Lähetys- ja postituskuoret

Laadukkaat ja monikäyttöiset postituskuoret lukuisin kustomointimahdollisuuksin! Kevyt paperi- tai kartonkikuori on ekologinen valinta erilaisille lähetyksille. Lähetyskuori tai lähetyspussi on saatavilla eri materiaaleilla, omilla mitoilla ja painatuksella.

Olipa kyseessä ensimmäisten postituskuorien tilaaminen tai nykyisten ratkaisujen päivittäminen, tarjoamme aina luotettavaa ja räätälöityä palvelua.

Pakkaa paremmin.

Pakkaa.fi on Suomen monipuolisin ja modernein pakkausten ammattilainen. Tarjoamme innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja pakkaamiseen jo 10 vuoden kokemuksella.

Lähetys- ja postituskuoret
Sini logo
Billebeino logo
Coolhead logo
RFSU logo
Pouttu logo
Swappie logo
Jungle juice logo
Kärkkäinen logo
Dick Johnson logo
Eltel logo
Autodude logo
Bauhaus logo

Tilaa postitus- ja lähetyskuoret yrityksen omalla painatuksella meiltä

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden asiantuntijayritys. Suunnittelemme ja toteutamme kustomoituja pakkausratkaisuja yrityksille. Valikoimastamme löydät seuraavat lähetyskuoret ja postituskuoret, joista kaikki on mahdollista painattaa yritys- tai brändi-ilmeen mukaisesti sekä valmistaa omilla mitoilla:

 • Kartonkikuoret
 • Paperiset postituskuoret ja -pussit
 • Paperipussit
 • Kuplakuoret
 • Pehmustetut kirjekuoret
 • Turvapussit

Onko mielessänne brändi-ilmettänne korostavat lähetys- ja postituskuoret? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä yhteydenottokaavakkeella, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Pyydä tarjous postituspusseista

Paperi- tai kartonkikuori on ekologinen valinta lähetyksille ja siitä hyötyvät kaikki.

Paperista tai kartongista valmistetut postituskuoret ovat loistava vaihtoehto muun muassa verkkokauppojen lähetyksille. Ympäristöystävällinen ja näyttävä postituskuori luo mieleenpainuvan tilauskokemuksen asiakkaalle jo ennen pakkauksen avaamista, sekä parantaa brändistä välittyvää mielikuvaa. Kuluttajat osaavat arvostaa yrityksen tekemiä ekologisia valintoja.

Suunnitteletko brändättyjen paperi- tai kartonkikuorien hankintaa yrityksellenne? Onko oma design jo mielessä vai tarvitsetko apua suunnitteluun?

Varaa 15 minuutin konsultaatio

Varaa konsultaatio
Pakkaa.fi mies pakkauslaatikko olkapäällä 500

Tuotevaihtoehdot:

Kuplapussit

Kuplapussit

Valikoimastamme löytyvät myös monipuolisesti kustomoitavat kuplapussit ja Extra Strong -kuplapussit. Kuplamuovilla vuorattu kirjekuori on kevyt, kestävä ja kustannustehokas lähetyskuori, joka suojaa lähetystä tehokkaasti naarmuilta, kolhuilta ja kosteudelta. Tutustu tuotteisiin tarkemmin kuplapussit -sivullamme.

Kartonkikuoret

Kartonkikuoret

Kartonkikuori on tarkoitettu ryhtisuojaa vaativien tuotteiden postitukseen. Kartonkikuori yhdistää kirjekuoren muodon ja pakkauskotelon jäykkyyden. Siinä voit lähettää turvallisesti esimerkiksi lehtiöt, valokuvat, esitteet ja muut paperiset dokumentit sekä paksumpia tuotteita, kuten CD- ja DVD-levyt. Peel&Seal liimanauhasuljennan ansiosta kartonkikuori on nopea pakata ja sulkea.

Suunnitellemme ja tuotamme kartokuoret brändi-ilmeenne mukaisesti.

Postituspussit ja rahtipussit

Postituspussit / rahtipussit

Paperiset postituspussit tunnetaan ammattipiireissä nimellä rahtipussit. Rahtipussit on valmistettu kestävästä ja ekologisesta voimapaperista. Tehokasta suojaa tuotteille tarjoava paperinen postituspussi soveltuu monipuoliseen pakkaamiseen ja yksi nopeimmista tavoista pakata esimerkiksi verkkokaupan tilaukset.

Tuote on myös mahdollista valmistaa tuotteillenne sopivilla mitoilla ja brändinne mukaisella painatuksella. Katso verkkokaupan tuotesivu.

Lähetyslistapussit eli rahtipussit

Lähetyslistapussit

Itsestään kiinnittyvä lähetyslistapussi lähetteille, rahtikirjoille tai muille kuljetuksen mukana tuleville asiakirjoille. Lähetyslistapussi on valmistettu läpinäkyvästä PE-muovista jolloin asiakirjat ovat hyvin näkyvillä. Viivakoodit ja QR-koodit ovat hyvin luettavissa pussin läpi.

Pusseissa käytetty ekologinen HotMelt-liima takaa pysyvän kiinnityksen erilaisille pinnoille myös vaihtelevissa sääolosuhteissa kuten kosteassa ja kylmässä.

Pussit saatavilla standardimitoilla C4, C5, C6 ja LD sekä tarvittaessa mittatilauksena ja omalla painatuksella jopa 6:lla värillä.

