Mittatilaustuotteet

Pakkaa paremmin.

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden asiantuntijayritys. Meidän palveluihimme lukeutuvat pakkaussuunnittelu ja pakkausten tuotanto. Meiltä saat kaiken myyntiä edistävään pakkaamiseen ja varastointiin yrityksenne brändin mukaisesti kustomoituna.

Onko mielessänne brändi-ilmettänne korostavat lähetys- ja postituspussit? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä oheisen kaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Pyydä tarjous

Valmistetaan yhdessä unelmiesi pakkaus!

Pakkauksen ulkoasu rakentaa brändiä, luo unohtumattoman ensivaikutelman tuotteestasi ja lisää myyntiä. Mittatilauksena valmistetut tuotteet varmistavat täydellisen lopputuloksen.

Kerro meille ideasi, me toteutamme sen.

Asiakasreferenssi:

Disturb.fi postituspussi ja pahvilaatikot

”Käytämme Pakkaa.fi:n valmistamia postituspusseja sekä pahvilaatikoita verkkokauppamme lähetyksissä. Olemme tehneet yhteistyötä jo yli 5-vuotta ja kaikki pakkausten suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen on sujunut sopimuksemme mukaan ja aikataulussa. Voimme suositella yhteistyötä Pakkaa.fi:n kanssa!”

Petri Skinnari / Disturb.fi

Oikein suunnitellut lähetyspakkaukset erottuvat edukseen, lisäävät myyntiä ja nopeuttavat pakkaamista. Haluatko teidän yritykselle näyttävät ja mieleenpainuvat lähetyspussit ja -laatikot jatkossa aina ajallaan?
Lue lisää pakkaussuunnittelusta
Disturb postituspussi musta

Mittatilaustuotteet

Verkkokauppamme valikoimassa olevien yli 2000 varastotuotteen lisäksi pystymme valmistamaan lähes kaikki tuotteet asiakkaan omilla mitoilla ja brändi-ilmeen mukaisella painatuksella. Meiltä löydät kaiken yrityksesi pakkaus- ja postitustarpeisiin.

Mittatilaustuotteiden valikoimamme kattaa kaiken postituspusseista pahvilaatikoihin ja tuotepakkauksista painettuun teippiin. Tutustu erilaisten mittatilaustuotteiden valikoimaan ja tilausprosessiin alta.

Pahvilaatikot

Suunnittelemme ja valmistamme pahvilaatikoita omilla mitoilla, rakenteella, painatuksella sekä mahdollisilla pintakäsittelyillä. Erilaiset pahvilaatikot ovat olleet ydinosaamistamme jo yli 10 vuoden ajan. Lue lisää suunnittelupalvelusta, kustomointimahdollisuuksista, painotekniikoista, pakkaustyypeistä ja -rakenteista sekä hyödynnettävistä materiaaleista. Huomaa myös referenssit ja 3D-malli.

Pico tuotepakkaus ja sisusta

Tuotepakkaukset

Tuotepakkaus luo tärkeän ensivaikutelman tuotteestasi ja vaikuttaa olennaisesti ostopäätökseen ja erottuvuuteen. Oikein suunniteltu tuotepakkaus tuo paremman ulkoasun ja toiminnallisuuden lisäksi myös kustannussäästöjä. Tutustu tarkemmin referensseihin, suunnitteluun, kustomointiin, painatusmahdollisuuksiin, pakkausrakenteisiin ja valmistusmateriaaleihin.

Elintarvikepakkaukset

Elintarvikkeiden pakkaamiseen on olemassa omat säädökset, materiaalien ja tuotetietojen osalta. Tuotteen tulee olla pakattu turvallisesti sekä tyylikäästi. Kun pakkaus erottuu edukseen kaupan hyllyllä se nostaa tuotteen ostotodennäköisyyttä. Sopivalla pakkauksella saavutetaan myös kustannusäästöjä kuljetuksessa. Katso referenssit ja lue lisää elintarvikelaatikoista.

Fiorella shop postituspussi

Postituspussit

Postituspussit soveltuvat parhaiten pehmeiden tuotteiden lähettämiseen. Saavuta kustannussäästöjä ja ekologisuutta oikeilla postistusratkaisuilla. Tee lähetyksen vastaanottamisesta unohtumaton kokemus asiakkaallesi brändi-ilmeeseen sopivalla postituspussilla. Tutustu materiaaleihin, tuotetyyppeihin, kustomointimahdollisuuksiin, referensseihin ja suunnitteluprosessiin.

