Kangaskassit ja kestokassit

Kangaskassit ja kestokassit

Tilaa ekologiset kangaskassit yrityksenne omalla logolla ja painatuksella

Yrityksen logolla painatettu kangaskassi eli kestokassi on kävelevä mainos ja ekologinen valinta, niin kuluttajalle kuin yrityksellekin. Luo nykyaikainen brändi-ilme kangaskassien avulla ja varmista, että kuluttaja muistaa brändinne ja lisää samalla yrityksenne positiivista näkyvyyttä.

Pakkaa.fi on kotimainen pakkaustuotteiden suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme suunnitelleet lukuisia brändättyjä pakkaustuotteita tuhansille kaiken kokoisille yrityksille. Kauttamme löydät yhden katon alta kaikki tuotteet yritysilmeenne mukaiseen pakkaamiseen.

Kestokassi eli kangaskassi on jo itsessään ekologinen valinta, mutta me laitamme vielä kirsikan kakun päälle tarjoamalla kasseille ympäristöystävällisen tuotannon! Meiltä saat myös ekologiset paperikassit, muovipussit, tuotepakkaukset, teipit ja pahvilaatikot brändinne omalla ilmeellä.

Onko mielessäsi kangaskassit brändinne logolla tai kangaskassit omalla uniikilla painatuksella? Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan ne yhdessä! Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottokaavakkeen, soittamalla numeroon +358 40 359 0108, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@pakkaa.fi

Kangaskassi painatuksella
Lataa tästä tuotekuvastomme

YRITYKSENNE KANGASKASSIT OVAT ENÄÄ NELJÄN VAIHEEN PÄÄSSÄ:

Tutustu suunnittelupalveluun

KUVIA TUOTTAMISTAMME KASSEISTA JA PUSSEISTA:

Kangaskassi painatuksella
Luxus paperikassit moniväripainatuksella ja yrityksen logolla
Paperikassi painatuksella Balleriina hoitohuone
Brändätty paperikassi Nordic Beuty Concept Lumene Outlet

Kangaskassien suunnittelupalvelu

Te tunnette brändinne, me tunnemme brändättyjen tuotteiden suunnittelun ja valmistamisen.

Mitä saisimmekaan yhdessä aikaan? Ota yhteyttä ja kysy!

Kangaskassien suunnittelu alkaa käyttötarkoituksen määrittelystä. Materiaalivalinnat ja painatuksen ulkoasu sekä painotekniikoiden valinta mahdollistavat tuotteen pitkäikäisyyden ja laadun.

Yhdessä suunnitteleminen kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin kaikki osapuolet välttyvät ylimääräiseltä työltä ja lopputuloksesta tulee täydellinen. Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä brändiänne korostavat, rahaa ja ympäristöä säästävät kestokassit teidän yrityksellenne.

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun

KANGASKASSIEN VALINTA

Valikoimastamme löydät varmasti sopivat kassit, joihin voimme sen jälkeen suunnitella yhdessä brändinne mukaisen ilmeen. Kokovalikoimasta löydät pienet, suuret ja keskikokoiset kassit.

Värivalikoima on laaja, kattaen kaikki yleisimmät ja suosituimmat värit, kuten valkoiset, punaiset, siniset, mustat, harmaat ja beiget kangaskassit. Kysy myös erikoisempia vaihtoehtoja!

Kangaskasseja on tarjolla monissa eri materiaaleissa, myös GOTS-standardin mukaisina. GOTS (Global Organic Textile Standard) on maailmanlaajuisesti tunnettu standardi ekologisesti tuotetuille kankaille. Tuotteiden materiaalien valmistusta valvotaan tarkoin aina raaka-aineiden korjuusta vastuulliseen tuotteiden valmistukseen saakka.

Tiedätkö, mitä haluat?

Kyllä: Kerro meille ja tuotamme sen.

En: Selitä meille parhaasi mukaan ideasi. Me suunnittelemme ja tuotamme käyttötarkoitukseen täydellisen brändinne mukaisen tuotteen.

