Take-away-tuotteet

Tarjoamme laajan valikoiman Take-away-pakkauksia ja -tuotteita ruoan ulosmyyntiin. Valikoimassamme edullisia ja ekologisia Take-away-tuotteita ja -pakkauksia nopealla toimituksella suoraan varastostamme.

Toimitamme tuotteet perille suoraan toimipisteeseenne!

Valikoimaamme kuuluu Take-away-rasiat ja -kassit, lusikat, haarukat ja veitset, kahvikupit, kartonkipikarit, servetit ja rullapussit.

Jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa tai jos haluat tarjouksen mittatilauspakkauksesta ota yhteyttä myynti@pakkaa.fi, soita +358 40 359 0108 tai PYYDÄ TARJOUS.


Take-away-tuotteiden valikoima

Pakkaa.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita take-away-tuotteita. Take-away-tuotteet ovat saatavilla myös yritysilmeen mukaisella painatuksella, kuten yrityksen logolla tai sloganilla painatettuina.
  • Take-away-rasiat, -kipot ja -laatikot – Ruoan ulosmyyntiin ja pakkaamiseen tarkoitetut take-away-boksit ja kipot. Valikoimamme tuotteet ovat ekologisia ja edullisia, laadusta tinkimättä.
  • Take-away-kupit – Kuumien juomien ulosmyyntiin soveltuvat kahvikupit ja kannet. Ekologiset ja tyylikkäät kupit ovat saatavilla suoraan varastotuotteina, jotka toimitetaan erittäin nopeasti suoraan toimipisteeseenne.
  • Take-away-kassit – Mukaan myytävien ruoka-annosten kantamiseen tarkoitetut paperikassit ja -pussit löydät suoraan verkkokaupastamme, mutta toteutamme ja suunnittelemme myös paperipusseja yritysilmeen mukaisesti painatettuina. Verkkokaupasta löydät myös muoviset hedelmäpussit.
  • Take-away-aterimet ja servetit – Kertakäyttöiset haarukat, lusikat ja veitset löydät valikoimastamme puisina ja muovisina. Kategoria sisältää myös lautasliinat.
  • Käärintäpaperit ja paperitaskut – Tyylikkäät deli-paperit, käärepaperirullat ja hampurilaistaskut soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi katuruokakojun tai – auton ruokien tarjoiluun.