Mainosteippi

Yrityksen oma pakkausteippi erottuu edukseen ja viestittää paketin vastaanottajalle lähettäjän panostaneen pakkaamiseen ja ymmärtävän sen tärkeyden. Painettua teippiä on helppo käyttää monissa erikokoisissa pakkauksissa. Viimeistele pakkaukset tyylikkäästi, mutta edullisesti. Lue painetun teipin tilausprosessista, suunnittelusta, eri teippityyppien ominaisuuksista ja katso referenssit.

mittatilaustuotteet - postituskuoret

Postituskuoret

Paperi- ja kartonkikuoret sekä -pussit ovat ekologinen valinta esimerkiksi verkkokaupan lähetyksille. Paperi ja kartonki pakkauksen materiaalina viestivät yrityksen ekologisista arvoista ja ovat helposti kierrätettäviä. Paranna brändistäsi välittyvää mielikuvaa ympäristöystävällisillä postituskuorilla. Tutustu tuotevalikoimaan, suunnitteluun ja kustomointimahdollisuuksiin.

mittatilaustuotteet - kangaskassit 500

Kangaskassit

Valmistamme kangaskasseja logolla monissa eri mitoissa sekä vahvuuksissa. Yrityksen logolla painatetut kangaskassit ovat tyylikäs valinta kuluttajalle sekä myyjälle. Samalla tyylikäs brändi-ilmeen mukainen kangaskassi on kävelevä mainos, jota asiakas käyttää päivästä toiseen. Lue lisää sopivan kangaskassin valinnasta, kustomointimahdollisuuksista, suunnittelupalvelusta ja painotekniikoista.

Paperikassit

Yrityksen brändi-ilmeen mukaiset paperikassit ovat ympäristöystävällinen ja tyylikäs vaihtoehto korvaamaan perinteiset muovipussit. Viemme jo valmiiksi ekologiset paperikassit uudelle tasolle optimoimalla koko tuotantoketjun ympäristöystävälliseksi. Katso referenssit, kustomointimahdollisuudet, painotekniikat ja lue miten valitset sopivat paperikassit teidän yrityksellenne.

Mainosnauhat

Yritysilmeen mukaisesti painatetut mainos- ja varoitusnauhat ovat edullinen ja erottuva mainosväline. Nauhat soveltuvat erilaisten alueiden rajaamiseen esimerkiksi messuilla ja yleisö- tai urheilutapahtumissa. Valmistamme huomionauhat, varoitusnauhat, merkintänauhat sekä mainosnauhat mittojen mukaisesti yrityksenne tai yhteistyökumppaninne omalla logolla.

Postitusputki ruskea tulppaleveä

Postitusputket

Postitusputket soveltuvat erityisen hyvin kevyen, mutta helposti rikkoutuvan, repeävän tai rypistyvän tavaran lähettämiseen (esim. julisteet ja kuvat). Postitusputkia on saatavilla pyöreinä, kolmion ja neliön mallisina. Kaikki tuotteet ovat tilattavissa tuotteellesi sopivilla mitoilla.

mittatilaustuotteet - kiristekalvot

Kiristekalvot

Säästä pakkauskustannuksissa ja materiaaleissa pakkaamalla sopivan kokoisella sekä vahvuisella kiristekalvolla. Valmistamme ja toimitamme käsi- ja konekiristekalvoja asiakkaan omilla mitoilla useissa eri väreissä. Valmistamme myös monikerroskalvoja tehokkaaseen käärimiseen.

pakkauspaperi silkki

Pakkauspaperit

Luo laadukas ensivaikutelma tuotteistasi pakkaamalla ne tyylikkääseen pakkauspaperiin. Pakkauspaperi on kätevä ja kustannustehokas tapa suojata tuotetta lähetyksen aikana ja antaa asiakkaalle mieleen painuva vaikutelma tuotteen laadusta jo silloin, kun lähetyspakkausta avataan.

