Tarjoamme räätälöidyt pakkaukset ammattitaidolla

Vaikka tarjoamme yli 1500 eri nimikettä suoraan varastosta, aina mitat tai materiaali eivät ole käyttötarkoitukseen sopivat.

Teemme mitoilla uskomattoman laajan valikoiman tuotteita mitoilla ja pystymme vastaamaan sekä suurten, että pienten yritysten tarpeisiin.

Mittatilauksena toimitamme esimerkiksi varastolaatikoita, postitus- ja lähetyslaatikoita, tuotepakkauksia sekä muita pahvituotteita, teippejä, tarroja, säkkejä, pusseja ja vanteita. Saat lähes kaikki tuotteemme halutessasi omilla mitoilla ja painatuksella. 

Pakkaukselle sopivan materiaalin, rakenteen ja painotekniikan valitseminen on kokeneille suunnittelijoillemme arkipäivää. Pakkauksen mieleenpainuvan ulkoasun ja painatuksen suunnittelemme aina asiakkaan ideoiden ja toiveiden mukaisesti. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Autamme pakkauksen suunnittelussa

Pakkauksen materiaalin, rakenteen ja painotekniikan tulee tukea pakkauksen käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita.
 
Pakkaussunnittelu on monikanavainen prosessi. Yksittäisen tuotepakkauksen pitää sellaisenaan olla mielenkiintoinen ja myyvä, mutta toimia myös osana pakkauskokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on oma roolinsa logistiikkaketjussa ja näiden yksiköiden pitää monikanavaisesti keskustella keskenään luoden asiakkaalle tunnistettavan ja ainutlaatuisen brändikokemuksen.
 
Tarvittavien eri pakkausten minimointi ja materiaalien optimointi on tänä päivänä suunnittelun keskiössä jotta kokonaisuus on ekologinen ja edullinen, mutta silti toimiva ja tuotteen arvoa korostava. Innovatiivisella pakkausuunnittelulla voidaan minimoida erilaiset tarvittavat pakkaukset ja saavuttaa ekologisuutta sekä kustannussäästöjä.
 
Oli kyse sitten pakkauksen käytettävyydestä, kestävyydestä tai painatustekniikasta, autamme mielellämme. Jatkuva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa varmistaa sen, että pakkaus on täysin halutunlainen ennen sarjatuotannon käynnistämistä.
Pyydä tarjous

lue lisää eri mittatilaustuotteista