Ilahtuneet pakkauksen avaajat

PAKKAUSPAPERIT

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Pakkaussuunnittelun ja yritysten tarpeiden mukaan kustomoitujen mittatilaustuotteiden, kuten pakkauspapereiden lisäksi verkkokauppamme puolelta löytyy yli 1500 pakkaustuotetta.

Pakkauspaperit painatuksella tai ilman

Suunnittelemme ja toteutamme pakkauspaperit kaikkiin tarpeisiin brändin mukaisilla painatuksilla, väreillä ja mitoilla. Otamme ekologisuuden huomioon toimitus- ja tuotantoketjujen alusta lähtien ja osaamme suosittelemme teille taloudellisesti ja tieteellisesti todistetusti parhaat ratkaisut pakkaamiseen. Kerro mitä tarvitsette ja teemme tarjouksen. Varastotuotteet löydät verkkokauppamme pakkaustäytteet ja -suojat -kategoriasta.

Valmistamme ja tuotamme pakkauspaperit juuri teille

Olemme tuottaneet ja suunnitelleet tuhansille yrityksille yritysilmeen mukaisia pakkaustuotteita ja olemme valmiina myös toteuttamaan teidän visionne tai ohjaamaan sitä tieteellisesti todistetusti toimivampaan suuntaan.

Onko mielessänne brändinne ja tuotteenne mukaisesti suunnitellut pakkauspaperit? Ota yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

YRITYSILMEENNE MUKAISET PAKKAUSPAPERIT OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

Pakkauspaperit yrityksen/brändin omalla painatuksella

pakkauspaperi silkki
Vichy silkkipaperi
ruskea painettu silkkipaperi

Brändi-ilmeen mukaisella pakkauspaperilla luodaan laadukkaampi vaikutelma ja mieleenpainuvampi pakkauksen avaamiskokemus. Yritysilmeen mukaisesti painatettujen lähetyslaatikon, tuotepakkauksen ja pakkauspaperin sulavasti yhteen sopiva kokonaisuus jättää lähetyksen vastaanottajalle mielikuvan, mikä tulee tulevaisuudessa olemaan brändille suuri etu ja vaikuttaa myös myönteisesti asiakkaan ostopäätökseen seuraavalla kerralla.

Te tunnette brändinne ja tuotteenne, me pakkaussuunnittelun ja niiden toteutuksen. Yhdessä pääsemme täydelliseen lopputulokseen.

Kysy lisää

Valikoimamme pakkauspaperit

silkkipaperi pakkauspaperina

Silkkipaperi

Silkkipaperi on kätevä ja kustannustehokas tapa antaa asiakkaalle hyvä laatuvaikutelma tuotteesta jo silloin, kun pakkausta avataan. Silkkipaperi suojaa tuotetta lähetyksen aikana ja sillä on helppo täyttää pakkauksen tyhjä tila.

Silkkipaperia käytetään pehmustepaperina tai täytepaperina pakkauksissa. Silkkipaperi on monikäyttöinen ja ilmeikäs lisä paketointiin. Sen avulla voidaan suojata paketoitavaa tuotetta tai viimeistellä pakkauskokonaisuus.

Tuotamme myös happovapaat ja elintarvikekäyttöön sopivat silkki- ja kraft-paperit käyttökohteen mukaisesti eri paksuisina ja erikokoisina arkkeina.

Painatus- ja päällystemahdollisuuksia on runsaasti. Tuotamme papereita 1-4-väripainatuksella sekä esimerkiksi rasvaa hylkivällä pinnalla elintarvikekäyttöön. Kysy lisää ja pyydä tarjous myynnistämme!

Verkkokaupastamme löydät myös painattamattomat silkkipaperit kymenissä eri väreissä.

FSC-sertifioitu silkkipaperi takaa materiaalin ekologisuuden ja, että materiaali on peräisin ekologisesti kestävistä lähteistä.

Silkkipaperi sopii erittäin hyvin myös täytepaperiksi pakkauksiin. Silkkipaperilla on kätevää suojata lähes kaikkia tuotteita lähetyksen aikana ja lisäksi se antaa tyylikkään vaikutelman pakkauksen vastaanottajalle.

