Paperikassit omalla logolla

Tilaa ekologiset paperipussit yrityksenne omalla logolla ja designilla painatettuina.

Yrityksen brändin mukaisesti suunnitellut ja tuotetut paperikassit ovat ekologinen ja tyylikäs vaihtoehto korvaamaan muovipussit. Tyylikkäät yrityksen logolla ja omalla designilla suunnitellut paperipussit ovat kangaskassien tavoin kävelevä mainos, joka vahvistaa brändimielikuvaa.

Kotimainen pakkaustuotteiden asiantuntijayritys Pakkaa.fi suunnittelee ja valmistaa yrityksen toiveiden mukaisia painatettuja tuotteita pakkaamiseen. Olemme suunnitelleet tuhansille yrityksille brändi-ilmeen mukaisia pakkaustuotteita. Meiltä löydät kaiken yritysilmeenne mukaiseen pakkaamiseen, varastointiin ja tuotteiden lähettämiseen saman katon alta, aina tuotepakkauksistapainettuun teippiin ja lähetyspakkauksiin.

Pyydä tarjous

Laadukas brändin mukainen paperikassi

 • Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kasseja
 • Laadukas painojälki ja huolellinen viimeistely
 • Ympäristöystävällinen valinta
 • Kustannustehokas markkinointityökalu
 • Välittää yrityksesi brändiviestin, arvot ja tarinan

Kestävät, tyylikkäät ja brändisi näköiset paperikassit. Ekologinen valinta joka erottuu ja tekee vaikutuksen asiakkaisiin.

Suunnitteletko brändättyjen paperikassien hankintaa yrityksellenne? Onko oma design jo mielessä vai tarvitsetko apua suunnitteluun?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottokaavakkeella, sähköpostitse (myynti@pakkaa.fi) tai puhelimitse (+358 40 359 0108).

Meiltä löytyy kasseja joka lähtöön!

Valikoimastamme löydät esimerkiksi nämä kassit:

 • Paperikassit
 • Premium kassit
 • Kangaskassit
 • Kestokassit
 • Ostoskassit
 • Muovikassit
 • Ruokakassit
 • Leipomotuotteiden kassit
 • Jätteenkäsittelykassit
 • Juhlapussit
 • Reppukassit
Lataa tuotekuvasto tästä

Kustomointimahdollisuudet

Materiaaleilla, painatuksella ja koolla on suuri merkitys täydellisen lopputuloksen saavuttamisessa myös painatettujen paperipussien kohdalla. Kustomointimahdollisuuksia on paljon ja ammattilaisen avun hyödyntäminen on suositeltavaa, ja me autamme mielellämme.

Paperikassit eri kokoja

Sopiva koko

Koko ja rakenne – Valikoimastamme löydätte laajan valikoiman valmiita erikokoisia paperikasseja. Voimme myös valmistaa paperikassit täysin haluamillanne mitoilla ja rakenteella käyttötarkoituksenne mukaan.

paperikassi kivisampon painatuksella

Brändin näköinen painatus

Painatukset – Painetaan brändinne ilme, logo ja slogan esiin kasseihin tyylikkäästi ja erottuvasti. Laadukkaalla painatuksella ja huolellisella viimeistelyllä saavutamme täydellinen lopputuloksen. Tarjoamme kasseihin perus logopainatukset tai 4-väriset täyspeittopainatukset.

punainen paperikassi

Materiaalivalinnat

Paperilaadut, pinnoitukset ja kantokahvat – Tarjoamme laajan valikoiman eri materiaalivaihtoehtoja tavallisesta paperista aina laadukkaisiin maxi-satin papereihin. Erilaisilla pinnoituksilla ja tyylikkäillä kantokahvoilla saavutamme brändinne arvoa korostavan lopputuloksen.

