnittelun eri vaiheissa pakkauksesta voidaan valmistaa fyysinen malli jonka avulla esimerkiksi tuotetta voidaan sovittaa tuotepakkauksen sisälle tai todeta kuljetuspakkauksen materiaalin riittävä vahvuus.

Ota yhteyttä
Painatukset - kiinnitetään kuluttajan huomio tuotteeseenne lisäten sen ostamisen todennäköisyyttä.

2. Valmis pakkaus

Kun rakenne- ja materiaalisuunnittelu on valmis voidaan luoda pakkaukselle sen visuaalinen ilme ja mahdollinen pintakäsittely. Tämä on tärkeä osa asiakkaan ostokokemusta ja pakkauksen ulkoasulla on suuri merkitys korostaa tuotteen arvoa ja yrityksen brändiä. Mielenkiintoinen visuaalinen ilme erottaa tuotteen muiden joukosta esimerkiksi kaupan hyllyllä.

Lue myös: Miten pakkaus aktivoi asiakasta.

Ota yhteyttä
Kokonaisuus
Materiaalit - säästetään rahaa ja ympäristöä valitsemalla käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat materiaalit.

3. Pakkaus­kokonaisuus

Monikanavainen pakkaus luo asiakkaalle tunnistettavan ja ainutlaatuisen brändikokemuksen. Pakkauskokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi tuotepakkaus, kuljetuspakkaus, esillepanopakkaus ja myyntieräpakkaus. Innovatiivisella pakkausuunnittelulla voidaan minimoida erilaiset tarvittavat pakkaukset ja saavuttaa ekologisuutta sekä kustannussäästöjä.

Ota yhteyttä

Missä voimme auttaa?

Kotimainen Avainlippu -tunnusta kantava pakkaussuunnittelupalvelumme auttaa suunnittelemaan täydellisen pakkauskokonaisuuden tai parantamaan jo olemassa olevia pakkauksia. Ammattilaisen hyödyntäminen suunnittelussa on järkevää muun muassa seuraavista syistä.

1. Rakenne­suunnittelu

Me tiedämme, mitkä rakenteet toimivat käytännössä sekä ovat kuluttajatuotteissa kiinnostavia ja erottuvia asiakkaalle. Oikea rakennesuunnittelu on yksinkertainen myynninedistämiskeino.

2. Materiaali­suunnittelu

Sopivan, siis oikeasti SOPIVAN materiaalin valitseminen kuhunkin pakkaukseen on haastavaa ja ammattilaisen avulla valinnaksi löydetään ei liian heikko, ei liian vahva ja ei liian kallis materiaali. Prioriteetteina valinoissa on näyttävyys, ekologisuus sekä edullisuus. Artikkelistamme voit lukea tarkemmin yli- ja alipakkaamisesta.

3. Ulkoasun suunnittelu

Me tiedämme, miten pakkauksen ulkoasusta tehdään erottautuva, myyvä sekä yrityksen brändiä ja asiakaslupausta/-viestiä tehostava. Suunnitellaan pakkaus yhdessä niin, että se erottuu kaupan hyllyltä!

4. Kokonaisuuden suunnittelu

Suunnittelemme yrityksen eri pakkaukset kokonaisuudeksi, jossa materiaalit, rakenteet ja ulkoasut keskustelevat yhteen monikanavaisessa tuotantoympäristössä edelleen vahvistaen yrityksen brändiä sekä kasvattaen myyntiä.

Ota yhteyttä

ASIAKAS­KOKEMUKSIA

House of Brandon brändätyt pahvilaatikot

House of Brandon pakkaustuotteet

”Keskitimme kaikki pakkauksemme Pakkaa.fi:lle jonka johdosta olemme säästäneet kokonaiskustannuksissa sekä saaneet asiantuntevaa konsultointia kaikkien pakkauksiemme osalta. Aina on löytynyt ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.”

Lauri Piisinen

House of Brandon

Haluatteko tekin kaiken lähetyspusseista pakkauslaatikoihin, yhdeltä osaavalta taholta vaivattomasti ja entistä edullisemmin?

Kyllä

Disturb.fi postituspussi ja pahvilaatikot

”Käytämme Pakkaa.fi:n valmistamia postituspusseja sekä pahvilaatikoita verkkokauppamme lähetyksissä. Olemme tehneet yhteistyötä jo melkein 3 vuotta ja kaikki pakkausten suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen on sujunut sopimuksemme mukaan ja aikataulussa. Voimme suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa!”

Petri Skinnari

Disturb.fi

Oikein suunnitellut lähetyspakkaukset erottuvat edukseen, lisäävät myyntiä ja nopeuttavat pakkaamista. Olisiko teidänkin pakkaustuotteissa pantamisen varaa?

Kyllä
Disturb musta postituspussi
pakkaa.fi logo

MUISTA VIISI E:TÄ OSTAESSASI PAKKAUS­TARVIKKEITA:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

ONKO KUSTOMOITUJEN MITTATILAUS­TUOTTEIDEN TILAAMINEN MIELESSÄ VAI TARVITSETKO APUA PAKKAUS­SUUNNITTELUUN? OTA YHTEYTTÄ.