Ota yhteyttä

KUSTOMOINTIMAHDOLLISUUDET

Mitoilla, painatuksella ja materiaaleilla on suuri merkitys täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen myös kangaskassien kohdalla. Tarjoamme laajan valikoiman kangaskasseja, aina pienistä suuriin ja valkoisista pinkkeihin. Valikoimastamme löydät myös säkkimalliset kangaspussit ja pussit leveällä pohjalla, mikä mahdollistaa suurempien tuotteiden kuljetuksen ja pakkaamisen.

Sopiva koko

Brändin mukainen painatus

Ekologiset materiaalit

Pakataan tuotteenne tuottavammin tieteeseen perustuvan tiedon avulla

Tavatessamme uuden henkilön kiinnitämme hänessä ensin huomiota ulkoisiin tekijöihin kuten pukeutumiseen. Havaitun perusteella muodostamme – suurelta osin tiedostamattamme – heuristisia pikapäätelmiä myös henkilön sisäisistä ominaisuuksista. Toimimme samoin tuotteiden suhteen; projisoimme ulkokuoren eli tuotepakkauksen synnyttämät tuntemukset ja mielikuvat myös brändiin ja pakkauksen sisällä olevaan tuotteeseen.

Pakkaukseen panostaminen lisääkin tutkitusti myyntiä, asiakastyytyväisyyttä sekä asiakaskokemusta. Pakkaus on tuotteen puku, jolla voimme tehdä lähtemättömän ensivaikutelman.

Tuotteen pakkaaminen brändi-ilmeen mukaiseen ja ekologiseen kangaskassiin levittää tätä positiivista mielikuvaa brändistä myös myymälän ulkopuolelle.

Lataa ILMAINEN tieteelliseen tietoon perustuva PDF-raportti pakkausten vaikutuksesta kuluttajakäyttäytymiseen.

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

PAINOTEKNIIKAT

Kangas- ja kestokassien painatukseen soveltuvat painotekniikat ovat silkkipainatus, digipainatus ja sublimaattipainatus.

Sublimaatiopainatuksessa väri painetaan suoraan kankaan sisään. Suurin hyöty on kestävyydessä. Sublimaatipainatus on erittäin kestävä ja se ei kulu tai haalistu käytön myötä. Se ei myöskään vaikuta kankaan ominaisuuksiin, esim. hengittävyyteen tai joustavuuteen.

Pakkaa.fi osaa suositella parhaat painotekniikat eri materiaaleille, älä epäröi kysyä neuvoa.

Pyydä lisätietoja
pakkaa.fi logo

Muista viisi E:tä ostaessasi pakkaustarvikkeita:

1.

EDULLISUUS

Kooltaan ja materiaaleiltaan optimoidut pakkaukset säästävät rahaa viemällä vähemmän varasto-, esillepano- ja rahtaustilaa. Lisäksi kestävämpi pakkaaminen vähentää hävikkiä.

2.

EROTTAUTUMINEN

Brändille personoidut tyylikkäät ja laadukkaat pakkaukset kiinnittävät huomiota ja lisäävät tuotteen menekkiä. Lisäksi viivakoodeilla ja juoksevalla numeroinnilla voidaan tehostaa yrityksenne lähetys- ja inventaariseurantaa – luovien innovointien lisäksi.

3.

ELINKAARI

Kestävät ja laadukkaat materiaalit suojelevat lähetyksiänne niiden koko matkan ajan ja niiden kierrättäminen käy kätevästi.

4.

ENSILUOKKAISUUS

Investointi laadukkaisiin materiaaleihin lisää pakkauksen huomioarvoa ja vetovoimaa, sekä tuottaa säästöä kestävyytensä kautta.

5.

EFORTTI

Yhteistyössä kanssamme säästät aikaa ja vaivaa. Autamme sinua parhaimpien pakkausratkaisujen valinnassa sekä mittatilaustöiden suunnittelussa. Varastotuotteet toimitamme varastoonne 1-3 vuorokaudessa, räätälöidyt tuotteet 3-4 viikossa. Tilaukset toimitetaan varastoonne suoraan tehtaalta, jolloin lähetysseuranta on katkeamaton eikä välivarastoinnista synny lisäkustannuksia.

TARVITSETTEKO OMIA KESTO- TAI KANGASKASSEJA? OTA YHTEYTTÄ.