Paperikassien valinta ja yleisimmät tuotetyypit

Valikoimastamme löydät useita eri paperipussimalleja, useissa eriväreissä ja eri kokoisina. Painatukset onnistuvat monivärisinä tai yksivärisinä, painatettavalle logolle tai kuvalle sopivaa painotekniikka hyödyntäen. Materiaalivalinoissa pyrimme aina suosimaan ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten FSC-sertifioitua paperia.

litteakannikkeinen paperikassi

Paperikassi litteäsankainen

Litteäsankaiset paperikassit on valmistettu kestävästä voimapaperista ja niissä on mukavasti käteen sopivat, litteät kantokahvat. Kasseja voi tilata omilla mitoilla ja yrityksen logolla varustettuna, haluamassanne värissä! Parasta on, että ne ovat täysin kierrätettäviä paperinkeräyksessä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon!

nyorikannikkeinen paperikassi

Paperikassi nyörisankainen

Nyörisankaiset paperikassit on valmistettu kestävästä voimapaperista ja niissä on käytännölliset, paperiset nyörit kantokahvoina. Kasseja voi tilata omilla mitoilla ja yrityksen logolla varustettuna, haluamassanne värissä! Parasta on, että ne ovat täysin kierrätettäviä paperinkeräyksessä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon!

Take-Away-kassit (ruoan toimitukseen)

Take-away kassit on suunniteltu sopimaan täydellisesti ruokalähetyksille, sillä niiden leveä pohja tekee ruoan pakkaamisesta helppoa. Litteäsankaiset kassit on valmistettu kestävästä ruskeasta tai valkoisesta voimapaperista. Take-away -kasseja voi tilata omilla mitoilla ja yrityksen logolla. Ja mikä parasta, ne ovat täysin kierrätettäviä!

paperikassi Vendo painatuksella

Premium kassit

Premium-kassit edustavat laatua ja tyylikkyyttä! Nämä kassit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niiden ulkonäkö ja viimeistely on huippuluokkaa. Kasseihin voidaan tehdä hienoja yksityiskohtia, kuten kohokuvioita ja foliopainatuksia. Niitä käytetään usein brändituotteiden pakkaamiseen tai eksklusiivisten tuotteiden toimittamiseen. Ne ovat erinomainen tapa luoda positiivinen ensivaikutelma ja vahvistaa brändin arvokkuutta.
 
parinen pullokassi

Pullokassit

Pullokassit on valmistettu kestävistä materiaaleista ja niissä on vahvat kantokahvat. Olipa kyseessä päivittäis-, tai lahjatavarakauppa, tapahtumajärjestäjä tai juomateollisuuden yritys, pullokassimme tarjoavat kätevän ja turvallisen tavan kuljettaa juomatuotteitasi. Voit valita eri kokoja ja malleja valikoimastamme tai jopa räätälöidä kassit omalla logollasi tai brändiviestilläsi, jolloin ne toimivat myös tehokkaana markkinointikanavana.

paperipussit elintarvike

Paperipussit

Monipuoliset ja monikäyttöiset paperipussit on valmistettu ruskeasta tai valkoisesta paperista. Ne soveltuvat erinomaisesti erilaisten tuotteiden pakkaamiseen tai esillepanoon. Erityisesti elintarvikekelpoisuutensa ansiosta ne ovat täydellinen valinta Take-away-tuotteiden pakkaamiseen. Lisäksi voit halutessasi painattaa pusseihin yrityksesi logon tai viestin. Tarjolla on myös ikkunallisia pusseja, jolloin pussin sisällön näkee heti.

Painotekniikat

paperikassi Vendo painatuksella

Paperikassien ja -pussien painatus- ja pinnoitusmahdollisuudet:

 • Silkkipainatus
 • Flexopainatus
 • Offsetpainatus
 • Foliointi
 • UV-lakkaus
 • Korkopuristus

Suosittelemme ottamaan yhteyttä suunnittelupalveluumme parhaiden painotekniikoiden, materiaalien ja painatuksen ulkoasun varmistamiseksi.

Onko vielä muita toiveita?

Kysy mahdollisuuksista

Katso alta kaikki palvelumme:

Pakkaussuunnittelu

Pakkauksen suunnittelu on monikanavainen prosessi, jossa yksittäisen tuotepakkauksen on oltava houkutteleva ja myyvä itsessään sekä integroitava osaksi laajempaa kokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikkaketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändikokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Pakkausprosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkausprosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonaiskustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Oikean pakkauksen valinta riippuu aina tuotteesta ja sen logostiikkaketjusta asiakkaalle tai kaupan hyllylle asti. Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikkaketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakastyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varastonhallinnan ja tehokkaan logistiikan varmistamiseksi.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Tähän tarjoamme tieteeseen perustuvaa tutkimusdataa.

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalanjälkilaskelma ja kompensointi käsittää pakkauksen koko elinkaaren kehdosta hautaan sisältäen materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Tarvitsetteko tuotteillenne täydellisesti sopivia paperikasseja? Ota yhteyttä.