Vaahtopussit

Vaahtopussit ovat vaihtoehto perinteisille kuplapusseille. Pussit on valmistettu kestävästä 140gsm FSC-sertifioidusta kraft-paperista sekä polyeteenivaahdosta, joka suojaa tehokkaasti sisältöä. Pehmustetun kirjekuoren vaahto suojaa erityisen herkkiä tuotteita esimerkiksi naarmuuntumiselta ja vahva paperi antaa lisäsuojaa.Vaahtopussit soveltuvat parhaiten elektroniikan, CD:iden DVD:iden tai kirjojen lähetykseen. Katso myös verkkokaupan pehmustetut kirjekuoret eli vaahtopussit sivu.

Oletko kiinnostunut brändi-ilmeenne mukaisista vaahtopusseista?

Turvapussit

Turvapussit

Turvapussi on tarkoitettu rahan, arvoesineiden, korujen tai tärkeiden dokumenttien kuljetukseen ja säilytykseen. Turvapusseissa on Peel&Seal termokemiallinen sulkumekanismi, joka paljastaa kaikki avaamisyritykset. Lisäksi turvapusseissa on juokseva numerointi ja yksilöity viivakoodi. Sama viivakoodi löytyy myös irrotettavassa kuittiosassa. Turvapussin avulla voit olla varma, että lähetyksesi pysyy vahingoittumattomana ja koskemattomana koko kuljetuksen ajan, sillä siinä on kosteutta hylkivä ja suojaava monikerroksinen muovikalvo. Katso tuotesivu.

Turvapussit ovat saatavilla omilla mitoilla, kustomoidulla painatuksella sekä erikielisillä teksteillä tilaustuotteina. Pyytäkää tarjous ja toteutamme, juuri teille sopivat turvapussit.

Olemme pakkaussuunnittelun asiantuntijoita

Me tunnemme pakkaussuunnittelun ja yritysilmeen mukaisten postituskuorien valmistuksen, te tunnette brändinne. Yhdessä onnistumme!

Postitukseen käytettävän kartonkikuoren suunnittelu alkaa luonnollisesti pakattavien tuotteiden määrittelyllä. Riippuen tuotteista postituskuoria voidaan tuottaa samalla ulkoasulla suoraan useassa koossa.

Pakattavien tuotteiden määrä, koko ja rakenne vaikuttavat olennaisesti oikean kuoren suunnitteluun, siksi suosittelemme olemaan yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin saamme valittua juuri sopivat pakkaustuotteet teidän tuotteiden postittamiseen, pakkaamiseen, esillepanoon tai varastointiin – tai vaikka kaikkiin niihin.

Suunnitellaan yhdessä käyttötarkoitukseenne täydellisesti toimivat, ympäristöä ja rahaa säästävät postituskuoret.

Lue lisää pakkaussuunnittelusta
Postituskuoret

Kustomointi­mahdollisuudet:

Postituskuorien sekä kartonkikuorien kustomointi­mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.

Optimaalisen luontoa ja rahaa säästävän, mutta brändistänne unohtumattoman ensivaikutelman jättävät lähetyskuoret saat Pakkaa.fi:ltä. Tarvitsetko apua materiaalien valinnassa tai suunnittelussa?

 • Omat mitat
 • Materiaali
 • Painatus
 • Kantokahva
 • Suljenta

Lisäksi voit päättä myös näistä ominaisuuksista:

 • Pakkaus- ja sulkumenetelmät
 • Perforointi tai mikroperforointi helpottamaan pussien avaamista
 • Erillinen läpinäkyvä lokero/pussi esim. lähetyslistalle
 • Ilma-aukot
 • Avaus- ja sulkumenetelmät
 • Pohjavekki helpottamaan suurempien tuotteiden pakkaamista
 • Sivu- tai pohjasaumaukset
 • Viivakoodit ja juoksevat numeroinnit

Onko vielä muita toiveita?

Kysy mahdollisuuksista
Pakkaa.fi tarjouspyyntö

Tarvitsetteko tuotteillenne täydellisesti sopivia postituspusseja? Ota yhteyttä.Tutustu palveluihimme

Pakkaussuunnittelu

Pakkaus­­suunnittelu

Me teemme pakkaussuunnittelusta helppoa! Pakkaukselle sopivan materiaalin, rakenteen ja painotekniikan valitseminen on kokeneille suunnittelijoillemme arkipäivää. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikka­ketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändi­kokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkaus­koko­naisuudeksi.

Pakkausprosessin tehostaminen

Pakkaus­­prosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkaus­prosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonais­kustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Yli- ja ali­pakkaaminen

Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikka­ketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakas­tyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varaston­hallinnan ja tehokkaan logistiikan saavuttamiseksi. Kanssamme varmistat, että pakkausten materiaali- ja rakenne­valinnat ovat parhaat mahdolliset kuhunkin pakkaus­tarpeeseen. Pakkauksen tulee suojata tuotetta ollen samalla mahdollisimman ekologinen ja kustannus­tehokas.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Lopullinen ostopäätös on monien tiedostamattomien valintojen summa. Tähän tarjoamme tutkimusdataa jota voidaan hyödyntää pakkauksen ulkoasussa ja todennäköistämään juuri teidän tuotteen valinta kaupan hyllyltä.

Pakkausten CO2-kompensointi

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalan­jälkilaskelma ja kompensointi sisältää materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksenne kestävän kehityksen tavoitteita.