Silkkipaperi on hinnaltaa edullinen pakkauspaperi. Se ei kuitenkaan ole aivan yhtä edullinen kuin esimerkiksi makulatuuripaperi.

Saatavilla omalla painatuksella ja mitoilla mittatilaustuotteena, sekä kymmenissä eri väreissä suoraan verkkokaupasta!

Pyydä tarjous
makulatuuripaperi

Makulatuuripaperi

Makulatuuripaperi on sanomalehti- ja tapettipaperin tapaista paperia, joka valmistetaan useimmiten teollisuuden ylijäämäpaperista.

Makulatuuripaperin käyttö pakkaamisessa on suosittua, koska se soveltuu hyvin lähes kaiken tyyppisten tuotteiden käärintään (hankautumien estämiseksi), täytepaperiksi (suojaamaan kuljetuksen aikana) sekä väliarkeiksi (erottelemaan tuotteet toisistaan). Makulatuuripaperia on saatavilla rullissa sekä arkeissa.

Pakkaa.fi suunnittelee ja tuottaa makulatuuripaperit yrityksille omalla painatuksella. Brändi-ilmeen mukaisesti painatettu pakkauspaperi luo upean ensivaikutelman lähetyspakkauksen avaamisen yhteydessä. Tiedustele kustomointimahdollisuuksista myynnistämme.

Verkkokauppamme valikoimastamme löydät myös painattamatonta valkoista/vaaleanruskea makulatuuripaperipaperia arkeissa.

Makulatuuripaperi valmistetaan paperiteollisuuden hylkypaperista, eli tuotannosta syntyvästä ylijäämästä. Muuten hukkaan menevän paperin käyttämistä pakkaamisessa voidaan jo sinällään pitää ekotekona.

Makulatuuripaperi on koostumukseltaan sanomalehtipaperin tapaista ja se soveltuu rypistettynä hyvin myös pakkaustäytteeksi.

Makulatuuripaperi on yksi halvimmista pakkauspapereista.

Saatavilla omalla painatuksella ja mitoilla mittatilaustuotteena, sekä valmiina arkkeina verkkokaupasta!

Pyydä tarjous
voimapaperi

Voimapaperi

Voimapaperi soveltuu monipuolisesti suojaamiseen ja pakkauspaperiksi. Voimapaperilla voidaan suojata esimerkiksi suoraan myymäläpakkauksessa lähetettävät tuotteet, jotka on valmiiksi pakattu omiin laatikkoihinsa.

Voimapaperista voidaan myös muotoilla tuotteen muotoja mukaille täyttämään lähetyslaatikon tyhjätila. Ruskeita voimapapereita on saatavilla suoraan verkkokaupastamme rullissa sekä arkeissa.

Voimapaperi on ekologinen vaihtoehto pakkauspaperiksi ja se on täysin kierrätettävissä paperinkierrätyksessä.

Saatavilla omalla painatuksella ja mitoilla mittatilaustuotteena, sekä arkkeina ja rullina verkkokaupasta!

Pyydä tarjous
muut pakkauspaperit

Muut pakkauspaperit

Meiltä saat tilattua kaikki pakkauspaperit, käärepaperit, pakkaustäytteet ja muut pakkaamiseen tarvittavat tuotteet yhden katon alta.

Suunnittelemme ja tuotamme koko logistiikkaketjun huomioivat pakkausratkaisut, jotka tuovat kustannussäästöjä ja tekevät pakkaamisesta ekologisempaa, sekä tukevat brändimielikuvaa.

Mihin tarkoitukseen tarvitset pakkauspapereita mittatilauksena? Kysy meiltä rohkeasti neuvoa. Kerromme maksutta, mitä ratkaisuja me suosittelemme tuotteidesi pakkaamiseen.

Kysy neuvoa
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

Tarvitsetteko brändillenne täydellisesti sopivia pakkauspapereita? Ota yhteyttä.