Huomionauha, varoitusnauha, merkintänauha eli mainosnauha

Pakkaa paremmin.

Pakkaa.fi on Suomen monipuolisin ja modernein pakkausten ammattilainen. Tarjoamme innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja pakkaamiseen jo 10 vuoden kokemuksella.

Pakkaus on meille intohimo ja haluamme korostaa sen merkitystä ja mahdollisuuksia asiakkaidemme liiketoiminnassa. Oikein suunniteltu pakkauskokonaisuus muuttuu kanssamme pakollisesta kulusta strategisesti kannattavaksi investoinniksi.

Pakkausuunnittelun ja yrityksesi tarpeiden mukaan kustomoitujen mittatilauspakkausten lisäksi tarjoamme verkkokaupastamme yli 2000 erilaista pakkaustuotetta.

Yrityksen omalla logolla tai tekstillä painatetut merkintään tai eristämiseen käytettävät nauhat tunnetaan monilla nimillä, joista yleisimpiä ovat: huomionauhat, varoitusnauhat, merkintänäuhat ja mainosnauhat.

Pakkaa.fi suunnittelee ja tuottaa kaiken tyyppisiä huomionauhoja yrityksille omalla painatuksella.

Merkintänauhat yrityksen / brändin omalla painatuksella

Autamme teitä suunnittelemaan yrityksellenne brändi-ilmeen mukaiset merkintänauhat, joilla yrityksenne saa edullista näkyvyyttä ja voi merkitä alueet turvallisesti ja tyylikkäästi. Ota yhteyttä suunnittelupalveluumme ja teemme tarjouksen teille räätälöidyistä tuotteista.

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi.

Varaa 15 minuutin konsultaatio

Varaa konsultaatio
Pakkaa.fi mies pakkauslaatikko olkapäällä 500

Painetut huomionauhat eli mainosnauhat: pitkäaikaista ja kustannus­tehokasta näkyvyyttä brändillesi.

Painetut huomionauhat ja niiden hyödyt

Logopainetut mainosnauhat ovat tehokas tapa brändätä ja markkinoida yritystäsi tapahtumissa, messuilla, kampanjoissa ja muissa tilaisuuksissa.

Nauhat valmistetaan yleisesti kierrätetystä tai neitseellisestä LDPE-kalvosta ja ne voidaan painaa yrityksesi logolla, nimellä, sloganilla tai muulla haluamallasi grafiikalla.

1. Brändinäkyvyys:

Logopainetut nauhat ovat liikkuva mainosväline, joka antaa yrityksellesi näkyvyyttä missä tahansa ne kulkevat. Ne auttavat lisäämään brändin tunnettuutta ja muistettavuutta asiakkaiden mielissä.

2. Personointi­mahdollisuudet:

Mainosnauhojen painatusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit valita erilaisia värejä, fontteja ja grafiikkaa yrityksesi brändin ilmeen mukaan. Voit myös lisätä erityisiä viestejä tai kutsuja toimintaan.

3. Monikäyttöisyys:

Logopainetut nauhat voivat toimia monissa eri tilanteissa. Niitä voidaan jakaa tapahtumissa osana mainoslahjapakettia, käyttää merkitsemään eri osastoja tai osallistujia tapahtumissa tai vain yksinkertaisesti jakaa ilmaiseksi brändinäkyvyyden lisäämiseksi.

4. Laadukas ja kestävä materiaali:

Parhaat mainosnauhat valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja säilyttävät väriensä kirkkauden pitkään. Tämä varmistaa, että nauhat heijastavat brändisi arvoja ja laadukasta imagoa.

5. Taloudellinen ja tehokas markkinointi­väline:

Logopainetut nauhat ovat suhteellisen edullinen markkinointiväline verrattuna moniin muihin vaihtoehtoihin. Ne tarjoavat suuren vastineen sijoitetulle rahalle, koska ne tarjoavat jatkuvaa näkyvyyttä pitkään.

merkintänauhat remax 500

Mitä enää epäröit?

Yhteenvetona logopainetut mainosnauhat ovat monipuolinen ja tehokas tapa lisätä brändinäkyvyyttäsi ja markkinoida yritystäsi erilaisissa tilaisuuksissa. Ne ovat kätevä markkinointiväline, joka tarjoaa pitkäaikaista ja kustannustehokasta näkyvyyttä brändillesi.

