Kiristekalvot ja pakkausmuovit

Kiristekalvot ja pakkausmuovit. Kiristekalvoilla, suojamuoveilla ja pakkausmuoveilla suojaat laatikot ja lavat lähetyksen aikana likaa, pölyä ja kosteutta vastaan. Pakkausmuovit eivät jätä suojattavaan kohteeseen jälkiä joten niiden käyttö on myös sen puolesta turvallista.

Kaikista kiristekalvoista ja suojamuoveista saatavilla laaja valikoima eri kokoja suoraan varastosta. Valmistamme tuotteita myös omilla mitoilla ja painatuksella.

Jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa tai jos haluat tarjouksen mittatilaustuotteesta ota yhteyttä myynti@pakkaa.fi, soita +358 40 359 0108 tai PYYDÄ TARJOUS.


Suojakalvot

Verkkokaupan valikoimasta löydät likaa, pölyä ja kosteutta vastaan tehokkaasti suojaavat suojakalvot.
  • Päällikalvot – Kuorman suojaukseen lähetyksen aikana tarkoitetut kalvot ovat rullassa valmiiksi perforoituna, eli yksittäiset arkit on helppo repäistä irti lähetystä suojatessa.
  • Putkikalvot – Putkikalvo eli PE-sukka sopii erinomaisesti pitkien tuotteiden tai pakkausten suojaamiseen. Putkikalvoa on saatavilla useilla paksuuksilla, UV-suojattuina sekä värillisinä.
  • Taittokalvot – Taittokalvo nimi tulee siitä, että kalvo on kääritty rullalle kaksin kerroin. Kalvo levitetään ja avataan suojattavan lähetyksen päälle. Saatavilla neljässä eri koossa.
  • Katso kaikki suojakalvot >>

Kiristekalvot

Kiristekalvot on suunniteltu tuotteiden sitomiseen, suojaamiseen pakkaamiseen sekä niputukseen. Paketoi kaikki suurista lavoista aina yksittäisiin laatikoihin helposti ja nopeasti kiristekalvoilla.

Saumaajat

Kuumasaumaajat soveltuvat PE-kalvojen ja -pussien saumaamiseen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ammattikäyttöön soveltuvat pöytäsaumaajat.