muovikassit

Muovipussit omalla logolla ja painatuksella

Tilaa muovikassit yrityksen tai brändin mukaisella painatuksella

Yrityksen tai brändin kuosilla ja logolla painatetut muovipussit korostavat brändiä myös myymälän ulkopuolella. Muovikassit ovat osa vahvan brändimielikuvan luomisessa ja siksi niitä löytyykin lähes jokaisesta kaupasta.

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden asiantuntija. Tarjoamme laajan valikoiman paperikasseja, muovikasseja ja kangaskasseja yrityksesi logolla painettuna. Panostamme erityisesti ympäristöystävällisiin materiaaleihin ja ratkaisuihin. Pystymme toteuttamaan niin pienet kuin suuretkin erät tarpeidenne mukaan.

Suunnitteletteko brändättyjen muovikassien hankintaa yrityksellenne?

Onko sopiva design jo valmiina vai tarvitsetteko apua suunnitteluun?

Ota meihin yhteyttä tarjouspyyntökaavakkeella, sähköpostitse (myynti@pakkaa.fi), puhelimitse (+358 40 359 0108) tai verkkosivustomme livechatin kautta, ja suunnitellaan sekä toteutetaan yrityksellenne sopiva ratkaisu pakkaamiseen.

Paperikassit omalla painatuksella

Yrityksenne brändimielikuvaa korostavat muovikassit ovat enää neljän vaiheen päässä:

Tutustu suunnittelupalveluun

Muovikassien suunnittelupalvelu

Kaikilla meillä on omat vahvuutemme; te tunnette parhaiten brändinne, me pakkaustuotteiden suunnittelun ja tuotannon. Mitä saammekaan yhdessä aikaan? Ota yhteyttä ja aletaan hommiin.

Tuotteiden käyttötarkoituksen määrittely on ensimmäinen askel lähes kaikkien pakkaustuotteiden suunnittelussa.

  • Paljonko muovipussin tulee kestää painoa?
  • Minkä kokoisia tuotteita pussiin pakataan?
  • Tuleeko pussissa olla henkselisankaimet, kantoaukko vai sangat?
  • Mikä on paras valmistusmateriaali?

Näihin emme oleta sinun tietävän vastausta, vaan autamme mielellämme valinnassa.

Sopivan painatuksen suunnittelu on enemmän mielipidekysymys, mutta osaamme ehdottaa parhaita käytäntöjä. Valmistusmateriaaliksi suosittelemme ekologisinta, mutta silti kestävää vaihtoehtoa, kuten kierrätysmuovia.

Lähetä meille viesti ja toteutetaan yhdessä täydelliset muovipussit yrityksellenne. Säästetään rahaa ja ympäristöä yhdessä – tyylikkäästi!

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

Tuotetiedot

Extrat:

Kantonauhat/narut, kantoaukko, vahvistettu kantoaukko, muovisankaimet, PVC-kahvat, logolla painatetut kantonauhat

Materiaalit:

LDPE (normaali), MDPE (vahva), HDPE (erittäin vahva), Ecomater (kompostoituva), Granilen (L), Degralen (L, M, H, D2W)

Biohajoavamateriaalia ei suositella muovikasseissa, koska muovikassi käytetään suomessa monesti uudelleen esim. roskapussina ja menee näin sekajätteeseen. Kierrätysmateriaalien hyödyntäminen on sen sijaan suositeltavaa. Hyödynnämme valmistuksessa 20, 40, 80 tai 80+ % kierrätysmateriaalia. Kierrätysmateriaalista valmistetut muovipussit ovat ekologisin vaihtoehto muovipussien valmistusmateriaaliksi.

Pakkaa.fi on ympäristöystävällinen valinta: Kierrätämme ylijäämämateriaalit (makkelin), käytämme sadevettä valmistuksessa ja hyödynnämme aurinko- ja tuulienergiaa. Nämä tiedot voidaan myös painattaa muovipusseihin, jos ne sopivat suunniteltuun painatukseen ja haluatte viestiä myös asiakkaillenne yrityksenne ekologisista arvoista.

Värivaihtoehdot:

Valkoinen, läpinäkyvä ja kaikki PMS-värikartan sävyt.

Painomenetelmä:

Flexopaino (10/10, CMYK)

Mitat:

18/6x30cm – 50/12x70cm (saatavilla myös omilla mitoilla)

Muovipussit painatuksella sekä ilman painatusta

Painatuksella, koolla ja materiaalivalinnoilla on suuri merkitys valmiin lopputuotteen käytettävyyteen ja laatuun. Kustomointimahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja ammattilaisen hyödyntäminen suunnitteluprosessin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa on suositeltavaa. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Sopiva koko

Brändin mukainen painatus

Ekologiset materiaalit

Pyydä lisätietoja
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

TARVITSETTEKO YRITYKSELLENNE MUOVIPUSSEJA OMALLA PAINATUKSELLA? OTA YHTEYTTÄ.