Postitus- ja lähetyskuoret

Lähetys- ja postituskuoret

Paperi- tai kartonkikuori on ekologinen valinta lähetyksille ja siitä hyötyvät kaikki

Paperista tai kartongista valmistetut postituskuoret ovat loistava vaihtoehto muun muassa verkkokauppojen lähetyksille. Ympäristöystävällinen ja näyttävä postituskuori luo mieleenpainuvan tilauskokemuksen asiakkaalle jo ennen pakkauksen avaamista, sekä parantaa brändistä välittyvää mielikuvaa. Kuluttajat osaavat arvostaa yrityksen tekemiä ekologisia valintoja.

Tilaa postitus- ja lähetyskuoret yrityksen omalla painatuksella meiltä

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden asiantuntijayritys. Suunnittelemme ja toteutamme kustomoituja pakkausratkaisuja yrityksille. Valikoimastamme löydät seuraavat lähetyskuoret ja postituskuoret, joista kaikki on mahdollista painattaa yritys- tai brändi-ilmeen mukaisesti sekä valmistaa omilla mitoilla:

 • Kartonkikuoret
 • Paperiset postituskuoret ja -pussit
 • Paperipussit
 • Kuplakuoret
 • Pehmustetut kirjekuoret
 • Turvapussit

Onko mielessänne brändi-ilmettänne korostavat lähetys- ja postituskuoret? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä yhteydenottokaavakkeella, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

YRITYSILMEENNE MUKAISET POSTITUSKUORET OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

TUOTTEET

Kartonkikuori

Kartonkikuoret

 • Yhdistää pakkauskotelon ja kirjekuoren edut
 • Suojaa tehokkaasti ryhtisuojaa vaativat tuotteet
 • Erittäin vahva materiaali: 257g/m2 voimapahvi
 • Peel&Seal liimanauhasuljenta
 • Saatavilla omilla mitoilla ja painatuksella
Pyydä tarjous Tuotesivu
Rahtipussi valkoinen

Paperiset postituskuoret ja -pussit / Rahtipussit

 • Paperista valmistettu postituskuori ympäristöystävälliseen pakkaamiseen
 • Materiaali: yksin- tai kaksinkertainen vahva voimapaperi
 • Peel&Seal liimanauhasuljenta
 • Helppo pakata ja sulkea
 • Saatavilla omilla mitoilla ja painatuksella
Pyydä tarjous Tuotesivu
Kuplapussit

Kuplakuoret

Normaalit kuplakuoret on valmistettu LDPE kuplakalvosta ja FSC-sertifioidusta voimapaperista.

Extra Strong kuplakuoret on valmistettu päällystettystä kraft-paperista ja 140 g/m2 vahvuisesta kraft-paperista.

 • Kevyt ja kestävä lähetyspakkaus
 • Nopea ja helppo pakata ja sulkea
 • Suojaa tuotetta kolhuilta ja kosteudelta
 • Materiaali 100% kierrätettävissä
 • FSC-sertifioitu materiaali
 • Saatavilla omilla mitoilla ja painatuksella
Pyydä tarjous Tuotesivu
Vaahtopussit

Pehmustetut kirjekuoret / Vaahtokuoret

Vaahtopussit ovat vaihtoehto perinteisille kuplapusseille. Pussit on valmistettu kestävästä 140gsm FSC-sertifioidusta kraft-paperista sekä polyeteenivaahdosta, mikä suojaa tehokkaasti sisältöä. Vaahto suojaa erityisen herkkiä tuotteita esimerkiksi naarmuuntumiselta ja vahva paperi antaa lisäsuojaa. Vaahtopussit soveltuvat parhaiten elektroniikan, CD:iden DVD:iden tai kirjojen lähetykseen.

 • Vaahtopussi suojaa lähetyksiä tehokkaasti
 • Pehmustettu kirjekuori on vaihtoehto kuplapussille
 • Peel&Seal suljenta
 • 2,5mm foam-sisus ja 140g kraft-paperi
 • Saatavilla omalla painatuksella ja mitoilla
Ota yhteyttä Tuotesivu
Fiorella shop postituspussi

Postituspussit

Postituspussi on vaihtoehto postituskuorelle. Pakkaa.fi:n valikoimasta löydät postituspussit jokaiseen tarpeeseen. Katso tarkemmat tiedot tuotteista postituspussien omalta sivulta tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pyydä tarjous Lue lisää
moikka kompostoituva lähetyspussi pinkki

Moikka!™ kompostoituvat postipussit

Moikka!™ postituspussit on valmistettu kompostoituvasta maissia ja sokeriruokoa sisältävästä materiaalista. Pussit maatuvat 90 päivässä biojätteeseen lajiteltuina. 100% kompostoituvasta materiaalista huolimatta pussit ovat vedenpitäviä ja muutoinkin kestäviä. Moikka! -postipussit ovat verkkokauppatuote, joita ei voi kustomoida. Pakkaa ympäristöystävällisemmin Moikka! -pusseihin!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja tee tilaus Moikka!™ -postipussien tuotesivulla.

Tuotesivu
Turvapussit

Turvapussit

Turvapussi on tarkoitettu rahan, arvoesineiden, korujen tai tärkeiden dokumenttien kuljetukseen ja säilytykseen. Turvapusseissa on Peel&Seal termokemiallinen sulkumekanismi, joka paljastaa kaikki avaamisyritykset. Lisäksi turvapusseissa on juokseva numerointi ja yksilöity viivakoodi. Sama viivakoodi löytyy myös irrotettavassa kuittiosassa. Turvapussin avulla voit olla varma, että lähetyksesi pysyy vahingoittumattomana ja koskemattomana koko kuljetuksen ajan, sillä siinä on kosteutta hylkivä ja suojaava monikerroksinen muovikalvo.

Turvapussit ovat saatavilla omilla mitoilla, kustomoidulla painatuksella sekä erikielisillä teksteillä tilaustuotteina. Pyytäkää tarjous ja toteutamme, juuri teille sopivat turvapussit.

Pyydä tarjous Tuotesivu

POSTITUSKUORIEN SUUNNITTELUPALVELU

Me tunnemme pakkaussuunnittelun ja yritysilmeen mukaisten postituskuorien valmistuksen, te tunnette brändinne. Yhdessä onnistumme!

Postitukseen käytettävän kartonkikuoren suunnittelu alkaa luonnollisesti pakattavien tuotteiden määrittelyllä. Riippuen tuotteista postituskuoria voidaan tuottaa samalla ulkoasulla suoraan useassa koossa.

Pakattavien tuotteiden määrä, koko ja rakenne vaikuttavat olennaisesti oikean kuoren suunnitteluun, siksi suosittelemme olemaan yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin saamme valittua juuri sopivat pakkaustuotteet teidän tuotteiden postittamiseen, pakkaamiseen, esillepanoon tai varastointiin – tai vaikka kaikkiin niihin.

Suunnitellaan yhdessä käyttötarkoitukseenne täydellisesti toimivat, ympäristöä ja rahaa säästävät postituskuoret.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun
Tyyki-Tyy lähetyskuori

KUSTOMOINTIMAHDOLLISUUDET

Postituskuorien sekä kartonkikuorien kustomointimahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. Optimaalisen luontoa ja rahaa säästävän, mutta brändistänne unohtumattoman ensivaikutelman jättävät lähetyskuoret saat Pakkaa.fi:ltä. Tarvitsetko apua materiaalien valinnassa tai suunnittelussa? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

Tarvitsetteko LÄHETYKSILLENNE TÄYDELLISESTI SOPIVIA POSTITUSKUORIA? Ota yhteyttä.