PAKATAAN YHDESSÄ ILOA JA ELÄMYKSIÄ!

Maahantuomme monipuolisen valikoiman pakkaustarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu postitus- ja lähetyslaatikot, tuotepakkaukset sekä muut pahvituotteet, teipit, tarrat, säkit, pussit ja vanteet. Toimitamme tuotteitamme niin raskaamman teollisuuden käytöön, kuin myös pienyrityksille ja esimerkiksi verkkokauppiaille. Arvojamme ovat asiakastyytyväisyys, pitkäaikaiset asiakassuhteet, korkea laatu ja pitävät aikataulut. Vahvuutenamme ovat laadukkaat tuotteet, nopeat toimitusajat, luotettavat toimittajat, sekä kilpailukykyiset hinnat.

Pakkaa.fi on 5 vuoden aikana palvellut yli 3000 yksittäistä yritystä. Olemme saaneet olla toimittajan roolissa mukana monessa hienossa kasvutarinassa ja kasvaneet asiakkaidemme mukana. Osallistumme jatkuvasti myös asiakkaidemme pakkausratkaisujen suunnitteluun ja kehittämiseen. Pystymme monesti tehostamaan asiakkaidemme pakkaustarvikkeiden käyttöä tarjoamalla oikean tuotteen oikeaan käyttöön. Ei liian vahva, ei liian heikko, vaan sopiva. Kustannussäästöt voivat olla monta kymmentä prosenttia ja ekologisten materiaalinen ja tuotantotapojen ansiosta ympäristövaikutus pienempi.

Vuonna 2020 pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin, tehokkaammin ja laajemmalla tuotevalikoimalla kuin koskaan aikaisemmin!

Tavoitteenamme on tehdä pakkaamisesta helppoa, nopeaa, ekologista ja kustannustehokasta.

PAKATAAN YMPÄRISTÖ-YSTÄVÄLLISESTI

MYÖS PAKKAUKSEN TÄYTYY PYSTYÄ TÄYTTÄMÄÄN NYKYISET YMPÄRISTÖNORMIT KOKONAISUUDESSAAN

katso lisää

YHDISTÄMME SINUT JA TEHTAAN

TARJOAMME SINULLE USKOMATTOMAN LAAJAN VALIKOIMAN TUOTTEITA SAMAN KATON ALTA

katso lisää

ISTUTETAAN PUITA YHDESSÄ

ISTUTAMME PUUN JOKAISTA TUHATTA MYYTYÄ PAHVILAATIKKOA KOHDEN

katso lisää