Ekologinen pakkaus

Tänä päivänä tavara liikkuu ympäri maailman enemmän kuin koskaan. Vuonna 2018 suomessa verkkokauppaostosten määrä ylitti 12 miljardia euroa ja pelkästään Posti toimitti yli 37 miljoonaa pakettia. Tämä on edelleen murto-osa kaikesta teollisuudesta joka vaatii kuljetusta ja pakkausta. Se asettaa jokaisen osapuolen arvioimaan ja kehittämään omia toimintatapojaan ekologisemmiksi.

Pakkausten tuottajana koemme olevamme suuressa roolissa tässä toimintaympäristössä joka asettaa meidät vastuuseen kehittää ja valvoa omaa, toimittajiemme sekä asiakkaidemme toimintaa. Haluamme ensisijaisesti panostaa asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuun ja menestykseen, mutta samalla miettiä, että mitkä asiat voidaan tehdä järkevämmin ja pienemmällä hiilijalanjäljellä silti säilyttäen tarjoamamme tuotteen ja palvelun laatu sekä toimivuus sen käyttötarkoituksessa. Aina ei tarvitse tehdä vähemmän. Riittää, että tekee asiat järkevästi.

Pakkaa.fi kestävän kehityksen keinot voidaan tiivistää seuraaviin teemoihin joihin kiinnitämme erityistä huomiota toiminnassamme.