Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Pajalahti Trading Oy
Laivurinkatu 10 B 12a
00150 Helsinki
Y-tunnus: 2698552-2

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. Palautteet ja kyselyt pyydämme lähettämään osoitteeseen [email protected]

3. Tietosuojavastaava

Juha-Pekka Pispa, +358 40 359 0108, [email protected]

4. Rekisterin nimi

Pajalahti Trading Oy:n oma asiakasrekisteri.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Pajalahti Trading Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Pajalahti Trading Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Pajalahti Trading Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet
  • Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot.
  • Viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot.
  • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot.
  • Mahdolliset luvat ja suostumukset.
  • Mahdolliset tarjonnanestotiedot.
  • Mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Pajalahti Trading Oy:n asiakastietojärjestelmästä. Henkilötiedot ovat asiakastietojärjestelmässä johtuen kaupallisesta tai muusta yhteistyöstä Pajalahti Trading Oy:n kanssa. Poikkeuksista ilmoitamme erikseen uutiskirjeessämme.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Pajalahti Trading Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.