Mainosnauha referenssi RAMIRENT

Mahdollisuudet nauhan kustomointiin:

Nauhan paksuus: 35my / 50my / 80my / 100my

Rullan leveys: 50mm / 75mm / 100mm / 150mm / 200mm

Rullan pituus: 250m / 500m

Painatus: 1-6 väriä tai digipainatus (valokuva)

Kalvo: Valkoinen, kirkas tai värjätty kalvo (mikä tahansa väri)

Minimimäärä: 10 rullaa (riippuu painoväreistä)

Pakkaus: Mahdollisuus pakata asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Huomionauhat valmistetaan LDPE-kalvosta, joka on joustavaa, kestävää ja kevyttä, minkä ansiosta se soveltuu käytettäväksi myös vaikeissa sääolosuhteissa.

Pyydä tarjous mainosnauhasta

Esimerkkejä tekemistämme mainosnauhoista

Ohessa esimerkkejä valmistamistamme mainosnauhoista.

Ota yhteyttä ja autamme mielellämme juuri teidän yrityksenne käyttöön sopivien mainosnauhojen, varoitusnauhojen tai huomionauhojen valmistuksessa.

Ota yhteyttä
Esimerkkeja-tekemistamme-mainosnauhoista-pakkaa.fi merkintänauhat
Pakkaa.fi mies pahvilaatikko sylissä 500

Tilaa huomionauhat suoraan verkkokaupastamme

Kelta-punaista huomionauhaa löydät suoraan verkkokaupastamme. Rullan koko 75 mm x 500m.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tuotesivulla.

Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tilaa räätälöidyt huomionauhat tai mainosnauhat omalla painatuksella jo tänään!

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita liittyen pakkaamiseen

Pakkaus­suunnittelu

Pakkauksen suunnittelu on monikanavainen prosessi, jossa yksittäisen tuotepakkauksen on oltava houkutteleva ja myyvä itsessään sekä integroitava osaksi laajempaa kokonaisuutta. Jokaisella pakkauksella on tärkeä rooli logistiikkaketjussa ja niiden välillä on oltava saumatonta kommunikaatiota, jotta asiakkaalle voidaan tarjota tunnistettava ja ainutlaatuinen brändikokemus. Teillä on paras tieto tuotteistanne ja mitä haluatte pakkauksen viestittävän asiakkaillenne. Me jalostamme tämän tiedon toimivaksi pakkauskokonaisuudeksi.

Pakkaus­prosessin tehostaminen

Pakkausprosessin tehostamisessa käymme läpi vaihe vaiheelta yrityksenne pakkausprosessit, pakkausvirran haasteet ja vaatimukset. Analyysin perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuksen sekä konkreettiset mallikappaleet ja tarjouksen tuotteista. Analyysin perusteella pystytte helposti vertailemaan nykyisiä prosesseja ja kokonaiskustannuksia, sekä halutessanne tekemään tarvittavat muutokset.

Yli- ja alipakkaaminen

Oikean pakkauksen valinta riippuu aina tuotteesta ja sen logostiikkaketjusta asiakkaalle tai kaupan hyllylle asti. Ali- ja ylipakkaaminen ovat yleisiä kompastuskiviä logistiikkaketjun aikana. Ne aiheuttavat merkittäviä haasteita varastoinnissa, kuljetuksissa ja lopulta asiakastyytyväisyydessä. Näiden kahden ääripään välttäminen on olennaista optimaalisen varastonhallinnan ja tehokkaan logistiikan varmistamiseksi.

Miten pakkaus aktivoi asiakasta?

Pakkaus on monipuolinen ja tehokas markkinointityökalu. Tuotepakkaus ei pelkästään suojaa tuotetta, vaan myös viestii brändistä, houkuttelee asiakasta hyllyn äärelle visualisuudellaan ja välittää tärkeitä tietoja tuotteesta. Hyvin suunniteltu pakkaus erottaa tuotteen kilpailijoistaan ja luo positiivisia mielikuvia, mikä vaikuttaa ostopäätökseen. Tähän tarjoamme tieteeseen perustuvaa tutkimusdataa.

Pakkausten CO2-kompensointi

CO2-kompensoitu pakkaus on Pakkaa.fi, Istutapuita.fi ja Suomen ympäristöopisto Sykli Oy:n yhteistyössä luoma hanke, jossa pakkauksen koko elinkaaren päästöt lasketaan ja kompensoidaan täysmääräisesti istuttamalla puita Suomeen. Hiilijalanjälkilaskelma ja kompensointi käsittää pakkauksen koko elinkaaren kehdosta hautaan sisältäen materiaalien hankinnan ja esiprosessoinnin, tuotannon, logistiikan, sekä loppukäytön. CO2 -kompensoitu pakkaus on konkreettinen ja dataan perustuva keino minimoida ympäristövaikutukset ja tukea yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Tarvitsetteko brändi-ilmeenne mukaista merkitänauhaa? Ota yhteyttä.