mittatilaustuotteet - tarrat ja etiketit 500

Tarrat ja etitekit

Mainostarrat, etiketit, lattiatarrat, 3D-tarrat, magneettitarrat, 2-puoliset tarrat ja heijastintarrat soveltuvat moneen käyttöön. Esimerkiksi pienet tuote-erät on usein helpointa brändätä tarroilla. Tuotamme tarrat nopeasti ja edullisesti yrityksen omilla mitoilla ja painatuksella.

mittatilaustuotteet - pakkausvanteet 500

Pakkausvanteet

Lähetysten sidontaankin voi panostaa samalla yritysilmettä kohentaen. Pakkausvanteisiin voidaan painattaa esimerkiksi valokuvia, logoja, tekstejä tai EAN-koodeja. Pystymme painattamaan kevyempään käyttöön soveltuvat PP-vanteet sekä korkean vetolujuuden omaavat PET-pakkausvanteet.

mittatilaustuotteet - teollisuuden säkit

Teollisuuden säkit ja muovit

Valmistamme muovipakkaukset, muovipussit, biopussit, muovikalvot, kiristekalvot, rakennuskalvo sekä höyrynsulkukalvot. Valmistamme lähes kaikkia tuotteita tilauksesta painettuna sekä biohajoavana.

Kulmasuojat

Kulmasuojat

Laadukkaat kulmasuojat suojaavat tuotteita ja kuormaa tehokkaasti kolhuilta ja kulumiselta, kuljetuksen ja varastoimisen aikana. Valmistamme L-, V-, R-, I-, W- ja U-profiilin kulmasuojat asiakkaan käyttökohteen mukaisesti halutuilla mitoilla sekä vahvuudella.

mittatilaustuotteet - kanisterit

Ämpärit, kanisterit ja pullot

Pullot, kanisterit ja ämpärit toimivat useille tuotteille tuotepakkauksina. Löydät sopivat ratkaisut niin elintarviketeollisuuden tarpeisiin, kuin vaarallisten aineiden pakkaamiseenkin. Tuotamme pakkauksiin myös sopivat etiketit.

mittatilaustuotteet käärintäkalvot paalimuovit

Käärintäkalvot (paalimuovit)

Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat paalimuovit eli käärintäkalvot paalien käärintään. Silozet® käärintäkalvot ovat ekologisia, kestäviä, UV-suojattuja ja erittäin joustavia. Pyydä tarpeisiisi räätälöity tarjous!

Teemme myös pakkaussuunnittelua

Pakkaussunnittelu on monikanavainen prosessi. Yksittäisen tuotepakkauksen pitää sellaisenaan olla mielenkiintoinen ja myyvä, mutta toimia myös osana pakkauskokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on oma roolinsa logistiikkaketjussa ja näiden yksiköiden pitää monikanavaisesti keskustella keskenään luoden asiakkaalle tunnistettavan ja ainutlaatuisen brändikokemuksen.

Pakkaukselle sopivan materiaalin, rakenteen ja painotekniikan valitseminen on kokeneille suunnittelijoillemme arkipäivää. Pakkauksen mieleenpainuvan ulkoasun ja painatuksen suunnittelemme aina asiakkaan ideoiden ja toiveiden mukaisesti. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Asiakkaitamme:

POUTTU
AARNI
KYMPPI
HOUSE OF BRANDON
BILLE BEINO
DISTURB
RFSU
AUTODUDE
GOLD & GREEN
KÄRKKÄINEN
SLURP
COOLHEAD

Katso alta kaikki palvelumme:

Pakkaussuunnittelu

Pakkauksen suunnittelu on monikanavainen prosessi, jossa yksittäisen tuotepakkauksen on oltava houkutteleva ja myyvä itsessään sekä integroitava osaksi laajempaa kokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikkaketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändikokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Pakkausprosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkausprosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonaiskustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Oikean pakkauksen valinta riippuu aina tuotteesta ja sen logostiikkaketjusta asiakkaalle tai kaupan hyllylle asti. Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikkaketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakastyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varastonhallinnan ja tehokkaan logistiikan varmistamiseksi.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Tähän tarjoamme tieteeseen perustuvaa tutkimusdataa.

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalanjälkilaskelma ja kompensointi käsittää pakkauksen koko elinkaaren kehdosta hautaan sisältäen materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Tarvitsetteko brändinne mukaisia pakkaustuotteita? Ota yhteyttä.